![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт у мене є кілька ігор Ive купили і встановлюватися на ПК, але зауважив, Ive подряпини з'являються від постійного вставки та видалення з DVD-програвача, тому мені було цікаво, якщо він є законним, щоб завантажити і встановити ці патчі, які дозволять Вам грати в гру без Диск зробив кілька пошуків, але тільки здається, що отримати bittorrents. Якщо його добре використовувати ніяких компакт-дисків будь-якого тріщин recommand хороший сайт? Також було сказано, що вони повні вірусів і тому подібне Це правда? або, що краще просто бути обережним з додаткового диска
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це не ОК, щоб їх використати. Ось чому вони знаходяться на хитромудрий сайтів. Я підозрюю, цій темі буде заблокована, оскільки вони також дуже незаконними.
| |||
| |||
| Думаю, в теорії, що незаконні тому що ваше програмне забезпечення редагування є, але Ви все ще є власником ліцензійної копії диска, плюс її не люблять все одно один буде дізнатися, якщо ваші ігри онлайн, що про внесення ІСО диск і змонтувати у віртуальному диску. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Інтелектуальна власність має ті ж права, патентів. Ви не можете використовувати, копіювати і поширювати його як ви хочете без схвалення з боку власника. |