mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Nr CD-DVD Cracks

Closed Thread

Temos įrankiai
Old Vasaris 28, 2009, 13:02
Donorų grupės

Default Nr CD-DVD Cracks

Sveiki Turiu keletą žaidimų IVE nupirktas ir įdiegtas į kompiuterį, tačiau pastebėjau, IVE įbrėžimai atsiranda nuolatinių įdėjimo ir išėmimo iš DVD grotuvo, todėl man buvo įdomu, jei jis yra juridinis atsisiųsti ir įdiegti šiuos pleistrus, kad būtų galima žaisti žaidimą be diskas
padariau keletą paieškų, bet tik atrodo, kad gauti bittorrents. Jei jos gerai naudoti ne CD įtrūkimų kas recommand gerą svetainę?
Taip pat buvo pasakyta, kad jie yra pilni virusų ir panašiai
tai tiesa?
ar tai geriausia tiesiog būti papildomai atsargūs su disku

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old Vasaris 28, 2009, 13:10
Rik
Banned Group

Default Nr CD-DVD Cracks

Tai ne Gerai, kad juos naudoti. Štai kodėl jie dėl Szachrajski svetainėse. Manau, šioje temoje bus užrakinta, nes jie taip pat labai neteisėtas.

Mano sistema: Glowbox

Procesorius (-iai):
AMD Athlon 64bit 3000 + Niukaslio S754
Pagrindinė plokštė:
Asus K8V-X
RAM atmintis:
512meg Infineon PC3200
Graphics Card (-ai):
Sapphire Radeom 9600 Pro Atlantis 128mb
Garso plokštė:
AC97
Kietasis diskas (-ai):
40gig, 80gig ir 200gig
Optical Drive (s):
1 * kompaktinių diskų, 1 * DVD ROM
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Dabar internete
Monitorius (-ai):
Dell 19 "
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old Vasaris 28, 2009, 13:11
Narys

Default Nr CD-DVD Cracks

Manau, kad teoriškai yra neteisėta, nes apie jūsų redagavimo programa yra, tačiau vis dar esate juridinis kopija diske, plius jos nepatinka vistiek viena ketina išsiaiškinti, nebent savo žaidimą internete, ką apie skambinimą iš disko ISO ir montuoti jį į virtualų diską.
Old Vasaris 28, 2009, 13:18
Moderatorius Grupė

Default Nr CD-DVD Cracks

Citata:
I was wondering, jei jis yra juridinis atsisiųsti ir įdiegti šiuos pleistrus, kad būtų galima žaisti žaidimą be disko
Pleistras yra tik kito kreko ar Warez žodį. Skaityti fin spausdinti ant bet kokių produktų tinklalapį ir aš tikiu, kad ten bus tiek kalba, kuriame "ribota garantija". Kitaip tariant, nothing is forever ir jie žino, tam tikru metu ir toliau naudotis bus suskaidomas produktas ir jums teks pirkti kitą.

Intelektinė nuosavybė turi tas pačias teises kaip patento. Jūs negalite naudoti, kopijuoti ar platinti ją kaip norite, be patvirtinimo iš savininkų.

Closed Thread

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.