![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cześć Mam kilka gier ive zakupione i zainstalowane w komputerze, ale ive zauważyłem rysy pojawiające się od ciągłego wstawiania i usuwania z odtwarzacza DVD, więc zastanawiałem się, jeśli jest prawne w celu pobrania i zainstalowania tych łatek, które umożliwiają w grze bez dysk Przeprowadziliśmy kilka wyszukiwań, ale wydaje się, aby uzyskać bittorrents. Jeżeli dobrze używać żadnych pęknięć cd ktoś Poleć dobrym miejscu? również zostały powiedział, że są one pełne wirusów i jak to prawda? czy jest to po prostu najlepsze do bardzo uważać z dysku
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie jest OK, aby z nich korzystać. Dlatego są one na dodgy witryn. Podejrzewam tym wątku zostanie zablokowana, ponieważ są one również bardzo nielegalne.
| |||
| |||
| Chyba w teorii, że nielegalne, ponieważ nie edycji oprogramowania, ale nadal własnych prawnych kopii dysku, oraz jej nie lubisz i tak z nich jest zamiar dowiedzieć się, chyba że twój gry online, co stanowić ISO na dysku i zamontowanie jej w wirtualnym napędzie. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Własności intelektualnej posiada takie same prawa jak patent. Nie można używać, kopiować i rozpowszechniać go jako chcesz bez zgody właściciela. |