![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי יש לי כמה משחקים ive קנה והתקנת לתוך המחשב אבל ive לב scratches מופיעה מ להכנסה קבועה והסרה של נגן ה-DVD, אז אני תהיתי אם זה הוא חוקי כדי להוריד ולהתקין עדכונים אלה שמאפשרים לך לשחק את המשחק בלי דיסק עשיתי כמה חיפושים אבל רק כדי לקבל bittorrents נראה. אם את לא בסדר להשתמש בתקליטור סדקים מישהו recommand טובה באתר? כמו כן, כבר אמרו כי הם מלאים וירוסים ותוכנות כאלה כמו זה נכון? או שזה הכי טוב, רק כדי להיות זהיר עם תוספת של דיסק
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה לא בסדר להשתמש בהם. לכן הם נמצאים על אתרים מסוכן. אני חושד פתיל זה יהיה נעול כפי שהם גם מאוד לא חוקי.
| |||
| |||
| אני מניח שיש בתיאוריה בלתי חוקי, מאחר שיש תוכנת עריכה, אבל אתה עדיין בעצמך המשפטי העתק של הדיסק, וכן את לא כמו אחד הולך בכל מקרה, כדי לדעת אם את משחקת את המשחק באינטרנט, מה לגבי ביצוע של ISO של הדיסק ו כנה זה כונן וירטואלי. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
קניין רוחני הוא בעל הזכויות באותו בתור פטנט. אתה לא יכול להשתמש, להעתיק או להפיץ אותו כרצונך ללא אישור הבעלים. |