мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Нинтендо ДСи - чија ће бити поносни власник?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22. март 2009, 10:22
Донаторска Група

Default Нинтендо ДСи - чија ће бити поносни власник?

Једноставно питате чија ће бити поносни власник једне Нинтендо ДСи
Његов долазак овде у Канади, у неколико дана, а ја не могу више Чекај!

Мы Сыстем: Деатхстар 1.0 / Лоанед Мацбоок

Процесор (и):
Цоре 2 Куад / Дуал-Цоре
Матичне плоче:
Нови ХП ствар / Мацбоок ствар
РАМ меморија:
4ГБ ДДР2 / 1ГБ ДДР2
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 8600ГТ
Соунд Цард:
Интел (Р) интегрисани
Тврди диск (и):
1тб САТА / Мац 120гб
Оптички погон (е):
Хитацхи Блу-раы / Интегрисана
Цасе / псу:
ХП дионица / Мац Стоцк
Хлађење:
Ваш стандардни радијатор и вентилатор / Исто
Нетуорк / Интернет:
Интел (Р) Интегрисани / Мац Аирпорт
Монитор (е):
ХП у2408 / Мацбоок ствар
Оперативни систем (е):
Видик сп1 / Мац ОС Кс леопард (10,5)
Old 22. март 2009, 14:40
Донаторска Група

Немојте ви мислити да је смешан колико верзије коју су изведоше?!

Шта је ново осим једне "и" на крају и мали фотоапарат који је вероватно Шокантан квалитета ..
Old 25. март 2009, 05:32
Донаторска Група

добро само њен трећи и ја разумем да се сабра "Лите" јер оригинална верзија је врло, врло, врло, врло велик и имао је врло лоше квалитета расвјете.

Али ја лично мислим да је интернет прилично добро Уз то, и камера изгледа барем 7мегапикселс и може да делује као УЕБЦАМ.
Old 25. март 2009, 18:22
Донаторска Група

Вероватно ће имати ужасан сочиво и ДСи подржава само УЕП депрецатед који је годинама, а не УПА.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 25. март 2009, 22:27
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Блацк Магиц View Post
камере и изгледа барем 7мегапикселс и може да делује као УЕБЦАМ.

камера су 0,3 МП.
с генеричке сочива, што значи страшан квалитета.
Old 26. март 2009, 07:07
Донаторска Група

Па тај ми новости лол, они као најмање 7мп

Аныуаыс, Морам ти реци да има неке лепе особине као што је могућност да се вратите на главни мени ДС из игре, тако да не треба да га искључити / на сва времена, као и већим екранима превише изгледа добро

УЕП Чини се да се враћају у, јер УПА је хандсоме згодан флакеы.
Old 26. март 2009, 11:30
Донаторска Група

УЕП није "враћају" када се може лупити у тридесет секунди те је показано да је виц по никоме на терену. Нема пахуљаст о УПА, то је нови стандард, а ако Нинтендо не жели подржати маргинализес то је уређај који ће се углавном бескорисно за тај мод.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 7. април 2009, 10:34
Донаторска Група

Такође чаролија ли споменуо да "изгледа као 7мп"

Пре свега, сам нема појма како сте дошли до закључка да са погледом на слику, а то је већ диспровед да буду пуки 0,3 МП, ни трећина.

Друго би то могло да има милиона мега пиксела ако је хтела (мислим да бих се террапиксел или нешто ..), а не би битно. У телефону света људи доћи до опседнут пиксле колико их има, да он не да има утицаја, али не онолико колико квалитета сочива. Који Катана такође информисао нас је генеричке.

Већина мобилних спецификације не кажу ништа о стварним објектив (јер они су се стидио да је тако лоше - и ти могу рећи, јер овај чим га половине пристојне они штампај Царл Зеисс све преко телефона)

У сваком случају, то је моје мало дрека, па Им 'не тежак за имати пре, или није у вама Аныуаы .. мобилне компаније мислим Ја сам само својој тачку.
Old 8. мај 2009, 01:33
Мембер Гроуп

Није ли то 3 сада?, Мислим знам псп 3 израђене су и сада уз ослобађање од 3000, али се превише искрени нису нинтедо кинд копирате Соныс идеју о главном интерфејсу?, Који им не сигурни, али вероватно неки начин имају неке везе са Уии. Свиђа ми се идеја картице слот, али да ће се охрабрити више људи да би добили дс РОМови КСД, јер сада ће пчелињи више него што једноставније изаћи и купити Р4.

И камере

Свиђа ми се формат један дебљи крај, мислим да они треба да имају тек спремају постоји новац и дизајн више боље некст ген ручни, јер сте и даље држе тамо 2004 ДС графика. који су у овај дан и доб добро ..
Old 8. мај 2009, 10:33
Донаторска Група

Каде, они стварно лицемјерје променити игре су за то изворно. Његова ми се као да сте били покушава инсталирати Хало: Цомбат еволуирала на Виста 64 бита са 1ГБ ГПУ. То не ради.

А сада да имам један, камера је стварно леп. Потребно је прилично пристојан пицс (на једној), али онај на задњој страни је добро, само редован УЕБЦАМ.

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Нови лаптоп Власник .... пар питања Степхание17с21 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 2 8 децембар 2008 00:37
Који је бољи за Нинтендо Уии ... Деббие В ПЦ & конзоле Игре 1 21 новембар 2008 10:03
Ја сам сада поносни власник Соны Вегас! али је .. Умм ... како сам га користити? цхеесепуфф Мултимедија и кодеци 5 18 фебруар 2008 11:44
Цлуелесс Компјутерска Власник настоји Хелп! цхаз100 Грапхицс Цардс & Мониторс 8 27 децембар 2007 15:25
Им не ахппы са видик, чија изненађен? . Еллипсицон ^ Генерал Хардуаре Цхат 12 18 аугуст 2007 16:27
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц