μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Δεν CD-DVD Ρωγμές

Closed Thread

Εργαλεία Θέματος
Old 28 Φεβρουαρίου 2009, 13:02
Ομάδα Δωρητών

Γεια σας έχω μερικά παιχνίδια IVE αγοράζεται και εγκαθίσταται στο PC, αλλά πρόσεξα IVE γρατζουνιές εμφανίζονται από σταθερή τοποθέτηση και την απομάκρυνση από το DVD player, ώστε Αναρωτιόμουν αν είναι νόμιμο να το κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε αυτές τις ενημερωμένες εκδόσεις κώδικα που σας επιτρέπουν να παίξετε το παιχνίδι ΧΩΡΙΣ δίσκου
έχουν γίνει κάποιες έρευνες αλλά μόνο φαίνεται να bittorrents. Αν τα καλά να χρησιμοποιεί κανείς δεν cd ρωγμές recommand ένα καλό site;
Επίσης, έχει πει ότι είναι γεμάτο από τους ιούς και τα παρόμοια
Αλήθεια;
ή μήπως είναι καλύτερο μόνο και μόνο για να είναι επιπλέον προσεκτικοί με το δίσκο

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 28 Φεβρουαρίου 2009, 13:10
Rik
Banned Ομάδα

Δεν είναι ok για τη χρήση τους. Γι 'αυτό είναι σε dodgy sites. Υποψιάζομαι ότι αυτό το νήμα θα κλειδωθεί καθώς είναι επίσης πολύ παράνομο.

Το σύστημά μου: Glowbox

Processor (s):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Motherboard:
Asus K8V-X
Μνήμες:
512meg Infineon pc3200
Κάρτα γραφικών (ες):
Ζαφείρι Radeom 9600 Atlantis Pro 128MB
Κάρτα Ήχου:
AC97
Hard Drive (s):
40gig, 80gig, και 200gig
Optical Drive (s):
1 * καυστήρα cd, dvd rom 1 *
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Τώρα Διαδίκτυο
Monitor (ες):
Dell 19 "
Operating System (s):
XP Pro
Old 28 Φεβρουαρίου 2009, 13:11
Μέλος Ομάδα

Μάλλον στη θεωρία ότι η παράνομη επεξεργασία, διότι εκεί το λογισμικό σας, αλλά μπορείτε ακόμη δικό του νομικού αντίγραφο του δίσκου, συν την ούτως ή άλλως δεν ήθελε κάποιος είναι να μάθετε Αν δεν σας το παιχνίδι online, τι γίνεται με μία ISO του δίσκου και τοποθέτηση σε μια εικονική μονάδα δίσκου.
Old 28 Φεβρουαρίου 2009, 13:18
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αναρωτιόμουν αν είναι νόμιμο να το κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε αυτές τις ενημερωμένες εκδόσεις κώδικα που σας επιτρέπουν να παίξετε το παιχνίδι χωρίς ένα δίσκο
Patch είναι απλά μια άλλη λέξη για το ρήγμα ή warez. Διαβάστε το fin εκτύπωση προϊόντα για κάθε ιστοσελίδα και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει κάποια γλώσσα δηλώνοντας μια "περιορισμένη εγγύηση." Με άλλα λόγια, τίποτα δεν είναι πάντα και γνωρίζουν σε κάποιο σημείο θα υποβαθμίσει τη συνέχιση της χρήσης του προϊόντος και θα πρέπει να αγοράσετε ένα άλλο.

Η πνευματική ιδιοκτησία έχει τα ίδια δικαιώματα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, να αντιγράψετε ή να διανείμετε όπως θέλετε, χωρίς έγκριση από τον ιδιοκτήτη.

Closed Thread

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.