![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רק תוהה whos יהיה גאה בעל Nintendo DSi את באה לפה בקנדה בעוד מספר ימים ואני לא יכול לחכות יותר!
|
| |||
| |||
| האם אינך חושב שזה מגוחך כמה גירסאות שהם הביאו את??! מה חדש חוץ של "אני" בסוף ו קצת כי המצלמה היא כנראה מזעזע איכות ..
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| ובכן רק את השלישי שלה ואני מבין את זה הם הביאו את "לייט", כי הגירסה המקורית היתה מאוד, מאוד, מאוד, מאוד גדול והיה לו קשה באיכות התאורה. אבל באופן אישי אני חושב כי באינטרנט הוא די טוב מלבד זה, ואת המצלמה נראה לפחות 7megapixels והוא יכול לפעול כ Webcam.
__________________ טוב, אני רשמית של המוסיקאי semipro ![]() 1 חלטורה הוא 7 ביוני 2009 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בטח יהיה מגעיל העדשה ואת DSi תומך רק WEP אשר כבר deprecated כבר שנים, לא ב-WPA.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| המצלמות שניהם 0.3 MP. תירנגה עם עדשות, כלומר איכות מזעזע. |
|
| |||
| |||
| ובכן חדשות thats לי LOL, הם נראו לפחות 7mp בכל מקרה, את חייבת לומר לה כמה נחמד תכונות כגון יכולת לחזור לתפריט הראשי של ד.ש. משחק dont אז אתה צריך לבטל אותה / על כל הזמן, ואת גדול במסכים נראה טוב מדי WEP נראה שוב מגיע, כמו ב-WPA היא מסתכלת די flakey.
__________________ טוב, אני רשמית של המוסיקאי semipro ![]() 1 חלטורה הוא 7 ביוני 2009 |
|
| |||
| |||
| WEP אינו "חוזר", כאשר הוא יכול להיות מפוצץ ב שלושים שניות ו הוצגה להיות בדיחה על ידי כל אחד בתחום. אין שום דבר לגבי פתיתי WPA, זה החדש רגילה, ואם Nintendo לא רוצה לתמוך בו זה marginalizes את המכשיר, במידה רבה, כדי להיות חסר תועלת עבור אותו מצב.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| כמו כן הקסם השחור להזכיר לך את זה "נראה כמו 7mp" דבר ראשון, אני כבר אין לך מושג איך הגיע למסקנה כי מן מסתכל על התמונה, וזה כבר disproved עד עתה רק 0.3 MP, אפילו לא שליש. שנית, יכול להיות מיליון מגה פיקסל אם הוא רוצה (אני מניח כי מעוניינת להיות terrapixel או משהו ..) וזה לא ממש משנה. ב הטלפון בעולם אנשים להגיע אובססיבי עם כמה פיקסלים קיימים, כן כן יש להשפיע, אך לא ככל את איכות העדשה. איזו Katana גם הודיעו לנו, היא כללית. רוב הניידים מפרט לא אומר שום דבר על עצמו העדשה (בגלל שהם מתביישים כי זה כל כך רע - ואתה יכול להגיד את זה כי ברגע זה חצי הגון הם הודפס ZEISS Carl כל בטלפון) בכל מקרה, זה לדבר בטרוף הקטנה שלי, ואני לא מנסה להיות לפני, או לא אתה בכל זאת .. Mobile חברות אני מניחה אני רק עושה את הצבע.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| האם זה לא 3 עכשיו, אני אומר שאני יודע יש PSP גם עשו 3 עכשיו עם שחרורו של 3000, אבל גם לא צריך להיות כנים nintedo די מועתקים Sonys הרעיון של הממשק הראשי?, אשר IM לא בטוח אבל כנראה כמה כמה כמה יש קשר עם wii. אני אוהב את הרעיון של כרטיס משבצת, אבל זה יעודד יותר אנשים להגיע DS roms XD, כי עכשיו זה יהיה פשוט יותר מאשר דבורה יותר צורך לצאת לקנות ו R4. ואת המצלמה אני אוהב את המראה של אחד את התחת, אני חושב שהם צריכים זה עתה נשמר שם כסף יותר ועיצוב טוב יותר ליד gen כף יד, משום שהם עדיין שם המשיכו 2004 DS גרפיקה. אשר וגיל זה יום טוב .. |
|
| |||
| |||
| Kade, הם צביעות באמת לשנות את המשחקים הם עשו את זה במקור. כמו שלו כאילו היית מנסה להתקין Halo: לחימה התפתחו על Vista 64 סיביות עם 1GB GPU. זה לא פועל. ועכשיו, כי יש לי אחד, המצלמה היא ממש נחמדה. זה לוקח די מכובד pics (בחזית אחת), אבל אחד על הגב הוא, ובכן, פשוט רגיל Webcam.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעלים חדשים הנייד .... כמה שאלות | Stephanie17s21 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 8 דצמבר 2008 00:37 |
| וזה טוב יותר עבור Nintendo wii ... | דבי V | PC & קונסולת משחקים | 1 | 21st נובמבר 2008 10:03 |
| אני גאה כיום הבעלים של Sony וגאס! אבל ER .. אום ... איך אני משתמש בו? | cheesepuff | מולטימדיה רכיבי Codec | 5 | 18 פבר 2008 11:44 |
| Clueless מחשב בעל מבקש עזרה! | chaz100 | כרטיסי מסך & Monitors | 8 | -27 דצמבר 2007 15:25 |
| IM לא ahppy עם Vista, whos מופתע? | . ellipsicon ^ | כללי חומרה צ 'אט | 12 | 18 אוגוסט 2007 16:27 |
| שרשרת כלים | |
| |