![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок Имам неколико игара Иве купио и инсталиран на рачунар, али Иве приметио огреботине појавком из Константа убацивања и уклањање из ДВД плаыер, па сам се питате ако је правна скинете и инсталирате ове закрпе које вам омогућавају да играти без диск чинити неколико тражења, али само се чини да битторрентс. Ако је у реду да се његова употреба без цд пукотине никоме Препоручите добру страницу? Такође су рекли да су пуни вируса и као такав да је истина? или је најбоље да се само екстра опрезни са диском
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То није у реду како би их користили. Зато су на додгы сите. ЈА сумњати овај тхреад ће бити закључан, јер се врло противзаконито.
| |||
| |||
| мислим да постоји у теорији противзаконито јер ваш уређивање софтвер постоји, али још увек власник легалне копије диска, а не као њен плус један је ионако ће сазнати ако ваш играјући игру онлине, што о изради ИСО на диску и монтажа га у виртуелни погон. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Интелектуалног власништва држи иста права као патента. Не можете користити, копирати или дистрибуирати га како желите, без одобрења власника. |