![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σας έχω μερικά παιχνίδια IVE αγοράζεται και εγκαθίσταται στο PC, αλλά πρόσεξα IVE γρατζουνιές εμφανίζονται από σταθερή τοποθέτηση και την απομάκρυνση από το DVD player, ώστε Αναρωτιόμουν αν είναι νόμιμο να το κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε αυτές τις ενημερωμένες εκδόσεις κώδικα που σας επιτρέπουν να παίξετε το παιχνίδι ΧΩΡΙΣ δίσκου έχουν γίνει κάποιες έρευνες αλλά μόνο φαίνεται να bittorrents. Αν τα καλά να χρησιμοποιεί κανείς δεν cd ρωγμές recommand ένα καλό site; Επίσης, έχει πει ότι είναι γεμάτο από τους ιούς και τα παρόμοια Αλήθεια; ή μήπως είναι καλύτερο μόνο και μόνο για να είναι επιπλέον προσεκτικοί με το δίσκο
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είναι ok για τη χρήση τους. Γι 'αυτό είναι σε dodgy sites. Υποψιάζομαι ότι αυτό το νήμα θα κλειδωθεί καθώς είναι επίσης πολύ παράνομο.
| |||
| |||
| Μάλλον στη θεωρία ότι η παράνομη επεξεργασία, διότι εκεί το λογισμικό σας, αλλά μπορείτε ακόμη δικό του νομικού αντίγραφο του δίσκου, συν την ούτως ή άλλως δεν ήθελε κάποιος είναι να μάθετε Αν δεν σας το παιχνίδι online, τι γίνεται με μία ISO του δίσκου και τοποθέτηση σε μια εικονική μονάδα δίσκου. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Η πνευματική ιδιοκτησία έχει τα ίδια δικαιώματα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, να αντιγράψετε ή να διανείμετε όπως θέλετε, χωρίς έγκριση από τον ιδιοκτήτη. |