rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Nintendo DSI - Whos się być dumnym właścicielem?

Reply

Narzędzia wątku
Old 22 marca 2009, 10:22
Grupa dawcy

Default Nintendo DSI - Whos się być dumnym właścicielem?

Just wondering whos się być dumnym właścicielem z Nintendo DSI
Jego coming out tutaj w Kanadzie w ciągu kilku dni i nie dłuższy WAIT!

My System: Deathstar 1.0 / pożyczane MacBooka

Procesor (y):
Core 2 Quad / Dual-Core
Płyta główna:
Nowy HP rzeczą / Macbook rzeczą
Pamięć RAM:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Karta graficzna (y):
nVidia GeForce 8600GT
Karta dźwiękowa:
Intel (R) zintegrowana
Hard Drive (s):
1 TB SATA / Mac 120gb
Optical Drive (s):
Hitachi Blu-ray / zintegrowane
Case / PSU:
HP akcji / Mac Stock
Chłodzenie:
Twoja standardowy radiator i wentylator / samo
Sieć / Internet:
Intel (r) Zintegrowane / Mac AirPort
Monitor (y):
HP w2408 / Macbook rzeczą
Operating System (-y):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10,5)
Old 22 marca 2009, 14:40
Grupa dawcy

Don't you think it's ridiculous ilu wersji they've wyprowadzili?!

Co nowego wyjątkiem za "i" na końcu i trochę, że aparat jest prawdopodobnie szokujące jakości ..

My System: FordyPC

Procesor (y):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Płyta główna:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Pamięć RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Karta graficzna (y):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1 TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III 500W & Earthwatts
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (y):
2 x Acer P193WAd
Operating System (-y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 25 marca 2009, 05:32
Grupa dawcy

oraz jej dopiero trzecia i rozumiem, że wydobył z "Lite" w wersji oryginalnej, ponieważ było bardzo, bardzo, bardzo, bardzo obszernych i bardzo złej jakości oświetlenia.

Ale ja osobiście uważam, że Internet jest dobry oprócz niego i kamery wygląda co najmniej 7megapixels i może działać jako kamera internetowa.
Old 25 marca 2009, 18:22
Grupa dawcy

Prawdopodobnie będzie miał okropny soczewki i DSI obsługuje tylko WEP, która została uznana za lata, a nie WPA.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 25 marca 2009, 22:27
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by Black Magic View Post
i aparat wygląda co najmniej 7megapixels i może działać jako kamera internetowa.

kamer są 0,3 mp.
z ogólnych soczewek, co oznacza, szokujące jakości.
Old 26 marca 2009, 07:07
Grupa dawcy

Well thats wiadomości do mnie lol, to wyglądało przynajmniej 7mp

Anyways, to muszę powiedzieć, że ma kilka przyjemnych funkcji, takich jak zdolność do powrotu do głównego menu DS z gry, abyś dont potrzeba, aby go wyłączyć za cały czas, a większe ekrany zbyt dobrze

WEP wydaje się być w powrocie, jak WPA wygląda całkiem Flakey.
Old 26 marca 2009, 11:30
Grupa dawcy

WEP nie jest "coming back", gdy można krakingu w trzydzieści sekund i okazało się być żart przez kogokolwiek w tej dziedzinie. Nie ma nic o niesubordynowany WPA, to jest nowy standard, a jeśli Nintendo nie chce go wspierać marginalizes to urządzenia, które mają być w znacznym stopniu bezużyteczne dla tego trybu.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Old 7 kwietnia 2009, 10:34
Grupa dawcy

Black Magic jest również wspomnieć to "wygląda jak 7mp"

Po pierwsze, Nie mam pojęcia w jaki sposób doszedł do wniosku, że od patrzenia na zdjęcie, i to już odparli ich zaledwie 0,3 MP, nawet jedna trzecia.

Po drugie, może mieć milion mega pikseli, jeśli chciał (Chyba, że ma być terrapixel czy coś ..) i to nie jest ważne. W telefonie dostać się do świata ludzi obsesję na ile pikseli istnieją, tak to ma wpłynąć, ale nie tak bardzo jak jakość obiektywu. Które Katana także poinformował nas, jest nazwą rodzajową.

Większość mobilnych specyfikacji nie mów nic o rzeczywistych obiektywu (bo wstydzę się, że jest tak źle - i można powiedzieć tego powodu tak szybko, jak to oni pół godnej wydruku Carl Zeiss całego telefonu)

Anyway, to mój mały rant, a ja jestem nie próbuje się temu, czy nie i tak na ciebie .. Chyba mobilnych firm I'm just making my point.
Old 8. maja 2009, 01:33
Członek grupy

Czy nie jest to 3 teraz?, I mean I know PSP mają również 3 teraz w wydaniu na 3000, ale zbyt Szczerze mówiąc nie nintedo kinda Sonys pomysł skopiowany z głównych interfejs?, Co im nie na pewno, ale prawdopodobnie Jak niektórzy mają pewne związane z Wii. Podoba mi się pomysł z gniazda karty, ale że będzie zachęcać większą liczbę osób, aby uzyskać ds roms xD, ponieważ teraz będzie bardziej prostsze niż pszczoła musi wyjść i kupić R4.

I kamery

Lubię patrzeć z jednej tyłek, myślę, że powinni oni mieć po prostu zapisane tam pieniądze i projektowania bardziej lepiej obok gen. ręcznych, ponieważ już tam nadal 2004 ds grafiki. która w dzisiejszych czasach dobrze ..
Old 8. maja 2009, 10:33
Grupa dawcy

Kade, cant one naprawdę zmienić gier zrobili go pierwotnie. Jego podobieństwo jeśli były próby zainstalowania gry Halo: Combat Evolved na Vista 64-bitowa z 1gb GPU. To nie działa.

A teraz, że i własnych jedno, aparat jest naprawdę miło. Przyjmuje całkiem godnej zdjecia (jeden z przodu), ale jedna z tyłu jest dobrze, tylko regularne kamery.

Register

Zakładki