menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Nintendo Dsi - ktorého bude hrdý majiteľ?

Reply

Thread Tools
Old 22 marca 2009, 10:22
Darcu Skupina

Default Nintendo Dsi - ktorého bude hrdý majiteľ?

Jen přemýšlím ktorého bude hrdý majiteľ a Nintendo Dsi
Svoje nadchádzajúce tady v Kanade, za pár dní a já si už WAIT!

Môj systém: Deathstar 1,0 / Zapožičanie MacBook

Processor (s):
Core 2 Quad / dvou-jádrové
Základná doska:
Nový HP vec / MacBook vec
Pamäť RAM:
4 GB DDR2 / 1GB DDR2
Grafické karty (s):
nVidia GeForce 8600GT
Zvuková karta:
Intel (R), integrovanej
Pevný disk (y):
1TB SATA / Mac 120gigabajt
Optická mechanika (s):
Hitachi Blu-ray / Integrated
Case / PSU:
HP populácie / Mac skladom
Chladenie:
Vaša štandardný chladič a ventilátor / Same
Sieť / Internet:
Intel (R) Integrované / Mac Letiská
Monitor (s):
HP w2408 / MacBook vec
Operačný systém (y):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Old 22 marca 2009, 14:40
Darcu Skupina

Nemyslíte, je to smiešne, koľko verzií, čo opustí?!

Čo je nové okrem jedno "i" na konci a na malú kameru, ktorá je pravdepodobne šokujúce kvality ..

Môj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základná doska:
Asus P5Q / L PRE (Intel P43, ICH10)
Pamäť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operačný systém (y):
XP PRO x86/XP PRE x64/Win7 RC1 x64
Old 25 marca 2009, 05:32
Darcu Skupina

aj jeho len tretie a já to chápu, že sa vyviedol "Lite" verzie, pretože pôvodný bol veľmi, veľmi, veľmi, veľmi veľké a veľmi zlej kvalite osvetlenia.

Ale ja osobne si myslím, že internet je dobrý vedľa neho a fotoaparát vyzerá najmenej 7megapixels a môže slúžiť ako webová kamera.
Old 25 marca 2009, 18:22
Darcu Skupina

Pravdepodobne bude mať škaredý objektívu a Dsi podporuje iba WEP, ktorý bol po mnoho rokov zastarané, ne WPA.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 25 marca 2009, 22:27
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Black Magic View Post
a fotoaparát vyzerá najmenej 7megapixels a môže slúžiť ako webová kamera.

kamery sú 0,3 MP.
s generikách šošovky, zmysle šokujúce kvality.
Old 26 marca 2009, 07:07
Darcu Skupina

Tak to je pre mňa novinky lol, ale vyzeral najmenej 7mp

Tak ako tak, musíš povedať, že má niektoré príjemné vlastnosti, ako je schopnosť vrátiť sa do hlavného menu z DS hru, takže dont potreba ho vypnúť / na celú dobu, a väčších obrazovkách príliš dobre

WEP zdá sa vraciam do ako WPA hľadá dost flakey.
Old 26 marca 2009, 11:30
Darcu Skupina

WEP nie je "vracia", keď to môže byť v krakované tridsať sekúnd a ukázala byť vtip by niekto v tejto oblasti. Nie je nič vločkovitý o WPA, je to nový štandard, a ak Nintendo nechce podporiť ju marginalizes prístroje, ktoré majú byť z veľkej časti k ničomu, že režim.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 7. apríla 2009, 10:34
Darcu Skupina

Tiež Black Magic sa spomína, že "vyzerá ako 7mp"

Po prvé, já som žiadnu predstavu, ako ste prišiel k záveru, že z pohľadu na fotografiu, a je to už bolo vyvrátené tým, ako sú pouhé 0,3 MP, nie je ani tretina.

Po druhé by mohla mať milión mega pixels, ak chce (myslím, že bych se terrapixel alebo tak niečo ..), a to by nebolo skutočne záleží. V telefóne svete ľudia dostali na posadnutí, koľko pixelov je, áno, to má vplyv, ale nie tak, ako kvalita objektívu. Katana, ktoré tiež informoval nás, je všeobecná.

Väčšina mobilných špecifikácie nebudú hovoriť nič o skutočnom objektívu (pretože sú to hanbí, že je to tak zlé - a môžete si povedať, pretože akonáhle je to slušné, že polovica tlač Carl Zeiss celého telefónu)

Mimochodom, to je môj malý chvástavost, a já nejsem snažila pred, alebo nie na seba rovnako .. mobilné spoločnosti Myslím Som len aby moje miesto.
Old 8. mája 2009, 01:33
Člen Skupina

Nie je to 3 teraz?, Myslím vím psp aj 3 teraz s vydaním v 3000, ale príliš sa čestní nie sú nintedo trochu kopírovány Sonys predstavu o hlavné rozhranie?, Ktorý im nie istý, ale pravdepodobne niektoré, ako majú niektoré súvislosti s Wii. Páči sa mi myšlienka na karty, ale že bude motivovať ľudí, aby sa viac ds ROM xD, pretože teraz to bude včelí viac jednoduchšie než musieť ísť von a kúpiť R4.

A fotoaparát

Páči sa pozrieť na ten zadok, myslím, že by práve tu uložené peniaze a vytvoriť viac lepších nasledujúcej gén do ruky, pretože si stále uchovávajú tam 2004 ds grafiky. , Ktorá v tento deň a vek dobre ..
Old 8. mája 2009, 10:33
Darcu Skupina

Kade, ale prevýšenia naozaj zmeniť hier, ktoré sa pre neho pôvodne. Jeho podobné, ako by ste sa pokúšali inštalovať Halo: Combat Evolved na Vista 64 bit s 1gb GPU. To nefunguje.

A teraz, že aj vlastné jedna, kamera je naozaj pekný. Trvá docela slušné fotky (na prednej strane jednej), ale ten na zadnej strane je dobre, len pravidelné webkamera.

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nový laptop Vlastník .... pár otázok Stephanie17s21 Notebooky, Mobily a PDA 2 8. decembra 2008 00:37
Ktorý je lepší pre Nintendo Wii ... Debbie W PC a herné konzoly 1 21. novembra 2008 10:03
Som teraz hrdým majiteľom Sony Vegas! ale is .. Hmm ... Ako som ho používať? cheesepuff Multimedia & Kodeky 5 18. februára 2008 11:44
Bezradný počítačových Vlastník Snaží Help! chaz100 Graphics Cards & Monitory 8 27. december 2007 15:25
Im ne ahppy s priehľad, ktorého prekvapilo? . Ellipsicon ^ Všeobecné Hardware Chat 12 18. augusta 2007 16:27
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.