menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Nintendo DSi - kterého bude hrdý majitel?

Reply

Thread Nástroje
Old 22 března 2009, 10:22
Dárce Skupina

Default Nintendo DSi - kterého bude hrdý majitel?

Jen přemýšlím kterého bude hrdý majitel a Nintendo DSi
Své nadcházející tady v Kanadě, za pár dní a já si již WAIT!

Můj systém: Deathstar 1,0 / Zapůjčení MacBook

Processor (s):
Core 2 Quad / dvou-jádrové
Základní deska:
Nový HP věc / MacBook věc
Paměť RAM:
4 GB DDR2 / 1gb DDR2
Grafické karty (s):
nVidia GeForce 8600GT
Zvuková karta:
Intel (R), integrované
Pevný disk (y):
1tb SATA / Mac 120gigabajt
Optická mechanika (s):
Hitachi Blu-ray / Integrated
Case / PSU:
HP populace / Mac skladem
Chlazení:
Vaše standardní chladič a ventilátor / Same
Síť / Internet:
Intel (R) Integrované / Mac Letiště
Monitor (s):
HP w2408 / MacBook věc
Operační systém (y):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Old 22 března 2009, 14:40
Dárce Skupina

Nemyslíte, je to směšné, kolik verzí, co opustí?!

Co je nového kromě jedno "i" na konci a na malou kameru, která je pravděpodobně šokující kvality ..

Můj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základní deska:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Paměť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operační systém (y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 25 března 2009, 05:32
Dárce Skupina

i jeho jen třetí a já to chápu, že se vyvedl "Lite" verze, protože původní byl velmi, velmi, velmi, velmi objemné a velmi špatné kvalitě osvětlení.

Ale já osobně si myslím, že internet je dobrý vedle něj a fotoaparát vypadá nejméně 7megapixels a může sloužit jako webová kamera.
Old 25 března 2009, 18:22
Dárce Skupina

Pravděpodobně bude mít ošklivý objektivu a DSi podporuje pouze WEP, který byl po mnoho let zastaralé, ne WPA.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 25 března 2009, 22:27
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal Black Magic View Post
a fotoaparát vypadá nejméně 7megapixels a může sloužit jako webová kamera.

kamery jsou 0,3 MP.
s generických čočky, smyslu šokující kvality.
Old 26 března 2009, 07:07
Dárce Skupina

Tak to je pro mě novinky lol, ale vypadal nejméně 7mp

Tak jako tak, musíš říct, že má některé příjemné vlastnosti, jako je schopnost vrátit se do hlavního menu z DS hru, takže dont potřeba jej vypnout / na celou dobu, a větších obrazovkách příliš dobře

WEP zdá se vracím do jako WPA hledá dost flakey.
Old 26 března 2009, 11:30
Dárce Skupina

WEP není "vrací", když to může být v krakované třicet vteřin a ukázala být vtip by někdo v této oblasti. Není nic vločkovitý o WPA, je to nový standard, a pokud Nintendo nechce podpořit ji marginalizes přístroje, které mají být z velké části k ničemu, že režim.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 7. dubna 2009, 10:34
Dárce Skupina

Také Black Magic se zmiňujete, že "vypadá jako 7mp"

Za prvé, já jsem žádnou představu, jak jste přišel k závěru, že z pohledu na fotografii, a je to již bylo vyvráceno tím, než jsou pouhé 0,3 MP, není ani třetina.

Za druhé by mohla mít milion mega pixelů, pokud chce (myslím, že bych se terrapixel nebo tak něco ..), a to by nebylo skutečně záleží. V telefonu světě lidé dostali na posedlí, kolik pixelů je, ano, to má vliv, ale ne tak, jako kvalita objektivu. Katana, které rovněž informoval nás, je obecná.

Většina mobilních specifikace nebudou říkat nic o skutečném objektivu (protože jsou to stydí, že je to tak špatné - a můžete si říct, protože jakmile je to slušné, že polovina tisk Carl Zeiss celého telefonu)

Mimochodem, to je můj malý chvástavost, a já nejsem snažila před, nebo ne na sebe stejně .. mobilní společnosti Myslím Jsem jen aby moje místo.
Old 8. května 2009, 01:33
Člen Skupina

Není to 3 teď?, Myslím vím psp rovněž 3 nyní s vydáním v 3000, ale příliš se poctiví nejsou nintedo trochu kopírovány Sonys představu o hlavní rozhraní?, Který im ne jistý, ale pravděpodobně některé, jak mají některé souvislosti s Wii. Líbí se mi myšlenka na karty, ale že bude motivovat lidi, aby se více ds ROM xD, protože teď to bude včelí více jednodušší než muset jít ven a koupit R4.

A fotoaparát

Líbí se podívat na ten zadek, myslím, že by právě zde uloženy peníze a vytvořit více lepších příští gen do ruky, protože si stále uchovávají tam 2004 ds grafiky. , která v tento den a věk dobře ..
Old 8. května 2009, 10:33
Dárce Skupina

Kade, ale převýšení opravdu změnit her, které se pro něj původně. Jeho podobné, jako byste se pokoušeli instalovat Halo: Combat Evolved na Vista 64 bit s 1gb GPU. To nefunguje.

A teď, že i vlastní jedna, kamera je opravdu pěkný. Trvá docela slušné fotky (na přední straně jedné), ale ten na zadní straně je dobře, jen pravidelné webkamera.

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nový laptop Vlastník .... pár otázek Stephanie17s21 Notebooky, Mobily a PDA 2 8. prosince 2008 00:37
Který je lepší pro Nintendo Wii ... Debbie W PC a herní konzole 1 21. listopadu 2008 10:03
Jsem nyní hrdým majitelem Sony Vegas! ale is .. Hmm ... Jak jsem jej používat? cheesepuff Multimedia & Kodeky 5 18. února 2008 11:44
Bezradný počítačových Vlastník Snaží Help! chaz100 Graphics Cards & Monitory 8 27. prosinec 2007 15:25
Im ne ahppy s průhled, kterého překvapilo? . ellipsicon ^ Obecné Hardware Chat 12 18. srpna 2007 16:27
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.