![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sveiki Turiu keletą žaidimų IVE nupirktas ir įdiegtas į kompiuterį, tačiau pastebėjau, IVE įbrėžimai atsiranda nuolatinių įdėjimo ir išėmimo iš DVD grotuvo, todėl man buvo įdomu, jei jis yra juridinis atsisiųsti ir įdiegti šiuos pleistrus, kad būtų galima žaisti žaidimą be diskas padariau keletą paieškų, bet tik atrodo, kad gauti bittorrents. Jei jos gerai naudoti ne CD įtrūkimų kas recommand gerą svetainę? Taip pat buvo pasakyta, kad jie yra pilni virusų ir panašiai tai tiesa? ar tai geriausia tiesiog būti papildomai atsargūs su disku
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai ne Gerai, kad juos naudoti. Štai kodėl jie dėl Szachrajski svetainėse. Manau, šioje temoje bus užrakinta, nes jie taip pat labai neteisėtas.
| |||
| |||
| Manau, kad teoriškai yra neteisėta, nes apie jūsų redagavimo programa yra, tačiau vis dar esate juridinis kopija diske, plius jos nepatinka vistiek viena ketina išsiaiškinti, nebent savo žaidimą internete, ką apie skambinimą iš disko ISO ir montuoti jį į virtualų diską. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Intelektinė nuosavybė turi tas pačias teises kaip patento. Jūs negalite naudoti, kopijuoti ar platinti ją kaip norite, be patvirtinimo iš savininkų. |