μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Nintendo DSI - Whos πρόκειται να είναι περήφανος ιδιοκτήτης;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22 Μαρτίου, 2009, 10:22
Ομάδα Δωρητών

Default Nintendo DSI - Whos πρόκειται να είναι περήφανος ιδιοκτήτης;

Απλά αναρωτιόμαστε whos πρόκειται να είναι περήφανος ιδιοκτήτης ενός Nintendo DSI
Τα επόμενα εδώ στον Καναδά σε λίγες ημέρες και δεν μπορεί πλέον να περιμένουν!

Το σύστημά μου: Deathstar 1,0 / δανειζόμενο MacBook

Processor (s):
Core 2 Quad / Dual-Core
Motherboard:
Νέο HP πράγμα / MacBook πράγμα
Μνήμες:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia GeForce 8600GT
Κάρτα Ήχου:
Intel (R), την ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
1TB SATA / Mac 120GB
Optical Drive (s):
Hitachi Blu-ray / Ολοκληρωμένο
Υπόθεση / PSU:
HP stock / Mac Χρηματιστήριο
Ψύξη:
Το πρότυπο και ανεμιστήρα καλοριφέρ / Ίδια
Network / Internet:
Intel (R) Ολοκληρωμένη / Mac Airport
Monitor (ες):
HP w2408 / MacBook πράγμα
Operating System (s):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Old 22 Μαρτίου, 2009, 14:40
Ομάδα Δωρητών

Δεν νομίζετε ότι είναι γελοίο πόσες εκδόσεις που έχουν τεθεί έξω;;!

Τι νέα, εκτός από ένα "i" στο τέλος και μια μικρή κάμερα που είναι πιθανόν συγκλονιστικό ποιότητας ..
Old 25 Μαρτίου 2009, 05:32
Ομάδα Δωρητών

καλά το μόνο το τρίτο και αντιλαμβάνομαι ότι έφεραν το "Lite" έκδοση, επειδή το πρωτότυπο ήταν πολύ, πολύ, πολύ, πολύ ογκώδης και είχε πολύ κακή ποιότητα φωτισμού.

Ωστόσο, προσωπικά θεωρώ ότι το Διαδίκτυο είναι μια πολύ καλή προσθήκη σε αυτό και η κάμερα μοιάζει τουλάχιστον 7megapixels και μπορεί να λειτουργήσει ως webcam.
Old 25 Μαρτίου 2009, 18:22
Ομάδα Δωρητών

Μάλλον θα έχει φρικαλέος φακός και η DSI υποστηρίζει μόνο WEP που έχει απαξιωμένες για χρόνια, δεν WPA.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 25 Μαρτίου 2009, 22:27
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Black Magic View Post
και η κάμερα μοιάζει τουλάχιστον 7megapixels και μπορεί να λειτουργήσει ως webcam.

οι κάμερες είναι τόσο 0,3 mp.
με γενική φακούς, συγκλονιστικό έννοια της ποιότητας.
Old 26 Μαρτίου 2009, 07:07
Ομάδα Δωρητών

Λοιπόν thats ειδήσεις μου lol, που έμοιαζε τουλάχιστον 7mp

Tελoσπάvτωv, Πρέπει να πω ότι έχει κάποια ωραία χαρακτηριστικά, όπως η ικανότητα για να επιστρέψετε στο κύριο μενού DS από ένα παιχνίδι, έτσι ώστε να dont ανάγκη για να την απενεργοποιήσετε / για όλη την ώρα, και οι μεγαλύτερες οθόνες εξετάσουμε πολύ καλή

WEP φαίνεται να επιστρέφουν στην, όπως WPA αναζητεί όμορφη flakey.
Old 26 Μαρτίου 2009, 11:30
Ομάδα Δωρητών

WEP δεν είναι "θα γυρίσει" όταν μπορεί να πυρολυμένου σε τριάντα δευτερόλεπτα και έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα αστείο από κανέναν σε αυτό το πεδίο. Δεν υπάρχει τίποτα σχετικά με το φύλλο WPA, είναι το νέο πρότυπο, αν και η Nintendo δεν θέλει να το υποστηρίξει αυτό marginalizes η συσκευή να είναι σε μεγάλο βαθμό άχρηστο για αυτήν τη λειτουργία.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 7 Απρίλη 2009, 10:34
Ομάδα Δωρητών

Επίσης Black Magic σας αναφέρω ότι "μοιάζει με 7mp"

Πρώτη στα ανοικτά, δεν έχω ιδέα πώς κατέληξε στο συμπέρασμα ότι από την αναζήτηση σε μια φωτογραφία, και είναι ήδη disproved να είναι μόλις 0,3 MP, δεν ακόμη και ένα τρίτο.

Δεύτερον, θα μπορούσε να έχει ένα εκατομμύριο mega pixels αν ήθελε (υποθέτω ότι προτίθεστε να είναι μια terrapixel ή κάτι ..) και δεν θα ήταν πραγματικά το ζήτημα. Στο τηλέφωνο κόσμο οι άνθρωποι στην εμμονή με τον αριθμό των pixels υπάρχουν, ναι, τι έχουν επηρεάσει, αλλά δεν όσο και η ποιότητα του φακού. Ποια Katana επίσης μας ενημέρωσε, είναι γενικό.

Τα περισσότερα κινητά προδιαγραφές δεν λένε τίποτα για την πραγματική φακού (μόνο και μόνο επειδή είναι ντροπή ότι είναι τόσο κακή - και μπορείτε να πείτε αυτό, γιατί αμέσως μόλις το ένα δεύτερο αξιοπρεπή εκτύπωση τους Carl Zeiss όλο το τηλέφωνο)

Τέλος πάντων, αυτό είναι λίγο αλαζονικό μου, δεν είμαι και προσπαθώ να έχουν πριν, ή δεν σας ούτως ή άλλως .. Μάλλον οι εταιρείες κινητής Είμαι απλά κάνει τη δική μου.
Old 8ης Μαΐου 2009, 01:33
Μέλος Ομάδα

Δεν είναι αυτό το 3 τώρα;, εννοώ γνωρίζω psp 3 έχουν επίσης γίνει τώρα με την απελευθέρωση του 3000, αλλά εγώ να είμαι ειλικρινής δεν έχουν αντιγραφεί nintedo κάπως Sonys την κύρια ιδέα της διασύνδεσης;, που δεν im βέβαιος του αλλά κατά πάσα πιθανότητα πώς ορισμένοι έχουν κάποια σχέση με το Wii. Μου αρέσει η ιδέα του διαθέσιμου χρόνου χρήσης της κάρτας, αλλά ότι θα ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να ds roms xD, διότι τώρα θα μέλισσα πιο απλό από την υποχρέωση να βγουν και να αγοράσω μια R4.

Και η κάμερα

Μου αρέσει η όψη της μία άκρη, νομίζω ότι πρέπει να έχει ακριβώς αποθηκεύονται εκεί τα χρήματα και τον σχεδιασμό μιας πιο καλύτερα την επόμενη gen χειρός, επειδή έχουμε ακόμα να φυλάσσονται εκεί 2004 ds γραφικά. που στην εποχή καλά ..
Old 8ης Μαΐου 2009, 10:33
Ομάδα Δωρητών

Kade, επίκλισης που πραγματικά να αλλάξει τα παιχνίδια αυτά που είχαν αρχικά προβλεφθεί. Το όπως όπως αν προσπαθούσατε να εγκαταστήσετε το Halo: Combat Evolved σε Vista 64 bit, με 1gb GPU. Δεν λειτουργεί.

Και τώρα που μία δική μου, είναι πολύ ωραία κάμερα. Είναι αρκετά αξιοπρεπή pics (στην μπροστινή ένα), αλλά η μία είναι στο πίσω, καλά, μόνο μια τακτική webcam.

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Νέα laptop .... Πλοιοκτήτης μερικές ερωτήσεις Stephanie17s21 Laptops, Κινητά & PDA 2 8 Δεκ. 2008 00:37
Ποια είναι καλύτερα για το Nintendo Wii ... Debbie V PC & Console Gaming 1 21 Νοε 2008 10:03
Είμαι τώρα ο υπερήφανος ιδιοκτήτης της Sony Vegas! αλλά er .. umm ... πώς να χρησιμοποιήσω αυτό; cheesepuff Multimedia & Codecs 5 18 Φεβ 2008 11:44
Ιδιοκτήτης Επιδιώκει Clueless Computer Help! chaz100 Κάρτες Γραφικών & Monitors 8 27 Δεκ. 2007 15:25
Im δεν ahppy με vista, whos έκπληξη; . ellipsicon ^ Γενική Συζήτηση Hardware 12 18 Αυγ 2007 16:27
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.