mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

Nintendo DSi - Whos mergi la a fi un mandru posesor?

Reply

Thread Tools
Old 22 martie 2009, 10:22
Grupul de donator

Default Nintendo DSi - Whos mergi la a fi un mandru posesor?

Doar intrebam whos va fi o mandru posesor al unui Nintendo DSi
Sa vin aici, în Canada, în câteva zile şi eu nu mai pot aştepta!

Sistemul meu: Deathstar 1.0 / Loaned MacBook

Procesor (e):
Core 2 Quad / Dual-Core
Plăci de bază:
Noua HP lucru / MacBook lucru
Memorie RAM:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 8600GT
Placă de sunet:
Intel (r) integrat
Hard Drive (e):
1tb SATA / Mac 120GB
Optical Drive (e):
Hitachi Blu-ray / integrat
Cauza / PSU:
HP stoc / Mac stoc
Răcire:
Parerea standard radiator şi ventilator / Acelaşi
Network / Internet:
Intel (r) integrat / Mac Aeroport
Monitor (e):
HP w2408 / MacBook lucru
Sistem de operare (e):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Old 22 martie 2009, 14:40
Grupul de donator

Nu crezi că e ridicol cât de multe versiuni au adus-o??!

Ce mai e nou cu excepţia un "i" de la sfârşitul şi de un mic aparat de fotografiat, care este, probabil, şocant de calitate ..
Old 25 martie 2009, 05:32
Grupul de donator

ei bine doar cea de-a treia şi am înţeles că au adus pe "Lite", pentru că versiunea originală a fost foarte, foarte, foarte, foarte mare şi a avut foarte proastă calitate de iluminat.

Dar eu personal cred ca Internetul este o destul de bine plus faţă de aceasta, şi aparatul de fotografiat arata ca, cel puţin 7megapixels şi să se comporte ca un webcam.
Old 25 martie 2009, 18:22
Grupul de donator

Probabil ca va avea un nesuferit cristalinului şi DSi acceptă numai WEP, care a fost depăşit de ani de zile, nu WPA.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 25 martie 2009, 22:27
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Magie neagră View Post
aparatul de fotografiat şi arată ca cel puţin 7megapixels şi să se comporte ca un webcam.

de radare sunt ambele 0.3 MP.
generic cu lentile, sensul şocant de calitate.
Old 26 martie 2009, 07:07
Grupul de donator

Ei bine pentru mine thats Stiri lol, au uitat ca cel puţin 7mp

Oricum, trebuie sa spun ca are niste caracteristici de frumos, cum ar fi capacitatea de a reveni la meniul principal DS de la un joc, aşa încât să dont nevoie pentru a dezactiva / pe tot timpul, şi cele mai mari ecrane arata prea bine

WEP, pare a fi mai întoarce în, WPA ca se uita destul de flakey.
Old 26 martie 2009, 11:30
Grupul de donator

WEP nu este "se întoarce", atunci când aceasta poate fi spart în treizeci de secunde si sa dovedit a fi o gluma de oricine de pe teren. Nu e nimic ciudat despre WPA, este noul standard, Nintendo şi dacă nu vrea să-l suport este marginalizes a aparat pentru a fi în mare măsură, inutil pentru că modul.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 7 aprilie 2009, 10:34
Grupul de donator

De asemenea, magie neagră ai spus-o "arată ca o 7mp"

Pentru început, m-am nici o idee cum ai ajuns la concluzia că la uitat la o fotografie, şi este deja disproved de a fi o simpla 0.3 MP, nu chiar o treime.

În al doilea rând, ar putea avea un milion de mega pixeli în cazul în care acesta a vrut (cred că ar fi o terrapixel sau ceva de genul asta ..) şi nu ar contează. În telefon lume de oameni ajung la obsedat de câte pixeli există, da, va avea un afecta, dar nu la fel de mult ca în calitate de obiectiv. Katana, care ne-a informat, de asemenea, este generic.

Cele mai multe mobile de specificaţii nu spune nimic despre valoarea reală a cristalinului (pentru că sunt ruşine că e aşa de rău - şi vă pot spune asta pentru că de îndată ce este decent jumătate au imprimare CARL ZEISS toate la telefon)

Oricum, asta e micul meu declama, şi am încercat să nu aibă în urmă, sau nu la tine, oricum .. Cred că companiile de telefonie mobilă Sunt doar de luare punctul meu de vedere.
Old 8 mai 2009, 01:33
Grupul de stat

Nu este acest 3 acum?, Vreau sa spun ca stiu PSP-au facut de asemenea 3 acum cu lansarea din 3000, dar prea fiu sincer nu au nintedo cam copiat Sonys ideea de a principalelor interfaţă?, Care im nu sunt sigur, dar, probabil, de cum unii au vreo legătură cu Wii. Îmi place ideea de a slot de card, dar că va încuraja mai mulţi oameni pentru a obţine ds xD uri, pentru că acum se va albină mai simplu decât să merg afară şi cumpăra un R4.

Şi aparatul de fotografiat

Imi place cum arata pe de o fund, cred că ar trebui să aibă doar salvat există bani şi un design mai bine de lângă handheld gen, pentru că au ţinut acolo încă 2004 ds grafică. , care, în această zi şi de vârstă bine ..
Old 8 mai 2009, 10:33
Grupul de donator

Kade, ei cant foarte schimba jocuri au făcut pentru el iniţial. Ca sa, ca şi când aţi încercat să-l instalaţi Halo: Combat evoluat pe un Vista pe 64 de biţi, cu o 1GB GPU. Ea nu funcţionează.

Şi acum că am un propriu, camera este cu adevărat frumos. Este nevoie de destul de decente pics (pe o fata), dar de-o de pe partea din spate este, de bine, doar un webcam.

Register

Marcaje