![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Szia Nekem van egy pár ive játékokat vásárolt és telepített a számítógépre, de ive észre karcolódástól meg a folyamatos feltöltés és eltávolítása dvd lejátszó, ezért arra gondoltam, ha a jogi letölteni és telepíteni ezeket a javításokat, amelyek lehetővé teszik, hogy a játékot nélkül lemez
tettem pár keres, de csak úgy tűnik, hogy bittorrents. Ha a baj, hogy nem használja a cd repedések bárkinek ajánlom a jó oldalon? is azt mondták, hogy azok teljes mértékben a vírusok és hasonló Igaz ez? vagy ez csak a legjobb, hogy további óvatos a lemez
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nem OK, hogy használja őket. Ezért ezek agyafúrt oldalakon. Gyanítom, ez a téma lesz zárva, mivel ők is nagyon illegális.
|
|||
|
|||
|
Azt hiszem, az elmélet, hogy a jogellenes, mert a szerkesztést ott szoftvert, de még a saját jogi példányt a lemezen, plusz a nem olyan, mint egy amúgy is megy, hogy megtudja, ha meg játszani a játékot online, mi van az ISO, a lemez és felszerelését, hogy egy virtuális meghajtót.
|
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
A szellemi tulajdonnal rendelkezik ugyanazokkal a jogokkal, mint a szabadalom. Nem használhatja, másolhatja, vagy terjesztheti azt akarja jóváhagyás nélkül a tulajdonos. |