![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто цікаво "Хто стане щасливим власником Nintendo DSi Його виходив тут, в Канаді протягом декількох днів, і я не можу більше чекати!
|
| |||
| |||
| Чи не здається вам це смішно, скільки версій привезли з?! Що нового, окрім "я" в кінці і маленькою камерою, яка, ймовірно, шокує якість ..
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| також його лише третій, і я розумію, що вони принесли версію "Lite", тому що спочатку було дуже, дуже, дуже, дуже громіздким і мав дуже погану якість освітлення. Але я особисто вважаю, що Інтернет є дуже гарним доповненням до неї, і камера виглядає принаймні 7megapixels і він може виступати в якості веб-камери.
__________________ Ну, я офіційно SemiPro музиканта ![]() 1 концерт є 7 червня 2009 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ймовірно, буде мати жахливі об'єктивом і DSi підтримує тільки WEP, яка була застарілою років, не WPA.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Камери і 0,3 МП. із загальним лінзи, сенсу шокує якості. |
|
| |||
| |||
| Ну Thats для мене новиною LOL, вони виглядали принаймні 7MP У будь-якому випадку, ти повинен сказати, що є деякі цікаві особливості, такі, як можливість повернення на DS головне меню з гри, вам не потрібно відключити його / на весь час, і більший екран добре виглядати занадто WEP, здається, повертається в, як WPA є повіяло flakey.
__________________ Ну, я офіційно SemiPro музиканта ![]() 1 концерт є 7 червня 2009 |
|
| |||
| |||
| WEP не є "повернення", коли воно може бути зламаний через тридцять секунд і було показано, що жарт кого-небудь в цій області. Існує нічого листкове про WPA, це новий стандарт, і Nintendo, якщо не хочете, щоб підтримати його маргіналізації це пристрій, в значній мірі непотрібною для цього режиму.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Крім того, Black Magic ви згадали про це "виглядає 7MP" По-перше, я не знаю, як Ви прийшли до цього висновку з дивлячись на фото, і це вже було спростовано до всього лише 0,3 МП, навіть на третину. По-друге, може мати мільйон мега пікселів, якщо вона хотіла (я думаю, що було б terrapixel або щось ..), і вона не має великого значення. У телефоні люди Світ дістатися до одержимого з якою кількістю пікселів є, та, вплинути, але не настільки, як якість лінз. Який Катана також повідомив нас, є спільним. Більшість мобільних специфікацій нічого не говорять про фактичні об'єктив (тому що вони соромляться, що це так погано - і ви можете сказати про це тому, як тільки він наполовину вони гідні друк CARL ZEISS все по телефону) У всякому разі, це мій маленький просторікування, і я не хочу мати тому, чи немає у вас все одно .. Мобільні компанії, я думаю, Я просто зробити мою точку зору.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Хіба це не 3 тепер?, Я маю на увазі я знаю, PSP також внесли 3 тепер з випуском в 3000, але занадто чесно кажучи, НЕ Nintedo цікаве скопіювали Sonys уявлення про основні інтерфейсу?, Яка їм не впевнений, але, ймовірно, Деякі мають якісь зв'язок з Wii. Мені подобається ідея слота для карт пам'яті, але це буде сприяти більшій кількості людей отримати DS ПЗУ XD, тому що тепер він буде більше бджоли простіше, ніж того, щоб піти й купити R4. І камера Мені подобається, як виглядає один приклада, я думаю, вони повинні мати тільки що збережений там гроші і розробити більш кращого Next Gen Handheld, тому що вони ще тримали 2004 DS графіком. який в цей день і віку добре .. |
|
| |||
| |||
| Кадеев, вони нахиляє дійсно змінити гру вони зробили для неї спочатку. Його хотіли, як ніби ви намагаєтеся встановити, Halo: Combat Evolved на Vista 64 біт з 1gb GPU. Вона не працює. І ось що я власну, камера дуже приємно. Він займає досить пристойний фото (на передньому плані одній), але один на спині, ну, просто регулярно веб-камера.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Новий власник ноутбука .... кілька запитань | Stephanie17s21 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 8 грудня 2008 00:37 |
| Що краще для Nintendo Wii ... | Деббі V | PC & консоль Gaming | 1 | 21 листопада 2008 10:03 |
| Я тепер щасливий володар Sony Vegas! але Ір .. Умм ... як його використовувати? | cheesepuff | Мультимедіа & кодеки | 5 | 18 лютого 2008 11:44 |
| Clueless власник комп'ютера звертається по допомогу! | chaz100 | Графічні карти & Монітори | 8 | 27 грудня 2007 15:25 |
| Їм не ahppy з Vista, чиї здивувало? | . Ellipsicon ^ | Генеральний обладнання чат | 12 | 18 серпня 2007 16:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |