мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Цд-двд Без пукотина

Closed Thread

Тхреад Тоолс
Old 28. Мар 2009, 13:02
Донаторска Група

Default Цд-двд Без пукотина

Бок Имам неколико игара Иве купио и инсталиран на рачунар, али Иве приметио огреботине појавком из Константа убацивања и уклањање из ДВД плаыер, па сам се питате ако је правна скинете и инсталирате ове закрпе које вам омогућавају да играти без диск
чинити неколико тражења, али само се чини да битторрентс. Ако је у реду да се његова употреба без цд пукотине никоме Препоручите добру страницу?
Такође су рекли да су пуни вируса и као такав
да је истина?
или је најбоље да се само екстра опрезни са диском

А једном рачунару истукоше ме на шах
Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.

Мы Сыстем: редден137

Процесор (и):
АМД оптерон 165 о / ц
Матичне плоче:
Асус а8н сли заварати
РАМ меморија:
2ГБ гусар ксмс пц3200 платиум
Графичка картица (е):
8800гтс о / ц
Соунд Цард:
креативни соундбластер 4
Тврди диск (и):
1кс 80 ГБ 2кс 250ГБ
Оптички погон (е):
1кс Соны двд-рам 1кспхиллипс погон ДВ
Цасе / псу:
700у псу модулер
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
22ин уидесцреен
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 28. Мар 2009, 13:10
Аустин Гроуп

То није у реду како би их користили. Зато су на додгы сите. ЈА сумњати овај тхреад ће бити закључан, јер се врло противзаконито.

Мы Сыстем: Глоубокс

Процесор (и):
АМД Атхлон 64бит 3000 + Неуцастле С754
Матичне плоче:
Асус К8В-Кс
РАМ меморија:
512мег Инфинеон пц3200
Графичка картица (е):
Раде Саппхире Атлантис 9600 Про 128МБ
Соунд Цард:
АЦ97
Тврди диск (и):
40гиг, 80гиг, а 200гиг
Оптички погон (е):
1 * цд бурнер, 1 * ДВД-РОМ
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Сада интернет
Монитор (е):
Делл 19 "
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 28. Мар 2009, 13:11
Мембер Гроуп

мислим да постоји у теорији противзаконито јер ваш уређивање софтвер постоји, али још увек власник легалне копије диска, а не као њен плус један је ионако ће сазнати ако ваш играјући игру онлине, што о изради ИСО на диску и монтажа га у виртуелни погон.
Old 28. Мар 2009, 13:18
Модератор / ица групе

Куоте:
Био сам задивљен ако је правно скинете и инсталирате ове закрпе које омогућавају вам да играте игру, без диска
Патцх је само још једна реч за прасак или уарез. Прочитајте ФИН штампај било ког производа на уеб страници и сигуран сам да ће бити неки језик наводећи као "ограничене гаранције." Другим речима, ништа није заувек и знају у неком тренутку наставио користити ће разградити производ и да ћете морати да купите другу.

Интелектуалног власништва држи иста права као патента. Не можете користити, копирати или дистрибуирати га како желите, без одобрења власника.

Closed Thread

Register

Боокмаркс
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц