![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj mám pár her IVE koupil a nainstalován do počítače, ale IVE všiml škrábanců objevuje od konstantní vložení a vyjmutí z dvd přehrávač, takže jsem přemýšlel, je-li právní stáhnout a nainstalovat tyto záplaty, které vám umožní hrát hru bez kotouč udělal pár hledá ale zdá se, že dostanete bittorrents. Pokud jeho pohodě používat žádné cd trhliny kohokoli recommand dobré stránky? Také bylo řečeno, že jsou plné virů a podobné to pravda? nebo je to prostě nejlepší být extra opatrný s diskem
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Není v pořádku, že je bude používat. To je důvod, proč jsou na pochybný stránky. Mám podezření, toto vlákno bude zamčený, protože jsou také velmi nezákonné.
| |||
| |||
| Myslím, že v teorii, že je nezákonné, protože vaše editační software existuje, ale ještě vlastní právní kopii disku, plus jeho ne jako v každém z nich je bude zjistit, není-li vaše hraní hry online, co o to ISO na disku montáž a to ve virtuální disk. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Duševního vlastnictví, má stejná práva jako patent. Nemůžete používat, kopírovat nebo distribuovat jej jak budete chtít bez souhlasu vlastníka. |