rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Brak CD-DVD Cracks

Closed Thread

Narzędzia wątku
Old 28 lutego 2009, 13:02
Grupa dawcy

Default Brak CD-DVD Cracks

Cześć Mam kilka gier ive zakupione i zainstalowane w komputerze, ale ive zauważyłem rysy pojawiające się od ciągłego wstawiania i usuwania z odtwarzacza DVD, więc zastanawiałem się, jeśli jest prawne w celu pobrania i zainstalowania tych łatek, które umożliwiają w grze bez dysk
Przeprowadziliśmy kilka wyszukiwań, ale wydaje się, aby uzyskać bittorrents. Jeżeli dobrze używać żadnych pęknięć cd ktoś Poleć dobrym miejscu?
również zostały powiedział, że są one pełne wirusów i jak
to prawda?
czy jest to po prostu najlepsze do bardzo uważać z dysku

Komputer raz pokonać mnie w szachach
Ale to nie pasuje do mnie kick boxing.

My System: redden137

Procesor (y):
AMD Opteron 165 o / c
Płyta główna:
ASUS a8n SLI Deluxe
Pamięć RAM:
Corsair 2GB XMS pc3200 platium
Karta graficzna (y):
8800gts O / C
Karta dźwiękowa:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM dysku 1xphillips dv
Case / PSU:
700w PSU moduler
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
Monitor (y):
22in widescreen
Operating System (-y):
XP Pro
Old 28 lutego 2009, 13:10
Rik
Banned Grupa

Nie jest OK, aby z nich korzystać. Dlatego są one na dodgy witryn. Podejrzewam tym wątku zostanie zablokowana, ponieważ są one również bardzo nielegalne.

My System: Glowbox

Procesor (y):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Płyta główna:
ASUS K8V-X
Pamięć RAM:
512meg Infineon pc3200
Karta graficzna (y):
Radeom Sapphire 9600 Pro Atlantis 128mb
Karta dźwiękowa:
AC97
Hard Drive (s):
40gig, 80gig i 200gig
Optical Drive (s):
CD 1 *, 1 * DVD ROM
Case / PSU:
Chłodzenie:
Sieć / Internet:
Teraz internet
Monitor (y):
Dell 19 "
Operating System (-y):
XP Pro
Old 28 lutego 2009, 13:11
Członek grupy

Chyba w teorii, że nielegalne, ponieważ nie edycji oprogramowania, ale nadal własnych prawnych kopii dysku, oraz jej nie lubisz i tak z nich jest zamiar dowiedzieć się, chyba że twój gry online, co stanowić ISO na dysku i zamontowanie jej w wirtualnym napędzie.
Old 28 lutego 2009, 13:18
Moderator grupy

Cytat:
I zastanawiałem się, jeśli to jest legalne, aby pobrać i zainstalować te łatki, które umożliwiają w grze bez tarczy
Patch jest tylko kolejną słowo crack lub oprogramowania. Przeczytaj fin wydrukować na dowolnej stronie internetowej produkty i jestem pewien będzie kilka języków stwierdzające a "ograniczonej gwarancji". Innymi słowy, nic nie jest na zawsze i wiedzieć, w pewnym momencie dalsze stosowanie zdegraduje produktu i będziesz musiał kupić inny.

Własności intelektualnej posiada takie same prawa jak patent. Nie można używać, kopiować i rozpowszechniać go jako chcesz bez zgody właściciela.

Closed Thread

Register

Zakładki
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.