menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

No Cd-dvd Trhliny

Closed Thread

Thread Nástroje
Old 28.února 2009, 13:02
Dárce Skupina

Ahoj mám pár her IVE koupil a nainstalován do počítače, ale IVE všiml škrábanců objevuje od konstantní vložení a vyjmutí z dvd přehrávač, takže jsem přemýšlel, je-li právní stáhnout a nainstalovat tyto záplaty, které vám umožní hrát hru bez kotouč
udělal pár hledá ale zdá se, že dostanete bittorrents. Pokud jeho pohodě používat žádné cd trhliny kohokoli recommand dobré stránky?
Také bylo řečeno, že jsou plné virů a podobné
to pravda?
nebo je to prostě nejlepší být extra opatrný s diskem

Počítač jednou mě v šachu
Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu.

Můj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základní deska:
asus a8n SLI Deluxe
Paměť RAM:
2GB Corsair xms PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
Monitor (s):
22in širokoúhlý
Operační systém (y):
XP Pro
Old 28.února 2009, 13:10
Rik
Banned Skupina

Není v pořádku, že je bude používat. To je důvod, proč jsou na pochybný stránky. Mám podezření, toto vlákno bude zamčený, protože jsou také velmi nezákonné.

Můj systém: Glowbox

Processor (s):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Základní deska:
Asus K8V-X
Paměť RAM:
512meg Infineon PC3200
Grafické karty (s):
Sapphire Radeom 9600 Atlantis Pro 128megabajt
Zvuková karta:
AC97
Pevný disk (y):
40gig, 80gig a 200gig
Optická mechanika (s):
1 * cd hořák, 1 * DVD rom
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Nyní internetu
Monitor (s):
Dell 19 "
Operační systém (y):
XP Pro
Old 28.února 2009, 13:11
Člen Skupina

Myslím, že v teorii, že je nezákonné, protože vaše editační software existuje, ale ještě vlastní právní kopii disku, plus jeho ne jako v každém z nich je bude zjistit, není-li vaše hraní hry online, co o to ISO na disku montáž a to ve virtuální disk.
Old 28.února 2009, 13:18
Moderátor skupiny

Citace:
Říkal jsem si, je-li právní stáhnout a nainstalovat tyto záplaty, které vám umožní hrát hru bez disku
Patch je jen jiné slovo pro crack nebo warez. Přečtěte si fin tisknout na všech produktů, webové stránky a jsem si jistý, že budou některé jazykové stanovením "omezená záruka". Jinými slovy, nic není navždy a že vědí, v určitém okamžiku další používání bude rozkládat produktu a budete se muset koupit jiný.

Duševního vlastnictví, má stejná práva jako patent. Nemůžete používat, kopírovat nebo distribuovat jej jak budete chtít bez souhlasu vlastníka.

Closed Thread

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.