по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Не CD-DVD Cracks

Closed Thread

Нишка Инструменти
Old 28-ми февруари 2009, 13:02
Номер на групата

Default Не CD-DVD Cracks

Здравейте аз имам няколко игри Айв закупени и монтирани в компютъра, но Ive забелязах драскотини появява от постоянното поставяне и изваждане от DVD плейър, така че аз се чудех дали е легално да изтеглите и инсталирате тези лепенки, които ви позволяват да се играе играта, без диск
направих няколко търсения, но само като че ли се bittorrents. Ако му добре да се използва не CD пукнатини никого recommand добър сайт?
също са били уведомени, че те са пълни с вируси и други подобни
Вярно ли е?
или е най-добре просто да бъдат внимателни с допълнителен диск

А компютъра веднъж ме биеш по шахмат
Но това не е мач за мен в ритник бокс.

Моята система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Дънната платка:
ASUS a8n SLI лукс
RAM памет:
2GB корсар xms pc3200 platium
Графична карта (и):
8800gts O / C
Звукова карта:
творчески soundblaster 4
Hard Drive (и):
1 x 80 GB 2x 250gb
Оптично устройство (а):
1x Sony DVD овен карам 1xphillips DV
Дело / PSU:
700 вата moduler PSU
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
22in широкоекранен
Операционна система (и):
XP про
Old 28-ми февруари 2009, 13:10
Rik
Забранени група

Default Не CD-DVD Cracks

Не е ОК, за да ги използвате. Ето защо те са по нечестен сайтове. Подозирам, тази тема ще бъде заключена, тъй като те също са много незаконно.

Моята система: Glowbox

Процесор (и):
AMD Athlon 64bit 3000 + нюкасълската S754
Дънната платка:
Asus K8V-X
RAM памет:
512meg Infineon pc3200
Графична карта (и):
Сапфир Radeom 9600 Pro 128MB Атлантида
Звукова карта:
AC97
Hard Drive (и):
40gig, 80gig, и 200gig
Оптично устройство (а):
1 * CD горелка, 1 * DVD ROM
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Сега интернет
Монитор (и):
Dell 19 "
Операционна система (и):
XP Pro
Old 28-ми февруари 2009, 13:11
Член Група

Default Не CD-DVD Cracks

Предполагам, на теория, че има незаконно, защото редактиране има софтуер, но ти все още притежавате легално придобито копие на диска, както и неговата не е искал все пак ще разберете, освен ако не ви играя играта онлайн, какво да кажем за извършването на ISO на диск и монтирането го в един виртуален диск.
Old 28-ми февруари 2009, 13:18
Модератор Група

Default Не CD-DVD Cracks

Цитат:
Аз се чудех дали е легално да изтеглите и инсталирате тези лепенки, които ви позволяват да се играе играта без диск
Кръпка е просто друга дума за пляскане или WAREZ. Прочетете перка на печат върху всички продукти, уеб страница и съм сигурен, че ще има някои езикови заявява А "ограничена гаранция." С други думи, нищо не е вечно и те знаят най-малко точка продължителна употреба ще дегенерирам продукта и ще трябва да купя друг.

Интелектуалната собственост има същите права като патент. Вие не можете да използвате, копирате и разпространявате го колкото искате, без разрешение от собственика.

Closed Thread

Register

Маркери
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc