mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Nintendo DSI - Whos bus didžiuotis savininkas?

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 22, 2009, 10:22
Donorų grupės

Default Nintendo DSI - Whos bus didžiuotis savininkas?

Just wondering who bus didžiuotis savininkas Nintendo DSI
Jos išeina čia Kanadoje kelias dienas ir aš jau negaliu PALAUKITE!

Mano sistema: Deathstar 1.0 / paskolintas MacBook

Procesorius (-iai):
Core 2 Quad / Dual-Core
Pagrindinė plokštė:
Naujas HP dalykas / Macbook dalykas
RAM atmintis:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Graphics Card (-ai):
nVidia GeForce 8600GT
Garso plokštė:
Intel (R) Integrated
Kietasis diskas (-ai):
1TB SATA 120GB Mac
Optical Drive (s):
"Hitachi" Blu-ray / Integruota
Case / PSU:
HP akcijų / Mac Ištekliai
Aušinimas:
Jūsų standartinio radiatoriaus ir ventiliatoriaus / Tas
Tinklas / Internetas:
Intel (R) Integrated / Mac Airport
Monitorius (-ai):
HP w2408 / Macbook dalykas
Operacinė sistema (-os):
Vista SP1 "/" Mac OS X Leopard (10.5)
Old Kovas 22, 2009, 14:40
Donorų grupės

Don't you think it's ridiculous kiek versijas jie jau išvedė?!

Kas naujo išskyrus "aš" pabaigoje ir mažai kamera, kuri yra tikriausiai sukrečiantys kokybės ..
Old Kovas 25, 2009, 05:32
Donorų grupės

ir jos tik trečią ir aš suprantu, kad jie išvedė "Lite" versija nes originalas buvo labai, labai, labai, labai nepatogūs ir buvo labai blogos kokybės apšvietimo.

Bet aš asmeniškai manau, kad internetas yra labai gerai, be to, ir kamera atrodo bent 7megapixels ir ji gali veikti kaip webcam.
Old Kovas 25, 2009, 18:22
Donorų grupės

Tikriausiai teks klaikus objektyvas ir DSI palaiko tik WEP, kuris buvo pasenusios metams, ne WPA.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Kovas 25, 2009, 22:27
Narys

Citata:
Originally Posted by Black Magic View Post
ir kamera atrodo bent 7megapixels ir ji gali veikti kaip webcam.

kameros ir 0,3 mp.
generinių lęšiai, kaip apibrėžta šokiruojantis kokybę.
Old Kovas 26, 2009, 07:07
Donorų grupės

Well thats Naujienos mane lol, jie atrodė mažiausiai 7mp

Anyways, turiu jums pasakyti, kad turi tam tikrų naudingų funkcijų, pavyzdžiui, galimybės sugrįžti į DS Main Menu nuo žaidimo, todėl jūs dont reikia ją išjungti / visas laikas ir didesnius ekranus atrodyti pernelyg

WEP, atrodo, grįžta į, kaip WPA ieško gana Flakey.
Old Kovas 26, 2009, 11:30
Donorų grupės

WEP nėra "grįžta", kai ji gali būti krekingo trisdešimt sekundžių ir buvo įrodyta, kad bet kas lauke pokštas. Nėra nieko keistokas apie WPA, tai naujas standartas, o jeigu "Nintendo" nenori, kad jį remti ji marginalizes įtaisas turi būti labai nenaudinga, kad imu.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Balandis 7, 2009, 10:34
Donorų grupės

Pat Black Magic jums sakiau, kad ji "atrodo 7mp"

Pirmiausia, aš ne idėja, kaip priėjo prie išvados, kad nuo žiūri į nuotrauką, ir ji jau buvo paneigta, kad yra tik 0,3 MP, net trečdaliu.

Antra ji galėjo mln mega pixels, jeigu ji nori (Manau, kad būčiau terrapixel ar kažkas ..) ir jis nėra iš tikrųjų yra svarbūs. Kai telefonas pasaulyje žmonės būtų apsėstas, kiek pikselių yra, taip ji turi įtakos, tačiau ne tiek, kiek objektyvo kokybė. Kuris Katana taip pat pranešė mums, yra bendrinis.

Dauguma mobiliojo specifikacijose nėra nieko apie faktinį objektyvas (nes jie yra gėda, kad viskas taip blogai - ir jūs galite pasakyti tai, nes kuo greičiau tai pusei padoraus jie Spausdinti CARL ZEISS viso telefonu)

Anyway, that's My Little tirada, ir aš ne bando turėti prieš, ar ne tu vistiek .. mobiliojo ryšio bendrovių I guess I'm just padaryti savo tašką.
Old Gegužė 8, 2009, 01:33
Narys

Ar tai ne 3 metu?, Aš tai žinau, PSP taip pat padarė 3 dabar su 3000 išleidimą, bet pernelyg atvirai nebuvo nintedo kinda kopijuoti Sonys idėja pagrindinė sąsaja?, Kuri jiems nebuvo tikri, bet tikriausiai kai, kaip jau kai su Wii ryšys. Man patinka kortelės lizdo idėją, bet tai paskatins daugiau žmonių galėtų gauti ds ROM xD, nes dabar bus daugiau bičių paprastesnis nei turintys eiti ir pirkti R4.

Ir kamera

Man patinka ir viena užpakalis žiūrėk, aš manau, jie turėtų būti saugomi ten tik pinigų ir dizainas geresnę Next Gen rankoje, nes mes vis dar ten laikomi 2.004 DS grafika. kurie šiais laikais gerai ..
Old Gegužė 8, 2009, 10:33
Donorų grupės

Kade, jie cant tikrai pakeisti Žaidimai jie numatyti, kad ji iš pradžių. Jo, kaip lyg bandėte įdiegti Halo: Combat Evolved ant Vista 64 bit 1GB GPU. Neveikia.

Ir dabar, kad aš savo vieną, kamera yra tikrai gražus. Jame gana padoraus PICS (priekyje vienas), o ant nugaros yra viena, gerai, tik nuolat kamera.

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Naujas nešiojamas Savininkas .... keli klausimai Stephanie17s21 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 8 gruodis 2008 00:37
Kuris yra geresnis už Nintendo Wii ... Debbie V PC & konsolės Žaidimai 1 Lapkritis 21, 2008 10:03
Aš dabar didžiuojuosi savininkas: Sony Vegas! bet er .. umm ... kaip ja naudotis? cheesepuff Multimedia & Codecs 5 18 vasaris 2008 11:44
Clueless Kompiuterių Savininkas siekia Pagalba! chaz100 Graphics Cards & Monitoriai 8 27 gruodis 2007 15:25
Im not ahppy su Vista, who nustebino? . ellipsicon ^ General Hardware Chat 12 Rugpjūtis 18, 2007 16:27
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.