менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Nintendo DSi - "Хто стане щасливим власником?

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 березня 2009, 10:22
Донор групи

Default Nintendo DSi - "Хто стане щасливим власником?

Просто цікаво "Хто стане щасливим власником Nintendo DSi
Його виходив тут, в Канаді протягом декількох днів, і я не можу більше чекати!

Моя система: Deathstar 1,0 / наданих у тимчасове MacBook

Процесор (и):
Core 2 Quad / Dual-Core
Материнська плата:
Новий HP Thing / Macbook річ
ОЗУ:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 8600GT
Звукова карта:
Intel (R), інтегрована
Жорсткий диск (и):
1TB SATA / Mac 120GB
Оптичний привід (и):
Hitachi Blu-Ray / Комплексне
Діло / PSU:
HP фонду / Mac фонду
Охолодження:
Ваш стандартний радіатор і вентилятор / Same
Мережі / Інтернет:
Intel (R) Комплексна / Mac AirPort
Монітор (и):
HP w2408 / Macbook річ
Операційна система (и):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Old 22 березня 2009, 14:40
Донор групи

Чи не здається вам це смішно, скільки версій привезли з?!

Що нового, окрім "я" в кінці і маленькою камерою, яка, ймовірно, шокує якість ..
Old 25 березня 2009, 05:32
Донор групи

також його лише третій, і я розумію, що вони принесли версію "Lite", тому що спочатку було дуже, дуже, дуже, дуже громіздким і мав дуже погану якість освітлення.

Але я особисто вважаю, що Інтернет є дуже гарним доповненням до неї, і камера виглядає принаймні 7megapixels і він може виступати в якості веб-камери.
Old 25 березня 2009, 18:22
Донор групи

Ймовірно, буде мати жахливі об'єктивом і DSi підтримує тільки WEP, яка була застарілою років, не WPA.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 25 березня 2009, 22:27
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Чорна магія View Post
і камера виглядає принаймні 7megapixels і він може виступати в якості веб-камери.

Камери і 0,3 МП.
із загальним лінзи, сенсу шокує якості.
Old 26 2009 березня, 07:07
Донор групи

Ну Thats для мене новиною LOL, вони виглядали принаймні 7MP

У будь-якому випадку, ти повинен сказати, що є деякі цікаві особливості, такі, як можливість повернення на DS головне меню з гри, вам не потрібно відключити його / на весь час, і більший екран добре виглядати занадто

WEP, здається, повертається в, як WPA є повіяло flakey.
Old 26 березня 2009, 11:30
Донор групи

WEP не є "повернення", коли воно може бути зламаний через тридцять секунд і було показано, що жарт кого-небудь в цій області. Існує нічого листкове про WPA, це новий стандарт, і Nintendo, якщо не хочете, щоб підтримати його маргіналізації це пристрій, в значній мірі непотрібною для цього режиму.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 7 квітня 2009, 10:34
Донор групи

Крім того, Black Magic ви згадали про це "виглядає 7MP"

По-перше, я не знаю, як Ви прийшли до цього висновку з дивлячись на фото, і це вже було спростовано до всього лише 0,3 МП, навіть на третину.

По-друге, може мати мільйон мега пікселів, якщо вона хотіла (я думаю, що було б terrapixel або щось ..), і вона не має великого значення. У телефоні люди Світ дістатися до одержимого з якою кількістю пікселів є, та, вплинути, але не настільки, як якість лінз. Який Катана також повідомив нас, є спільним.

Більшість мобільних специфікацій нічого не говорять про фактичні об'єктив (тому що вони соромляться, що це так погано - і ви можете сказати про це тому, як тільки він наполовину вони гідні друк CARL ZEISS все по телефону)

У всякому разі, це мій маленький просторікування, і я не хочу мати тому, чи немає у вас все одно .. Мобільні компанії, я думаю, Я просто зробити мою точку зору.
Old 8 2009 травень, 01:33
Член групи

Хіба це не 3 тепер?, Я маю на увазі я знаю, PSP також внесли 3 тепер з випуском в 3000, але занадто чесно кажучи, НЕ Nintedo цікаве скопіювали Sonys уявлення про основні інтерфейсу?, Яка їм не впевнений, але, ймовірно, Деякі мають якісь зв'язок з Wii. Мені подобається ідея слота для карт пам'яті, але це буде сприяти більшій кількості людей отримати DS ПЗУ XD, тому що тепер він буде більше бджоли простіше, ніж того, щоб піти й купити R4.

І камера

Мені подобається, як виглядає один приклада, я думаю, вони повинні мати тільки що збережений там гроші і розробити більш кращого Next Gen Handheld, тому що вони ще тримали 2004 DS графіком. який в цей день і віку добре ..
Old 8 травня 2009, 10:33
Донор групи

Кадеев, вони нахиляє дійсно змінити гру вони зробили для неї спочатку. Його хотіли, як ніби ви намагаєтеся встановити, Halo: Combat Evolved на Vista 64 біт з 1gb GPU. Вона не працює.

І ось що я власну, камера дуже приємно. Він займає досить пристойний фото (на передньому плані одній), але один на спині, ну, просто регулярно веб-камера.

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Новий власник ноутбука .... кілька запитань Stephanie17s21 Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 8 грудня 2008 00:37
Що краще для Nintendo Wii ... Деббі V PC & консоль Gaming 1 21 листопада 2008 10:03
Я тепер щасливий володар Sony Vegas! але Ір .. Умм ... як його використовувати? cheesepuff Мультимедіа & кодеки 5 18 лютого 2008 11:44
Clueless власник комп'ютера звертається по допомогу! chaz100 Графічні карти & Монітори 8 27 грудня 2007 15:25
Їм не ahppy з Vista, чиї здивувало? . Ellipsicon ^ Генеральний обладнання чат 12 18 серпня 2007 16:27
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.