mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Nē Cd-dvd Plaisas

Closed Thread

Thread Tools
Old Februāris 28, 2009, 13:02
Donors Group

Hi i ir dažas spēles IVE iegādāts un uzstādīts vērā pc bet IVE pamanīja skrāpējumus parādās pastāvīga ievietošanu un izņemšanu no DVD atskaņotājs, tāpēc man bija jautājums, ja tā ir likumīga, lai lejupielādētu un instalētu šo ielāpu, kas ļauj jums spēlēt spēles bez disks
veikušas dažas meklē, bet tikai, šķiet, iegūt bittorrents. Ja tā labi izmantot ne cd plaisas kāds recommand laba vieta?
arī ir teikts, ka tie ir pilni ar vīrusiem un tml
patiesība?
vai tas ir labākais tikai tāpēc, lai būtu papildus rūpīgi ar disku

Dators, kad sita mani šahs
Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing.

Mana sistēma: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI DELUXE
RAM Operatīvā atmiņa:
2gb Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (s):
8800gts o / c
Sound Card:
radošs SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x sony dvd ram drive 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler psu
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
22in widescreen
Operating System (s):
xp pro
Old Februāris 28, 2009, 13:10
Rik
Banned Group

Tas nav ok tos izmantot. Tāpēc tie ir viltīgs vietnēs. Man ir aizdomas, šis pavediens tiks aizslēgts, jo tie ir ļoti nelikumīgs.

Mana sistēma: Glowbox

Processor (s):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Motherboard:
Asus K8V-X
RAM Operatīvā atmiņa:
512meg Infineon PC3200
Graphics Card (s):
Safīra Radeom 9.600 Pro Atlantis 128MB
Sound Card:
AC97
Hard Drive (s):
40gig, 80gig un 200gig
Optical Drive (s):
1 * CD rakstītājs, 1 * dvd rom
Case / PSU:
Dzesēšana:
Tīkla / Internets:
Tagad internetā
Monitor (s):
Dell 19 "
Operating System (s):
XP Pro
Old Februāris 28, 2009, 13:11
Loceklis

Es domāju, teorētiski, ka nelikumīgas, jo jūsu rediģēšanas ir programmatūra, bet jūs joprojām pieder juridiskā kopiju diska, plus tā nepatīk, vienalga, ko persona gatavojas uzzināt, ja vien jūsu spēlē spēli online, kas apņēmušās panākt, ISO diska un montāža to virtuālo disku.
Old Februāris 28, 2009, 13:18
Moderator Group

Quote:
Man bija jautājums, ja tā ir likumīga, lai lejupielādētu un instalētu šo ielāpu, kas ļauj jums spēlēt spēles bez diska
Patch ir tikai cits vārds kreka vai warez. Lasīt fin drukāt jebkādus produktus, mājas lapa, un es esmu pārliecināts, ka tur būs arī dažu valodu, kurā "ierobežota garantija." Citiem vārdiem sakot, nekas nav uz visiem laikiem, un viņi zina, kādā brīdī joprojām izmantošana pasliktināt produktu un jums būs jāiegādājas cita.

Intelektuālais īpašums pieder tādas pašas tiesības kā patents. Jūs nevarat lietot, kopēt vai izplatīt to kā vēlaties, bez saskaņošanas ar īpašnieku.

Closed Thread

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.