manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Cd-dvd Bez pukotina

Closed Thread

Thread Tools
Old 28 veljača 2009, 13:02
Donatorska Grupa

Default Cd-dvd Bez pukotina

Hi Imam nekoliko igara Ive kupio i instaliran na računalo, ali Ive primijetio ogrebotine pojavkom iz konstanta ubacivanja i uklanjanje iz DVD player, pa sam se pitate ako je pravna skinuti i instalirati ove zakrpe koje vam omogućuju da igrati bez disk
obaviti nekoliko pretraga, ali samo se čini da bittorrents. Ako je u redu da se njegova uporaba bez cd pukotine nikome Preporučite dobru stranicu?
Također su rekli da su puni virusa i kao takav
da je istina?
ili je najbolje da se samo extra oprezni s diskom

A jednom računalu istukoše me na šah
Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.

My System: redden137

Procesor (i):
AMD opteron 165 o / c
Matične ploče:
ASUS a8n sli deluxe
RAM memorija:
2GB gusar xms pc3200 platium
Grafička kartica (e):
8800gts o / c
Sound Card:
kreativni soundblaster 4
Tvrdi disk (i):
1x 80 GB 2x 250GB
Optički pogon (e):
1x Sony dvd-ram 1xphillips pogon DV
Case / PSU:
700w PSU moduler
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Old 28 veljača 2009, 13:10
Rik
Zabranjen Group

To nije u redu kako bi ih koristili. Zato su na dodgy siteova. JA ono što je sumnjivo ovaj thread će biti zaključan, jer se vrlo protuzakonito.

My System: Glowbox

Procesor (i):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Matične ploče:
Asus K8V-X
RAM memorija:
512meg Infineon pc3200
Grafička kartica (e):
Radeom Sapphire Atlantis 9600 Pro 128mb
Sound Card:
AC97
Tvrdi disk (i):
40gig, 80gig, a 200gig
Optički pogon (e):
1 * cd burner, 1 * DVD-ROM
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Sada internet
Monitor (e):
Dell 19 "
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Old 28 veljača 2009, 13:11
Member Group

mislim da postoji u teoriji protuzakonito jer vaš uređivanje softver postoji, ali još uvijek vlasnik legalne kopije diska, a ne kao njen plus jedan je ionako će saznati ako vaš igrajući igru online, što o izradi ISO na disku i montaža ga u virtualni pogon.
Old 28 veljača 2009, 13:18
Moderator / ica grupe

Quote:
Bio sam zadivljen ako je pravna skinuti i instalirati ove zakrpe koje omogućuju Vam da igrate igru, bez diska
Patch je samo još jedna riječ za ispucati ili warez. Pročitajte FIN print bilo kojeg proizvoda na web stranici i siguran sam da će biti neki jezik navodeći kao "ograničene garancije." Drugim riječima, ništa nije zauvijek i znaju u nekom trenutku nastavio koristiti će razgraditi proizvod i da ćete morati kupiti drugu.

Intelektualnog vlasništva drži ista prava kao patenta. Ne možete koristiti, kopirati ili distribuirati ga kako želite, bez odobrenja vlasnika.

Closed Thread

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.