menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

No Cd-dvd Rozstrapkaná

Closed Thread

Thread Tools
Old 28. februára 2009, 13:02
Darcu Skupina

Default No Cd-dvd Rozstrapkaná

Ahoj mám pár hier IVE kúpil a nainštaluje do počítača, ale IVE všiml škrabancov objavuje od konštantnej vložení a vybratí z dvd prehrávač, takže som premýšľal, je-li právne stiahnuť a nainštalovať tieto záplaty, ktoré vám umožní hrať hru bez kotúč
udělal pár hľadá ale zdá sa, že dostanete bittorrents. Ak jeho pohodě používať žiadne cd trhliny kohokoľvek recommande dobré stránky?
Tiež bolo povedané, že sú plné vírusov a podobné
to pravda?
alebo je to jednoducho najlepšie byť extra opatrný s diskom

Počítač raz ma v šachu
Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu.

Môj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základná doska:
ASUS A8N SLI Deluxe
Pamäť RAM:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
Monitor (s):
22in širokouhlý
Operačný systém (y):
XP Pro
Old 28. februára 2009, 13:10
Rik
Banned Skupina

Nie je v poriadku, že ich bude používať. To je dôvod, prečo sú na pochybné stránky. Mám podozrenie, toto vlákno bude zamčený, pretože sú tiež veľmi nezákonné.

Môj systém: Glowbox

Processor (s):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Základná doska:
Asus K8V-X
Pamäť RAM:
512meg Infineon PC3200
Grafické karty (s):
Sapphire Radeom 9600 Atlantis Pre 128megabajt
Zvuková karta:
AC97
Pevný disk (y):
40gig, 80gig a 200gig
Optická mechanika (s):
1 * cd horák, 1 * DVD rom
Case / PSU:
Chladenie:
Sieť / Internet:
Teraz internetu
Monitor (s):
Dell 19 "
Operačný systém (y):
XP Pro
Old 28. februára 2009, 13:11
Člen Skupina

Myslím, že v teórii, že je nezákonné, pretože vaše editačný software existuje, ale ešte vlastné právne kópiu disku, plus jeho ne ako v každom z nich sa bude zistiť, ak nie je vaše hranie hry online, čo o to ISO na disku montáž a to vo virtuálny disk.
Old 28. februára 2009, 13:18
Moderátor skupiny

Citácia:
Hovoril som si, ak je právne stiahnuť a nainštalovať tieto záplaty, ktoré vám umožní hrať hru bez disku
Patch je len iné slovo pre crack alebo warez. Prečítajte si fin tlačiť na všetkých produktov, webové stránky a som si istý, že budú niektoré jazykové stanovením "Obmedzená záruka". Inými slovami, nič nie je navždy a že vedia, v určitom okamihu ďalšie používanie bude rozkladať produktu a budete sa musieť kúpiť iný.

Duševného vlastníctva, má rovnaké práva ako patent. Nemôžete používať, kopírovať alebo distribuovať ho ako budete chcieť bez súhlasu vlastníka.

Closed Thread

Register

Záložky
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.