![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi i ir dažas spēles IVE iegādāts un uzstādīts vērā pc bet IVE pamanīja skrāpējumus parādās pastāvīga ievietošanu un izņemšanu no DVD atskaņotājs, tāpēc man bija jautājums, ja tā ir likumīga, lai lejupielādētu un instalētu šo ielāpu, kas ļauj jums spēlēt spēles bez disks veikušas dažas meklē, bet tikai, šķiet, iegūt bittorrents. Ja tā labi izmantot ne cd plaisas kāds recommand laba vieta? arī ir teikts, ka tie ir pilni ar vīrusiem un tml patiesība? vai tas ir labākais tikai tāpēc, lai būtu papildus rūpīgi ar disku
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas nav ok tos izmantot. Tāpēc tie ir viltīgs vietnēs. Man ir aizdomas, šis pavediens tiks aizslēgts, jo tie ir ļoti nelikumīgs.
| |||
| |||
| Es domāju, teorētiski, ka nelikumīgas, jo jūsu rediģēšanas ir programmatūra, bet jūs joprojām pieder juridiskā kopiju diska, plus tā nepatīk, vienalga, ko persona gatavojas uzzināt, ja vien jūsu spēlē spēli online, kas apņēmušās panākt, ISO diska un montāža to virtuālo disku. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Intelektuālais īpašums pieder tādas pašas tiesības kā patents. Jūs nevarat lietot, kopēt vai izplatīt to kā vēlaties, bez saskaņošanas ar īpašnieku. |