![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Једноставно питате чија ће бити поносни власник једне Нинтендо ДСи Његов долазак овде у Канади, у неколико дана, а ја не могу више Чекај!
|
| |||
| |||
| Немојте ви мислити да је смешан колико верзије коју су изведоше?! Шта је ново осим једне "и" на крају и мали фотоапарат који је вероватно Шокантан квалитета ..
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| добро само њен трећи и ја разумем да се сабра "Лите" јер оригинална верзија је врло, врло, врло, врло велик и имао је врло лоше квалитета расвјете. Али ја лично мислим да је интернет прилично добро Уз то, и камера изгледа барем 7мегапикселс и може да делује као УЕБЦАМ.
__________________ Па, ја сам службено један музичар семипро ![]() 1. кочија је 7. јуни 2009 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вероватно ће имати ужасан сочиво и ДСи подржава само УЕП депрецатед који је годинама, а не УПА.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
камера су 0,3 МП. с генеричке сочива, што значи страшан квалитета. |
|
| |||
| |||
| Па тај ми новости лол, они као најмање 7мп Аныуаыс, Морам ти реци да има неке лепе особине као што је могућност да се вратите на главни мени ДС из игре, тако да не треба да га искључити / на сва времена, као и већим екранима превише изгледа добро УЕП Чини се да се враћају у, јер УПА је хандсоме згодан флакеы.
__________________ Па, ја сам службено један музичар семипро ![]() 1. кочија је 7. јуни 2009 |
|
| |||
| |||
| УЕП није "враћају" када се може лупити у тридесет секунди те је показано да је виц по никоме на терену. Нема пахуљаст о УПА, то је нови стандард, а ако Нинтендо не жели подржати маргинализес то је уређај који ће се углавном бескорисно за тај мод.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Такође чаролија ли споменуо да "изгледа као 7мп" Пре свега, сам нема појма како сте дошли до закључка да са погледом на слику, а то је већ диспровед да буду пуки 0,3 МП, ни трећина. Друго би то могло да има милиона мега пиксела ако је хтела (мислим да бих се террапиксел или нешто ..), а не би битно. У телефону света људи доћи до опседнут пиксле колико их има, да он не да има утицаја, али не онолико колико квалитета сочива. Који Катана такође информисао нас је генеричке. Већина мобилних спецификације не кажу ништа о стварним објектив (јер они су се стидио да је тако лоше - и ти могу рећи, јер овај чим га половине пристојне они штампај Царл Зеисс све преко телефона) У сваком случају, то је моје мало дрека, па Им 'не тежак за имати пре, или није у вама Аныуаы .. мобилне компаније мислим Ја сам само својој тачку.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Није ли то 3 сада?, Мислим знам псп 3 израђене су и сада уз ослобађање од 3000, али се превише искрени нису нинтедо кинд копирате Соныс идеју о главном интерфејсу?, Који им не сигурни, али вероватно неки начин имају неке везе са Уии. Свиђа ми се идеја картице слот, али да ће се охрабрити више људи да би добили дс РОМови КСД, јер сада ће пчелињи више него што једноставније изаћи и купити Р4. И камере Свиђа ми се формат један дебљи крај, мислим да они треба да имају тек спремају постоји новац и дизајн више боље некст ген ручни, јер сте и даље држе тамо 2004 ДС графика. који су у овај дан и доб добро .. |
|
| |||
| |||
| Каде, они стварно лицемјерје променити игре су за то изворно. Његова ми се као да сте били покушава инсталирати Хало: Цомбат еволуирала на Виста 64 бита са 1ГБ ГПУ. То не ради. А сада да имам један, камера је стварно леп. Потребно је прилично пристојан пицс (на једној), али онај на задњој страни је добро, само редован УЕБЦАМ.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови лаптоп Власник .... пар питања | Степхание17с21 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 8 децембар 2008 00:37 |
| Који је бољи за Нинтендо Уии ... | Деббие В | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 21 новембар 2008 10:03 |
| Ја сам сада поносни власник Соны Вегас! али је .. Умм ... како сам га користити? | цхеесепуфф | Мултимедија и кодеци | 5 | 18 фебруар 2008 11:44 |
| Цлуелесс Компјутерска Власник настоји Хелп! | цхаз100 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 27 децембар 2007 15:25 |
| Им не ахппы са видик, чија изненађен? | . Еллипсицон ^ | Генерал Хардуаре Цхат | 12 | 18 аугуст 2007 16:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |