![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jednostavno pitate čija će biti ponosni vlasnik jedne Nintendo DSi Njegov dolazak ovdje u Kanadi, u nekoliko dana, a ja ne mogu više Čekaj!
|
| |||
| |||
| Nemojte vi misliti da je smiješan koliko verzije koju su izvedoše?! Što je novo osim jedne "i" na kraju i mali fotoaparat koji je vjerojatno šokantan kvaliteta ..
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| dobro samo njen treći i ja razumijem da se sabra "Lite" jer originalna verzija je vrlo, vrlo, vrlo, vrlo velik i imao je vrlo loše kvalitete rasvjete. Ali ja osobno mislim da je internet prilično dobro Uz to, i kamera izgleda barem 7megapixels i može djelovati kao webcam.
__________________ Pa, ja sam službeno jedan glazbenik semipro ![]() 1. kočija je 7. lipnja 2009 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vjerojatno će imati užasan leća i DSi podržava samo WEP deprecated koji je godinama, a ne WPA.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
kamera su 0,3 MP. s generičkim leće, što znači strašan kvalitete. |
|
| |||
| |||
| Pa taj mi novosti lol, oni kao najmanje 7mp Anyways, Moram ti reci da ima neke lijepe osobine kao što je mogućnost da se vratite na glavni izbornik DS iz igre, tako da ne trebate ga isključiti / na sva vremena, kao i većim zaslonima previše izgleda dobro WEP Čini se da se vraćaju u, jer WPA je obličje ljepušan flakey.
__________________ Pa, ja sam službeno jedan glazbenik semipro ![]() 1. kočija je 7. lipnja 2009 |
|
| |||
| |||
| WEP nije "vraćaju" kada se može puknut u trideset sekundi te je pokazano da je vic po nikome na terenu. Nema pahuljast o WPA, to je novi standard, a ako Nintendo ne želi podržati marginalizes to je uređaj koji će se uglavnom beskorisna za taj mod.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Također čarolija li spomenuo da "izgleda kao 7mp" Prije svega, sam nema pojma kako ste došli do zaključka da s pogledom na sliku, a to je već disproved da budu puki 0,3 MP, ni trećina. Drugo bi to moglo imati milijuna mega piksela ako je htjela (mislim da bih se terrapixel ili nešto ..), a ne bi bitno. U telefonu svijeta ljudi doći do opsjednut pixela koliko ih ima, da on ne imati utjecaja, ali ne onoliko koliko kvalitete leće. Koji Katana također informirao nas je generički. Većina mobilnih specifikacije ne kažu ništa o stvarnim objektiv (jer oni su se stidio da je tako loše - i ti mogu reći, jer ovaj čim ga polovice pristojne oni print Carl Zeiss sve preko telefona) U svakom slučaju, to je moje malo dreka, i Im 'ne težak to imati prije, ili nije u vama anyway .. mobilne kompanije mislim Ja sam samo svojoj točku.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Nije li to 3 sada?, Mislim znam psp 3 izrađene su i sada uz oslobađanje od 3000, ali se previše iskreni nisu nintedo kinda kopirati Sonys ideju o glavnom sučelju?, Koji im ne sigurni, ali vjerojatno neki način imaju neke veze sa Wii. Sviđa mi se ideja kartice utor, ali da će se ohrabriti više ljudi da bi dobili ds ROMovi XD, jer sada će pčelinji više nego što jednostavnije izaći i kupiti R4. I kamere Sviđa mi se izgled jedan deblji kraj, mislim da oni trebaju imati tek spremaju postoji novac i dizajn više bolje next gen ručni, jer ste i dalje drže tamo 2004 DS grafika. koji su u ovaj dan i dob dobro .. |
|
| |||
| |||
| Kade, oni stvarno licemjerje promijeniti igre su za to izvorno. Njegova mi se kao da ste bili pokušava instalirati Halo: Combat evoluirala na Vista 64 bita sa 1GB GPU. To ne radi. A sada da imam jedan, kamera je stvarno izbirljiv. Potrebno je prilično pristojan pics (na pročelju jedne), ali onaj na stražnjoj strani je dobro, samo redovan webcam.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi laptop Vlasnik .... par pitanja | Stephanie17s21 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 8. prosinac 2008 00:37 |
| Koji je bolji za Nintendo Wii ... | Debbie V | PC & konzole Igre | 1 | 21. studeni 2008 10:03 |
| Ja sam sada ponosni vlasnik Sony Vegas! ali je .. Umm ... kako sam ga koristiti? | cheesepuff | Multimedija i kodeci | 5 | 18. veljača 2008 11:44 |
| Clueless Računalna Vlasnik nastoji Help! | chaz100 | Graphics Cards & Monitors | 8 | 27. prosinac 2007 15:25 |
| Im ne ahppy sa vidik, čija iznenađen? | . ellipsicon ^ | General Hardware Chat | 12 | 18. kolovoz 2007 16:27 |
| Thread Tools | |
| |