![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Selam bir kaç oyun satın ive ve bilgisayar ama ive fark çizilme sabit ekleme ve dvd oynatıcı kaldırılması kimden görünmesini yüklenir, ben merak ediyorum, eğer indirmek için yasal ve yüklemek bu yamaları bir olmadan oyun oynamak için izin var disk ancak birkaç arama yaptıktan sadece bittorrents almak gibi. Eğer onun güzel bir site yok CD çatlaklar herkesin recommand kullanmak için tamam mı? Ayrıca bu virüs ve bu gibi tam olduğunu söyledi edilmiştir Bu doğru mu? ya da en sadece ekstra olarak disk dikkatli bir
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bunları kullanmak için iyi değildir. Bu yüzden tehlikeli sitelerinde var. Gibi onlar da çok yasadışı kilitlenir Bu Konuyu şüpheleniyoruz.
| |||
| |||
| çünkü düzenleme yazılımı var, ancak yine de diskin yasal kopyasını kendi artı onun gibi değilim zaten bir sürece sizin, ne diskin ISO yapma hakkında oyun çevrimiçi oynamaya bulmak için gidiyor Ben teoride bu yasadışı tahmin ve sanal bir sürücü olarak montaj. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Fikri mülkiyet patent aynı haklara sahiptir. Sen kullanamazsınız kopyalamak veya dağıtmak gibi sahibinin onayı olmadan isterdim. |