פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

לא CD-DVD סדקים

Closed Thread

שרשרת כלים
Old 28 פבואר 2009, 13:02
קבוצת תורמים

Default לא CD-DVD סדקים

היי יש לי כמה משחקים ive קנה והתקנת לתוך המחשב אבל ive לב scratches מופיעה מ להכנסה קבועה והסרה של נגן ה-DVD, אז אני תהיתי אם זה הוא חוקי כדי להוריד ולהתקין עדכונים אלה שמאפשרים לך לשחק את המשחק בלי דיסק
עשיתי כמה חיפושים אבל רק כדי לקבל bittorrents נראה. אם את לא בסדר להשתמש בתקליטור סדקים מישהו recommand טובה באתר?
כמו כן, כבר אמרו כי הם מלאים וירוסים ותוכנות כאלה כמו
זה נכון?
או שזה הכי טוב, רק כדי להיות זהיר עם תוספת של דיסק

מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט
אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר.

המערכת שלי: redden137

מעבד (ים):
AMD opteron 165 O / C
לוח האם:
ASUS a8n SLI Deluxe
זיכרון RAM:
2GB corsair xms pc3200 platium
כרטיס מסך (S):
8800gts O / C
כרטיס קול:
יצירתי SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
כונן אופטי (S):
1x Sony ראם כונן DVD 1xphillips DV
Case / PSU:
700w moduler PSU
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
צג (S):
22in widescreen
מערכת הפעלה (S):
XP Pro
Old 28 פבואר 2009, 13:10
Rik
קבוצת מגורש

Default לא CD-DVD סדקים

זה לא בסדר להשתמש בהם. לכן הם נמצאים על אתרים מסוכן. אני חושד פתיל זה יהיה נעול כפי שהם גם מאוד לא חוקי.

המערכת שלי: Glowbox

מעבד (ים):
AMD Athlon 64bit 3000 + ניוקאסל S754
לוח האם:
ASUS K8V-X
זיכרון RAM:
512meg Infineon pc3200
כרטיס מסך (S):
ספיר Radeom 9600 Pro 128MB אטלנטיס
כרטיס קול:
AC97
Hard Drive (s):
40gig, 80gig, ו 200gig
כונן אופטי (S):
1 מבער * CD, DVD ROM 1 *
Case / PSU:
Cooling:
רשת / אינטרנט:
עכשיו באינטרנט
צג (S):
Dell 19 "
מערכת הפעלה (S):
XP Pro
Old 28 פבואר 2009, 13:11
חבר קבוצת

Default לא CD-DVD סדקים

אני מניח שיש בתיאוריה בלתי חוקי, מאחר שיש תוכנת עריכה, אבל אתה עדיין בעצמך המשפטי העתק של הדיסק, וכן את לא כמו אחד הולך בכל מקרה, כדי לדעת אם את משחקת את המשחק באינטרנט, מה לגבי ביצוע של ISO של הדיסק ו כנה זה כונן וירטואלי.
Old 28 פבואר 2009, 13:18
מנהל קבוצת

Default לא CD-DVD סדקים

ציטוט:
תהיתי אם זה הוא חוקי כדי להוריד ולהתקין עדכונים אלה שמאפשרים לך לשחק את המשחק ללא דיסק
התיקון הוא רק עוד מילה או warez הסדק. קרא את מיצב הדפסה על מוצרים בכל דף אינטרנט ואני בטוח שיהיו כמה שפה וקבע א "להבטיח מוגבל." במילים אחרות, שום דבר לא לנצח והם יודעים בשלב מסוים המשיך להשפיל את הרצון להשתמש במוצר ואתה תצטרך לקנות עוד.

קניין רוחני הוא בעל הזכויות באותו בתור פטנט. אתה לא יכול להשתמש, להעתיק או להפיץ אותו כרצונך ללא אישור הבעלים.

Closed Thread

Register

סימניות
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.