![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jen přemýšlím kterého bude hrdý majitel a Nintendo DSi Své nadcházející tady v Kanadě, za pár dní a já si již WAIT!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemyslíte, je to směšné, kolik verzí, co opustí?! Co je nového kromě jedno "i" na konci a na malou kameru, která je pravděpodobně šokující kvality ..
|
| |||
| |||
| i jeho jen třetí a já to chápu, že se vyvedl "Lite" verze, protože původní byl velmi, velmi, velmi, velmi objemné a velmi špatné kvalitě osvětlení. Ale já osobně si myslím, že internet je dobrý vedle něj a fotoaparát vypadá nejméně 7megapixels a může sloužit jako webová kamera.
__________________ No, já jsem oficiálně jeden hudebník semipro ![]() 1. koncert je 7. červen 2009 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pravděpodobně bude mít ošklivý objektivu a DSi podporuje pouze WEP, který byl po mnoho let zastaralé, ne WPA.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citace:
kamery jsou 0,3 MP. s generických čočky, smyslu šokující kvality. |
|
| |||
| |||
| Tak to je pro mě novinky lol, ale vypadal nejméně 7mp Tak jako tak, musíš říct, že má některé příjemné vlastnosti, jako je schopnost vrátit se do hlavního menu z DS hru, takže dont potřeba jej vypnout / na celou dobu, a větších obrazovkách příliš dobře WEP zdá se vracím do jako WPA hledá dost flakey.
__________________ No, já jsem oficiálně jeden hudebník semipro ![]() 1. koncert je 7. červen 2009 |
|
| |||
| |||
| WEP není "vrací", když to může být v krakované třicet vteřin a ukázala být vtip by někdo v této oblasti. Není nic vločkovitý o WPA, je to nový standard, a pokud Nintendo nechce podpořit ji marginalizes přístroje, které mají být z velké části k ničemu, že režim.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Také Black Magic se zmiňujete, že "vypadá jako 7mp" Za prvé, já jsem žádnou představu, jak jste přišel k závěru, že z pohledu na fotografii, a je to již bylo vyvráceno tím, než jsou pouhé 0,3 MP, není ani třetina. Za druhé by mohla mít milion mega pixelů, pokud chce (myslím, že bych se terrapixel nebo tak něco ..), a to by nebylo skutečně záleží. V telefonu světě lidé dostali na posedlí, kolik pixelů je, ano, to má vliv, ale ne tak, jako kvalita objektivu. Katana, které rovněž informoval nás, je obecná. Většina mobilních specifikace nebudou říkat nic o skutečném objektivu (protože jsou to stydí, že je to tak špatné - a můžete si říct, protože jakmile je to slušné, že polovina tisk Carl Zeiss celého telefonu) Mimochodem, to je můj malý chvástavost, a já nejsem snažila před, nebo ne na sebe stejně .. mobilní společnosti Myslím Jsem jen aby moje místo.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Není to 3 teď?, Myslím vím psp rovněž 3 nyní s vydáním v 3000, ale příliš se poctiví nejsou nintedo trochu kopírovány Sonys představu o hlavní rozhraní?, Který im ne jistý, ale pravděpodobně některé, jak mají některé souvislosti s Wii. Líbí se mi myšlenka na karty, ale že bude motivovat lidi, aby se více ds ROM xD, protože teď to bude včelí více jednodušší než muset jít ven a koupit R4. A fotoaparát Líbí se podívat na ten zadek, myslím, že by právě zde uloženy peníze a vytvořit více lepších příští gen do ruky, protože si stále uchovávají tam 2004 ds grafiky. , která v tento den a věk dobře .. |
|
| |||
| |||
| Kade, ale převýšení opravdu změnit her, které se pro něj původně. Jeho podobné, jako byste se pokoušeli instalovat Halo: Combat Evolved na Vista 64 bit s 1gb GPU. To nefunguje. A teď, že i vlastní jedna, kamera je opravdu pěkný. Trvá docela slušné fotky (na přední straně jedné), ale ten na zadní straně je dobře, jen pravidelné webkamera.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nový laptop Vlastník .... pár otázek | Stephanie17s21 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 8. prosince 2008 00:37 |
| Který je lepší pro Nintendo Wii ... | Debbie W | PC a herní konzole | 1 | 21. listopadu 2008 10:03 |
| Jsem nyní hrdým majitelem Sony Vegas! ale is .. Hmm ... Jak jsem jej používat? | cheesepuff | Multimedia & Kodeky | 5 | 18. února 2008 11:44 |
| Bezradný počítačových Vlastník Snaží Help! | chaz100 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 27. prosinec 2007 15:25 |
| Im ne ahppy s průhled, kterého překvapilo? | . ellipsicon ^ | Obecné Hardware Chat | 12 | 18. srpna 2007 16:27 |
| Thread Nástroje | |
| |