![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi Imam nekoliko igara Ive kupio i instaliran na računalo, ali Ive primijetio ogrebotine pojavkom iz konstanta ubacivanja i uklanjanje iz DVD player, pa sam se pitate ako je pravna skinuti i instalirati ove zakrpe koje vam omogućuju da igrati bez disk
obaviti nekoliko pretraga, ali samo se čini da bittorrents. Ako je u redu da se njegova uporaba bez cd pukotine nikome Preporučite dobru stranicu? Također su rekli da su puni virusa i kao takav da je istina? ili je najbolje da se samo extra oprezni s diskom
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.
![]() My System: redden137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
To nije u redu kako bi ih koristili. Zato su na dodgy siteova. JA ono što je sumnjivo ovaj thread će biti zaključan, jer se vrlo protuzakonito.
|
|||
|
|||
|
mislim da postoji u teoriji protuzakonito jer vaš uređivanje softver postoji, ali još uvijek vlasnik legalne kopije diska, a ne kao njen plus jedan je ionako će saznati ako vaš igrajući igru online, što o izradi ISO na disku i montaža ga u virtualni pogon.
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Intelektualnog vlasništva drži ista prava kao patenta. Ne možete koristiti, kopirati ili distribuirati ga kako želite, bez odobrenja vlasnika. |