![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece whos bir Nintendo DSİ bir gurur sahibi olacak merak Burada Kanada birkaç gün içinde çıkan ve hiçbir daha bekle!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Don't you böyle çıkardık ettik kaç sürümleri gülünç olduğunu düşünüyorum?! Bir "i hariç" sonunda ve muhtemelen şok kalite .. biraz Kamera Yeni
|
| |||
| |||
| zamanda sadece üçüncü ve bunların "Lite" sürüm çıkardık anlıyoruz çünkü asıl çok, çok, çok, çok büyük ve çok kötü kalitede ışık vardı. Ama ben şahsen bu internet için çok iyi bir ek olduğunu ve düşünmek kameranın en az 7megapixels benziyor ve bir web kamerası gibi hareket edebilir.
__________________ Ben resmen semipro müzisyen pm ![]() 1. flika 7 Haziran 2009 biridir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Muhtemelen bir korkunç objektif ve DSİ sadece WEP hangi yıl deprecated olmuştur değil, WPA destekler olacaktır.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
kameraları hem 0,3 mp vardır. genel objektif, şok edici kalite anlamını. |
|
| |||
| |||
| Peki bana lol haber şu, en az 7mp gibi görünüyordu Zaten, bu yeteneğini böylece dont kapatmak gerekir DS ana menüye bir oyun döner gibi bazı güzel özelliklere sahip olduğunu söylemek lazım / her zaman, ve büyük ekranlar çok iyi bak WEP geliyor gibi görünüyor, WPA olarak oldukça Flakey arıyor.
__________________ Ben resmen semipro müzisyen pm ![]() 1. flika 7 Haziran 2009 biridir |
|
| |||
| |||
| WEP "geri" zaman otuz saniye içinde ve çatlak olabilir alanında herkes tarafından bir şaka olarak gösterilmiştir geliyor değil. Burada hiçbir şey WPA hakkında tuhaf, bu yeni standart ve eğer Nintendo bu büyük oranda modu için yararsız olarak cihaz marginalizes destek istemiyor.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Ayrıca Black Magic onu "bir 7mp benziyor" söz İlk olarak, I, ve hiç bir fikrim nasıl bir sonuç için bir fotoğraf bakarak geldi sonra da zaten disproved olan sadece 0,3 MP, hatta üçüncü olmak. İkinci bir milyon Mega piksel eğer aranan olabilir (i bir terrapixel falan ..) ve bu da gerçekten önemli olması tahmin ediyorum. Telefon dünya insanları olarak takıntılı kaç piksel var olan, evet bir etkiler var, ama değil gibi mercek kalitesi çok alıyorum. Hangi Katana da, genel bize bildirmiştir. Çoğu cep telefonu teknik özellikler gerçek objektif hakkında bir şey söylemek değildir (çünkü bu kadar kötü's utanılacak - bu ve bunun yarısı da telefon tüm Carl Zeiss baskı iyi olmadığı çünkü yakında bu anlarım) Her neyse, bu benim küçük farfaralık, ve ben önce veya size zaten .. henüz çalışıyor değilim sanırım cep telefonu şirketleri Sadece noktası yapmadan yaşıyorum.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Şimdi bu 3 mu?, Ben de şimdi 3000 serbest bırakılmasını 3 yaptık PSP biliyorum, ama çok çok ana arayüzü Sonys fikir kopyalanır nintedo değil dürüst olmak ne demektir?, Of which emin im değil ama belki Bazı nasıl Wii ile bir bağlantısı var. Ben kartı yuvasının fikri gibi, ama daha fazla kişi DS ROM'lar xD almak için teşvik edecek, çünkü artık daha basit daha çıkmak ve bir R4 arı satın sahip olacaktır. Ve kamera Çünkü hala orada 2004 DS grafik tutulur sonra ben bir fıçı ve benzeri gibi ben de sadece para kaydettiyseniz ve daha iyi bir gelecek Gen el tasarımı, düşünüyorum. bu gün ve yaş olarak iyi .. |
|
| |||
| |||
| Kade, onlar cant gerçekten onlar için yapıldığı oyunlar değiştirin. Bunun gibi eğer Halo yüklemeye çalışırken: Savaş bir 1GB GPU ile Vista 64 bit üzerinde Evolved. It doesn't work. Ve şimdi ben kendi bir, kamera gerçekten güzel. Bu ön bir (), ama arka yüzündeki ise, iyi, sadece normal bir web kamerası hakkında oldukça iyi resimlerim alır.