kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Nem CD-DVD Pattint

Closed Thread

Téma eszközök
Old Február 28, 2009, 13:02
Donor Group

Default Nem CD-DVD Pattint

Szia Nekem van egy pár ive játékokat vásárolt és telepített a számítógépre, de ive észre karcolódástól meg a folyamatos feltöltés és eltávolítása dvd lejátszó, ezért arra gondoltam, ha a jogi letölteni és telepíteni ezeket a javításokat, amelyek lehetővé teszik, hogy a játékot nélkül lemez
tettem pár keres, de csak úgy tűnik, hogy bittorrents. Ha a baj, hogy nem használja a cd repedések bárkinek ajánlom a jó oldalon?
is azt mondták, hogy azok teljes mértékben a vírusok és hasonló
Igaz ez?
vagy ez csak a legjobb, hogy további óvatos a lemez

Egy számítógép egyszer verte meg a sakk
De ez nem egyezik meg a kick box.

My System: redden137

Processzor (ok):
AMD Opteron 165 O / C
Alaplap:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM memória:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Grafikus kártya (k):
8800gts O / C
Hangkártya:
Creative SoundBlaster 4
Merevlemez (ek):
1x 80 GB 2x 250GB
Optikai meghajtó (k):
1x Sony DVD-RAM meghajtó 1xphillips dv
Case / tápegység:
700W moduler psu
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
22in widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Old Február 28, 2009, 13:10
Rik
Tiltott Group

Nem OK, hogy használja őket. Ezért ezek agyafúrt oldalakon. Gyanítom, ez a téma lesz zárva, mivel ők is nagyon illegális.

My System: Glowbox

Processzor (ok):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Alaplap:
Asus K8V-X
RAM memória:
512meg Infineon pc3200
Grafikus kártya (k):
Sapphire Radeom 9600 Pro Atlantis 128 MB
Hangkártya:
AC97
Merevlemez (ek):
40gig, 80gig, és 200gig
Optikai meghajtó (k):
1 * A CD-író, 1 * DVD-ROM
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Most internet
Monitor (ok):
Dell 19 "
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Old Február 28, 2009, 13:11
Csoport tagja

Azt hiszem, az elmélet, hogy a jogellenes, mert a szerkesztést ott szoftvert, de még a saját jogi példányt a lemezen, plusz a nem olyan, mint egy amúgy is megy, hogy megtudja, ha meg játszani a játékot online, mi van az ISO, a lemez és felszerelését, hogy egy virtuális meghajtót.
Old Február 28, 2009, 13:18
Moderátor Csoport

Idézet:
Arra gondoltam, ha a jogi letölteni és telepíteni ezeket a javításokat, amelyek lehetővé teszik, hogy a játékot nem a lemez
Patch is csak egy szó kiváló vagy warez. Olvassa el a fin nyomtatni olyan terméket web oldalt, és biztos vagyok benne, hogy lesz néhány nyelven kijelentve, a "korlátozott garancia". Más szóval, semmi sem örök, és tudom, valamikor folyamatos használat rontja a terméket, és be kell vásárolni egy másik.

A szellemi tulajdonnal rendelkezik ugyanazokkal a jogokkal, mint a szabadalom. Nem használhatja, másolhatja, vagy terjesztheti azt akarja jóváhagyás nélkül a tulajdonos.

Closed Thread

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.