![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Just wondering who bus didžiuotis savininkas Nintendo DSI Jos išeina čia Kanadoje kelias dienas ir aš jau negaliu PALAUKITE!
|
| |||
| |||
| Don't you think it's ridiculous kiek versijas jie jau išvedė?! Kas naujo išskyrus "aš" pabaigoje ir mažai kamera, kuri yra tikriausiai sukrečiantys kokybės ..
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| ir jos tik trečią ir aš suprantu, kad jie išvedė "Lite" versija nes originalas buvo labai, labai, labai, labai nepatogūs ir buvo labai blogos kokybės apšvietimo. Bet aš asmeniškai manau, kad internetas yra labai gerai, be to, ir kamera atrodo bent 7megapixels ir ji gali veikti kaip webcam.
__________________ Na, aš oficialiai semipro muzikantas ![]() 1. koncertą yra 2009 m. birželio 7 d. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikriausiai teks klaikus objektyvas ir DSI palaiko tik WEP, kuris buvo pasenusios metams, ne WPA.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citata:
kameros ir 0,3 mp. generinių lęšiai, kaip apibrėžta šokiruojantis kokybę. |
|
| |||
| |||
| Well thats Naujienos mane lol, jie atrodė mažiausiai 7mp Anyways, turiu jums pasakyti, kad turi tam tikrų naudingų funkcijų, pavyzdžiui, galimybės sugrįžti į DS Main Menu nuo žaidimo, todėl jūs dont reikia ją išjungti / visas laikas ir didesnius ekranus atrodyti pernelyg WEP, atrodo, grįžta į, kaip WPA ieško gana Flakey.
__________________ Na, aš oficialiai semipro muzikantas ![]() 1. koncertą yra 2009 m. birželio 7 d. |
|
| |||
| |||
| WEP nėra "grįžta", kai ji gali būti krekingo trisdešimt sekundžių ir buvo įrodyta, kad bet kas lauke pokštas. Nėra nieko keistokas apie WPA, tai naujas standartas, o jeigu "Nintendo" nenori, kad jį remti ji marginalizes įtaisas turi būti labai nenaudinga, kad imu.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Pat Black Magic jums sakiau, kad ji "atrodo 7mp" Pirmiausia, aš ne idėja, kaip priėjo prie išvados, kad nuo žiūri į nuotrauką, ir ji jau buvo paneigta, kad yra tik 0,3 MP, net trečdaliu. Antra ji galėjo mln mega pixels, jeigu ji nori (Manau, kad būčiau terrapixel ar kažkas ..) ir jis nėra iš tikrųjų yra svarbūs. Kai telefonas pasaulyje žmonės būtų apsėstas, kiek pikselių yra, taip ji turi įtakos, tačiau ne tiek, kiek objektyvo kokybė. Kuris Katana taip pat pranešė mums, yra bendrinis. Dauguma mobiliojo specifikacijose nėra nieko apie faktinį objektyvas (nes jie yra gėda, kad viskas taip blogai - ir jūs galite pasakyti tai, nes kuo greičiau tai pusei padoraus jie Spausdinti CARL ZEISS viso telefonu) Anyway, that's My Little tirada, ir aš ne bando turėti prieš, ar ne tu vistiek .. mobiliojo ryšio bendrovių I guess I'm just padaryti savo tašką.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ar tai ne 3 metu?, Aš tai žinau, PSP taip pat padarė 3 dabar su 3000 išleidimą, bet pernelyg atvirai nebuvo nintedo kinda kopijuoti Sonys idėja pagrindinė sąsaja?, Kuri jiems nebuvo tikri, bet tikriausiai kai, kaip jau kai su Wii ryšys. Man patinka kortelės lizdo idėją, bet tai paskatins daugiau žmonių galėtų gauti ds ROM xD, nes dabar bus daugiau bičių paprastesnis nei turintys eiti ir pirkti R4. Ir kamera Man patinka ir viena užpakalis žiūrėk, aš manau, jie turėtų būti saugomi ten tik pinigų ir dizainas geresnę Next Gen rankoje, nes mes vis dar ten laikomi 2.004 DS grafika. kurie šiais laikais gerai .. |
|
| |||
| |||
| Kade, jie cant tikrai pakeisti Žaidimai jie numatyti, kad ji iš pradžių. Jo, kaip lyg bandėte įdiegti Halo: Combat Evolved ant Vista 64 bit 1GB GPU. Neveikia. Ir dabar, kad aš savo vieną, kamera yra tikrai gražus. Jame gana padoraus PICS (priekyje vienas), o ant nugaros yra viena, gerai, tik nuolat kamera.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naujas nešiojamas Savininkas .... keli klausimai | Stephanie17s21 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 8 gruodis 2008 00:37 |
| Kuris yra geresnis už Nintendo Wii ... | Debbie V | PC & konsolės Žaidimai | 1 | Lapkritis 21, 2008 10:03 |
| Aš dabar didžiuojuosi savininkas: Sony Vegas! bet er .. umm ... kaip ja naudotis? | cheesepuff | Multimedia & Codecs | 5 | 18 vasaris 2008 11:44 |
| Clueless Kompiuterių Savininkas siekia Pagalba! | chaz100 | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | 27 gruodis 2007 15:25 |
| Im not ahppy su Vista, who nustebino? | . ellipsicon ^ | General Hardware Chat | 12 | Rugpjūtis 18, 2007 16:27 |
| Temos įrankiai | |
| |