![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Вчера инсталирали нова кръпка за играта Повикване на митото 5. Сега аз не звук. В играта съм кликнете на бутона Options звук и то се показва Стерео. Имам 5,1 съраунд (всичко работи правилно преди лепенка). Той няма да споделите с мен промените настройките оратор, той извежда съобщение: "За да промените говорител конфигурация трябва да се промени по подразбиране, за възпроизвеждане устройството във вашия Windows звук и рестартиране на игра." Аз съм с Vista 64 и са на борда Realtek аудио вместо звук карта. Като десен клик на бутона на Windows говорител Икона има опция за "възпроизвеждане на устройства", така че да кликнете върху нея. Да стигна до първата снимка приложен по-долу. С натискането на бутона за конфигуриране да стигна до втория прикрепен изображението по-долу, която показва 5,1 съраунд подчертани. Am I след правилни стъпки, за да "променят подразбиране възпроизвеждане на устройството във вашия Windows звукови настройки"? Уведомление в първото изображение, аудио високоговорители се проверява. Ако аз правя всичко правилно тогава Мисля, че трябва да се свържете с производителя на играта, но ако аз правя нещо грешно тогава аз трябва да знам как да го направя правилно LOL. * Забележка: Аз съм като тази в OS точка, тъй като въпросът е, ако аз съм правилно неприятности стрелба проблема в моя OS (Vista 64), а не как да получите глупава игра да признаят, че съм направил правилните стъпки. Предполагам, че може да отидем по-добро, но то не е хардуерен проблем, играта казва, че е Windows проблем, LOL Мисля, че това е проблем, лепенки, но както е посочено Искам да съм сигурен, че съм си менажираме Vista правилно. О, имам най-новите драйвери за Realtek ми, аз просто проверени. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не във всичко добро, или просто игра?
| |||
| |||
| Само една игра, затова съм сигурен, че е кръпка. Просто не съм сигурен дали има някакъв "настройката по подразбиране" за игри някъде във Vista не съм констатацията. Имам проверени по подразбиране програми, но не виждам нищо, което би се пречи на играта, и разбира се отидох през Подразбираема възпроизвеждане Устройство нещо, както е посочено по-горе. Никой друг не съм говорил с по играта сървъри е имал подобен проблем с пластир, а аз не съм на линия намиране нищо все още. Ето защо аз искам да се уверя, че не е нещо, което съм липсващите в Vista настройката. |
|
| |||
| |||
| Не е много по които можете да направите, освен деинсталирате лепенка? |
|
| |||
| |||
| Добре, така да го гледам на правилното място в Windows, че играта ми каза да се промени? АТРИБУТИ: Защо трябва да имам на компютъра сок thingies в тази публикация LOL? АТРИБУТИ II: Няма те отидоха сега LOL. Може би проблемът е, които виждам гласовете и слуха визии? |
|
| |||
| |||
| И накрая! някой друг, който има този проблем! Доста много харесвам-Im работите с 32-битова Vista с realtek soundcard ... и сега не звук в CoD5 след инсталирането на най-новите пластир .. и да, аз имам най-новите драйвери Realtek .. ![]() И така .. ако някой знае решение на този .... |
|
| |||
| |||
| А-ха! Аз вече знам разтвора! http://www.callofduty.com/board/view...?f=29&t=101457 Аз използва метод А.. И тя работи! Разбира се, звука е малко по-crappy тогава преди .. но там ![]() Очевидно, постоянно решение на този проблем, ще бъдат пуснати в 1.3 актуализация. |
|
| |||
| |||
| Трябваше да провери отново това Owly, съжалявам. Да съм намерил решение, след като се е убедил моя Windows не е объркано. Аз не кликнете на връзката, но предполагам, че е най-доброто ви ретард настройка до 16 битов 44100 Hz определят? Очевидно доброто старо Treyarch реши просто да си хвръквам на Vista потребителите в техните късно "кръпка". Моля, донесете BACK Infinity Ward !!!!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Мда, този поправката. ![]() Съгласен съм-Infinity отделение на COD 4 е толкова по-добре .. Не само е по-полиран .. буболечки + по-малко грешки Но tbh, мисля, че реалната игра (т.е. storyline, gameplay) е по-добре прекалено |
|
| |||
| |||
| Здравей, връзката по-горе не работи, PLS пост тук уговорката, че са прекалено vista64 и след пластир, няма звук в играта, звука работи перфектно във всяко друго заявление though.Thanks |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| COD 5 Кръпка Помощ - Не мога да играя играта | aymanmhmd | PC & конзолата Gaming | 0 | 26 май 2009 г. 23:44 |
| Intel DG35EC дънната платка - Проблем с инсталирането на звукова карта | jmleugenio | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 25 май 2009 г. 20:37 |
| Човекът до теб wimpy COD5 играчи | Бъба | PC & конзолата Gaming | 9 | 7 февруари 2009 08:27 |
| Не Звук след инсталиране на нови Ethernet карта | Bee117 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 5 | 20-ти септември 2008 19:03 |
| Май Кръпка вторник изданието | evilfantasy | Windows операционни системи | 0 | 19 май 2008 г. 10:19 |
| Нишка Инструменти | |
| |