![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Včera jsem instalován nový patch pro hru Call of Duty 5. Teď jsem bez zvuku. Ve hře jsem klepněte na tlačítko Možnosti zvuku a je zobrazeno Stereo. Mám 5.1 prostorový (vše pracuje správně před náplast). To nebude dejte mi změnit nastavení reproduktorů, zobrazí se zpráva: "Chcete-li změnit konfiguraci reproduktorů musíte změnit výchozí přehrávání přístroj v systému Windows nastavení zvuku a restartovat hru." Jsem pomocí Vista 64 a mít na palubě Realtek audio místo zvukové karty. Když jsem klikněte pravým tlačítkem na ikonu reproduktoru Windows existuje možnost pro "přehrávání zařízení" tak jsem klikněte na ni. Já si na první přiložený obrázek níže. Klepnutím na tlačítko konfigurace dostanu na druhý přiložený obrázek níže, který ukazuje 5,1 surroundový zvýrazněny. Am I po správné kroky, aby "změnit výchozí přehrávání přístroj v systému Windows nastavení zvuku"? Oznámení v prvním obrázku, který je kontrolován audio reproduktory. Pokud dělám vše správně, pak jsem se asi muset obrátit na výrobce hra, ale když dělám něco špatně poté, co potřebuji vědět, jak to dělat správně lol. * Poznámka: I'm uvedení tohoto OS v sekci, protože je otázkou, jestli jsem správně trouble shooting problém v mém OS (Vista 64), a ne, jak se dostat na stupidní hra, aby uznala, že jsem udělal správné kroky. Myslím, že by mohlo jít zvuk, ale není to problém hardware, hry říká, je to problém Windows, lol myslím, že je to problém, ale záplaty jak jsem uvedl, chci mít jistotu jsem oháněla můj Vista správně. Oh, mám nejnovější ovladače pro Realtek, i jen zkontrolovat. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bez zvuku ve všem, nebo jen hra?
| |||
| |||
| Jen jeden zápas, to je důvod, proč jsem si jist, že se jedná o opravu. Jenom si nejsem jistý, je-li některé "Výchozí nastavení" pro hry někde Vista Nejsem zjištění. Musím zkontrolovat výchozí programy, ale nevidíte nic, že by se brzdí hry, a samozřejmě jsem šel přes Výchozí Přehrávaný Zařízení věc, jak jsem nastínil výše. Nikdo jiný Mluvil jsem se na herní servery má podobný problém s opravu, a já nejsem on-line ještě něco najít. To je důvod, proč chci, aby se ujistil, že není něco jsem chybí ve Vista nastavení. |
|
| |||
| |||
| Moc si můžete dělat, kromě odinstalování opravy? |
|
| |||
| |||
| Ok, tak jsem se na správné místo v systému Windows, že hra mi řekl, že to změní? EDIT: Proč mám počítač šťávy thingies v této post lol? EDIT II: nevadí, že jsou pryč lol. Možná je problém jsem viděl hlasy vidění a slyšení? |
|
| |||
| |||
| Konečně! někdo jiný, kdo má tento problém! Skoro jako ty-im běží 32-bit Vista s Realtek zvuková ... a teď žádný zvuk v CoD5 po instalaci nejnovější opravy .. a ano, mám nejnovější ovladače Realtek .. ![]() Tak .. jestli někdo ví řešení této .... |
|
| |||
| |||
| ah ha! I dnes známe řešení! http://www.callofduty.com/board/view...?f=29&t=101457 Použil jsem metodu A.. A fungovalo to! Jistě, je zvuk o trochu víc, než pak na hovno .. ale tam ![]() Zdá se, že trvalé řešení tohoto problému bude uvolněna v 1.3 update. |
|
| |||
| |||
| Měli zkontrolovat zpět na tomto Owly, sorry. Jo našel jsem řešení poté, co jsem se ujistit, moje Windows nebyl neuspořádaný. I didn't klepněte na odkaz, ale předpokládat, že se jedná o retard vaše nastavení zvuku na 16 bit 44.100 Hz opravit? Zřejmě staré dobré Treyarch rozhodla právě odfukovat Vista uživatelů v jejich poslední "náplast". PROSÍM přivézt INFINITY Ward !!!!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Jo, to je o tuto opravu. ![]() Souhlasím-Infinity Ward to CoD 4 je tak mnohem lepší .. Nejenže je to více méně chyb .. leštěné + chyby Ale tbh, myslím, že skutečná hra (tj. příběhem, hry) byl lepší příliš |
|
| |||
| |||
| Ahoj, na výše uvedený odkaz nefunguje, pls post tu opravu, i příliš mít vista64 a po opravě, bez zvuku ve hře, zvuk funguje dokonalý v jakékoliv jiné aplikaci though.Thanks |