![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak csodálkozó whos lesz büszke tulajdonosa a Nintendo DSI A jövő itt, Kanada, hogy pár nap, és én már nem WAIT!
|
| |||
| |||
| Nem gondolod, hogy ez nevetséges, hogy hány verziói már kihozott??! Mi újság van, kivéve az "i" és a végén egy kis kamera, amely valószínűleg megdöbbentő minőségű .. |
|
| |||
| |||
| továbbá a csak a harmadik, és megértem, hogy kivette a "lite" verzió, mert az eredeti volt, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon terjedelmes, és nagyon rossz minőségű, világítás. De én személy szerint úgy gondolom, hogy az internet jó mellett, és a kamerába néz ki legalább 7megapixels, így jár el a webkamerát.
__________________ Nos, én hivatalosan a semipro zenész ![]() 1. A koncert június 7 2009 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Valószínűleg lesz egy borzalmas lencse és a DSI csak támogatja a WEP már elavult, évek óta, nem WPA.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
A kamerák egyaránt 0,3 mp. A generikus lencséik, ami megdöbbentő minőségű. |
|
| |||
| |||
| Jó hír, hogy amit nekem lol, akkor úgy nézett ki, mint legalább 7mp Egyébként, meg kell mondani, hogy van pár szép képességgel mint például az a képesség, hogy visszatérjen a DS fõmenübe a játékot, így dont kell kapcsolnia, hogy ki-be az időt, és a nagyobb képernyők jól is WEP tűnik jön vissza, mint a WPA keres csinos flakey.
__________________ Nos, én hivatalosan a semipro zenész ![]() 1. A koncert június 7 2009 |
|
| |||
| |||
| WEP nem "jön vissza", ha lehet repedt harminc másodpercig, és kimutatták, hogy egy vicc, akinek ezen a területen. Semmi sem pelyhes about WPA, hogy ez az új szabvány, és ha a Nintendo nem szeretné, hogy támogassa azt, hogy a készülék marginalizes nagyrészt haszontalan, hogy módot.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Black Magic Ön is említi, hogy "úgy néz ki mint egy 7mp" Elõször is, Fogalmam sincs, honnan jött a következtetés, hogy a keresett egy fotót, és ez már cáfolja, hogy egy egyszerű 0,3 mp, sem a harmadik. Másrészt ez a mega millió képpont, ha azt akartam (azt hiszem, hogy lesz egy terrapixel vagy valami ..), és ez nem igazán számít. A telefon világ emberek a megszállottja, hogy hány képpont van, persze ez is befolyásolja, de nem annyira, mint a minőség a lencse. Melyik Katana is tájékoztatott bennünket, hogy a generikus. A legtöbb mobil előírások nem mond semmit a tényleges lencse (mert szégyelli, hogy annyira rossz - és akkor mondja meg ezt, mert amint ez a fele a tisztességes ezek nyomtatott Carl Zeiss az egész telefon) Különben is, ez az én kis henceg, és én nem azért, hogy ezelőtt, vagy ha egyébként nem .. mobiltelefon-társaságok Gondolom Én csak, hogy én pont. |
|
| |||
| |||
| Hát nem ez a 3 most? Úgy értem, tudom, hogy psp 3 most is a kibocsátást, az 3000, de túl őszinte legyek nem nintedo kinda másolt Sonys ötlet a fő felület?, Amely im nem biztos, de valószínűleg Néhány hogyan van valamilyen kapcsolat a Wii. Nekem tetszik az ötlet a kártya, de ez arra fogja ösztönözni, hogy több embert ds ROM xD, mert most ez a méhek több egyszerűbb, mint menni és veszek egy R4. És a kamera Szeretem a kinézetét egy csikk, azt hiszem, hogy meg kellett volna ott a pénz csak mentett és design egy jobb jövő gen a kézben, mert eddig még mindig ott tartanak 2004 ds grafika. ami ezen a napon és az életkor is .. |
|
| |||
| |||
| Kade, hogy valóban jelentős változás a játék még csak az eredetileg. A hasonló, mint ha próbál telepíteni a Halo: Combat Evolved a Vista 64 bites egy 1GB GPU. Ez nem működik. És most, hogy egy saját, a kamera tényleg szép. Beletelik elég tisztességes kép (az első egy), de a hátoldalán van, jó, csak a rendszeres webkamera.
![]() |
|
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új laptop Tuladonosok .... néhány kérdése | Stephanie17s21 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 8. december 2008 00:37 |
| Melyik a jobb a Nintendo Wii ... | Debbie V | PC és konzol játékok | 1 | 21. november 2008 10:03 |
| Én most a büszke tulajdonosa a Sony Vegas! de van .. Umm ... milyen használni? | cheesepuff | Multimédia és kodekek | 5 | 18. február 2008 11:44 |
| Clueless Computer Tuladonosok törekszik Help! | chaz100 | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 27. december 2007 15:25 |
| Im ahppy nem a vista, whos meglepetés? | . ellipsicon ^ | Általános fémáru Chat | 12 | 18. augusztus 2007 16:27 |
| Téma eszközök | |
| |