менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

No CD-DVD тріщини

Closed Thread

Різьба Інструменти
Old 28 лютого 2009, 13:02
Донор групи

Default No CD-DVD тріщини

Привіт у мене є кілька ігор Ive купили і встановлюватися на ПК, але зауважив, Ive подряпини з'являються від постійного вставки та видалення з DVD-програвача, тому мені було цікаво, якщо він є законним, щоб завантажити і встановити ці патчі, які дозволять Вам грати в гру без Диск
зробив кілька пошуків, але тільки здається, що отримати bittorrents. Якщо його добре використовувати ніяких компакт-дисків будь-якого тріщин recommand хороший сайт?
Також було сказано, що вони повні вірусів і тому подібне
Це правда?
або, що краще просто бути обережним з додаткового диска

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 28 лютого 2009, 13:10
Rik
Забороненої угруповання

Це не ОК, щоб їх використати. Ось чому вони знаходяться на хитромудрий сайтів. Я підозрюю, цій темі буде заблокована, оскільки вони також дуже незаконними.

Моя система: Glowbox

Процесор (и):
AMD Athlon 3000 + 64bit Ньюкасл S754
Материнська плата:
ASUS K8V-X
ОЗУ:
512meg Infineon PC3200
Графічна карта (и):
Sapphire Radeom 9600 Pro Atlantis 128 Мб
Звукова карта:
AC97
Жорсткий диск (и):
40gig, 80gig і 200gig
Оптичний привід (и):
1 * запису компакт-дисків, 1 * DVD-ROM
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Тепер доступ до Інтернету
Монітор (и):
Dell 19 "
Операційна система (и):
Xp Pro
Old 28 лютого 2009, 13:11
Член групи

Думаю, в теорії, що незаконні тому що ваше програмне забезпечення редагування є, але Ви все ще є власником ліцензійної копії диска, плюс її не люблять все одно один буде дізнатися, якщо ваші ігри онлайн, що про внесення ІСО диск і змонтувати у віртуальному диску.
Old 28 лютого 2009, 13:18
Модератор групи

Цитата:
Мені було цікаво, якщо він є законним, щоб завантажити і встановити ці патчі, які дозволять Вам грати в ігри без диска
Патч просто інше слово для тріск або Warez. Читайте FIN друкувати на будь-який веб-сторінці продукти і я впевнений, що там будуть якісь формулювання, згідно з "товариство з обмеженою гарантії". Іншими словами, ніщо не вічно, і вони знають якийсь момент подальше використання призведе до погіршення продукту і вам доведеться купити іншу.

Інтелектуальна власність має ті ж права, патентів. Ви не можете використовувати, копіювати і поширювати його як ви хочете без схвалення з боку власника.

Closed Thread

Register

Закладки
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.