![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikai jautājums, whos būs lepoties īpašnieks Nintendo DSI Tā nāk šeit Kanādā dažām dienām un es vairs nevaru WAIT!
|
| |||
| |||
| Vai tu domā, tas ir smieklīgi, cik daudz versiju tie esam izved?! Kas jauns izņemot "i" beigās, un mazliet kamera, kas, iespējams, ir šokējoši kvalitātes ..
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| arī tās tikai trešo un es saprotu, ka tās izved "Lite" versija, jo oriģināls bija ļoti, ļoti, ļoti, ļoti apjomīgi, un bija ļoti sliktas kvalitātes apgaismojums. Bet es personīgi uzskatu, ka internets ir diezgan labs papildus tai, un kamera izskatās vismaz 7megapixels un tas var darboties kā webcam.
__________________ Nu, es esmu oficiāli semipro mūziķis ![]() 1. kabriolets ir 7th of June 2009 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Droši vien būs nepatīkams lēca un DSI atbalsta tikai WEP, kas ir deprecated gadiem, ne WPA.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
kameras ir gan 0,3 mp. with generic lēcas, kas nozīmē, šokējošs kvalitāti. |
|
| |||
| |||
| Well thats ziņu man lol, tie izskatījās vismaz 7mp Anyways, you gotta teic, ka tas ir kāda jauka funkcijas, piemēram, spēja atgriezties DS galveno izvēlni no spēles, lai jūs dont nepieciešams, lai to izslēgtu / visu laiku, kā lielāka ekrāna labi izskatās pārāk WEP, šķiet, nāk atpakaļ, jo WPA meklē diezgan flakey.
__________________ Nu, es esmu oficiāli semipro mūziķis ![]() 1. kabriolets ir 7th of June 2009 |
|
| |||
| |||
| WEP nav "nāk atpakaļ", ja tas var būt sašķelts trīsdesmit sekundes, un tā ir izrādījusies joks ikviens savā jomā. Nav nekas pārslains par WPA, tas ir jauns standarts, un ja Nintendo nevēlas atbalstīt to marginalizes ierīce, kas lielā mērā bezjēdzīgi šim režīmam.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Arī Black Magic jums minēt tā "izskatās 7mp" First off, man nav ne jausmas, cik jums bija uz šo secinājumu apskatot foto, un tas jau ir noliegta, ka ar to tikai par 0,3 mp, pat trešo. Otrkārt, tā varētu būt miljons mega pikseļu ja tā gribēja (es domāju, ka būsi terrapixel vai kaut kas ..) un tas nav īsti jautājums. In tālrunis pasaulē cilvēki nokļūt apsēsta ar cik pikseļi ir, jā, tai ir ietekme, bet ne tik daudz kā kvalitātes objektīvu. Kurš Katana informēja arī par mums, būtu vispārējs raksturs. Lielākā daļa mobilo sakaru specifikācijās nav pateikt kaut ko par faktisko objektīva (jo tie ir kauns, ka tas ir tik slikti - un varat pateikt šajā sakarā, tiklīdz tā ir puse cienīgu viņi drukāt CARL ZEISS visas pa tālruni) Anyway, tas mani maz skaļas frāzes, un es neesmu mēģina būt atpakaļ, vai vispār nav you anyway .. mobilo uzņēmumi I guess Es esmu tikko pieņemšanas manu punktu.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Vai tas nav 3 tagad?, Es domāju es zinu, psp ir veiktas arī 3 tagad ar atbrīvošanu no 3000, bet arī būt godīgam nav nintedo kinda kopēt Sonys ideju galvenais interfeiss?, Kas im nav pārliecināts, bet, iespējams, daži to ir kāda saistība ar Wii. Man patīk ideja par karti slotā, bet, kas mudinās cilvēkus iegūt ds ROM xD, jo tagad tā bite daudz vienkāršāk nekā, kam iet un pirkt R4. Un kamera Man patīk skatīties uz vienu butt, es domāju, ka viņiem ir tikai saglabāts tur naudu, un dizains vēl labāk next gen rokas, jo tie esam joprojām tur 2.004 ds grafika. kas šajā dienā, un vecumu, labi .. |
|
| |||
| |||
| Kade, tie cant tiešām mainīt spēles tie, kas to sākotnēji. Tā kā, ja Jums bija mēģināt uzstādīt Halo: Combat Evolved par 64 Vista mazliet ar 1gb GPU. Tas nedarbojas. Un tagad, man pieder viens, kamera tiešām ir jauka. Tas aizņem diezgan pienācīgu pics (par priekšā vienu), bet uz muguras viens ir labi, tikai regulāri webcam.
![]() |
|
| Bookmarks |