![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте аз имам няколко игри Айв закупени и монтирани в компютъра, но Ive забелязах драскотини появява от постоянното поставяне и изваждане от DVD плейър, така че аз се чудех дали е легално да изтеглите и инсталирате тези лепенки, които ви позволяват да се играе играта, без диск направих няколко търсения, но само като че ли се bittorrents. Ако му добре да се използва не CD пукнатини никого recommand добър сайт? също са били уведомени, че те са пълни с вируси и други подобни Вярно ли е? или е най-добре просто да бъдат внимателни с допълнителен диск
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не е ОК, за да ги използвате. Ето защо те са по нечестен сайтове. Подозирам, тази тема ще бъде заключена, тъй като те също са много незаконно.
| |||
| |||
| Предполагам, на теория, че има незаконно, защото редактиране има софтуер, но ти все още притежавате легално придобито копие на диска, както и неговата не е искал все пак ще разберете, освен ако не ви играя играта онлайн, какво да кажем за извършването на ISO на диск и монтирането го в един виртуален диск. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Интелектуалната собственост има същите права като патент. Вие не можете да използвате, копирате и разпространявате го колкото искате, без разрешение от собственика. |