μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Δεν υπάρχει ήχος στο COD5 μετά την εγκατάσταση του patch

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7 Φεβρουαρίου 2009, 08:23
Ομάδα Δωρητών

Default Δεν υπάρχει ήχος στο COD5 μετά την εγκατάσταση του patch

Χθες εγκατασταθεί η νέα ενημερωμένη έκδοση κώδικα για το παιχνίδι Call of Duty 5. Τώρα δεν έχω ήχο. Στο παιχνίδι κάνω κλικ στο κουμπί επιλογές ήχου και αυτό δείχνει Stereo. Έχω 5,1 surround (όλα λειτουργούσε σωστά πριν από το patch). Δεν θέλω να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του ομιλητή, εμφανίζει το μήνυμα:

"Για να αλλάξετε ομιλητή διαμόρφωσης που χρειάζεστε για να αλλάξετε την προεπιλεγμένη συσκευή αναπαραγωγής ήχου σε υπολογιστή με Windows ρύθμιση και κάντε επανεκκίνηση του παιχνιδιού."

Είμαι χρησιμοποιώντας Vista 64 και να έχουν επί του σκάφους, αντί της Realtek audio κάρτα ήχου. Όταν κάνω δεξί κλικ πάνω του Windows ομιλητή Εικονίδιο υπάρχει μια επιλογή για "συσκευές αναπαραγωγής" γι 'αυτό κάντε κλικ σε αυτό. Να πάω στην πρώτη εικόνα που επισυνάπτεται παρακάτω. Πατώντας το κουμπί ρύθμισης έχω με τη δεύτερη εικόνα που επισυνάπτεται κάτω από το οποίο δείχνει 5,1 surround τόνισε. Είμαι μετά τις σωστές ενέργειες για να "αλλάξει η προεπιλεγμένη συσκευή αναπαραγωγής ήχου σε υπολογιστή με Windows ρυθμίσεις"; Ανακοίνωση με την πρώτη εικόνα που ήχου ομιλητές ελέγχεται. Αν κάνω τα πάντα σωστά τότε μάλλον θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή παιχνίδι, αλλά αν κάνω κάτι λανθασμένα τότε θα πρέπει να γνωρίζουν πώς να το κάνουμε σωστά lol.

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είμαι σε θέση αυτό το τμήμα OS διότι το ερώτημα είναι αν είμαι σωστά trouble shooting το πρόβλημα στη δική μου OS (Vista 64), πώς να μην το ανόητο παιχνίδι να αναγνωρίσει ότι έχω κάνει τις σωστές ενέργειες. Μάλλον θα μπορούσε να προχωρήσει σε ήχο, αλλά δεν αποτελεί πρόβλημα υλικού, το παιχνίδι λέει ότι είναι ένα πρόβλημα παράθυρα, lol νομίζω ότι είναι το πρόβλημα, αλλά μπαλώματα όπως αναφέρω και θέλω να είμαι σίγουρος μου Vista χειρίζονται σωστά.

Ω, έχω τα τελευταία προγράμματα οδήγησης για το Realtek μου, μόλις ελεγχθούν.

No Sound in COD5 after installing patch-audio.jpg

No Sound in COD5 after installing patch-audio2.jpg
Old 7 Φεβρουαρίου 2009, 08:31
Διαχειριστής Ομάδα

Δεν ήχο σε όλα ή μόνο το παιχνίδι;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7 Φεβρουαρίου 2009, 08:46
Ομάδα Δωρητών

Μόλις το ένα παιχνίδι, γι 'αυτό είμαι σίγουρος ότι είναι το patch. Απλά δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει κάποια "ρύθμιση" για τα παιχνίδια κάπου στα Vista δεν είμαι πόρισμα. Έχω ελέγξει τα προεπιλεγμένα προγράμματα, αλλά δεν βλέπω κάτι που θα πρέπει να παρεμποδίζει το παιχνίδι, και φυσικά και πήγα με τη συσκευή αναπαραγωγής Προεπιλ πράγμα όπως περιγράφεται ανωτέρω. Κανένας άλλος δεν μου μίλησε για το παιχνίδι διακομιστές είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα με το patch, και δεν κάνω τίποτα διαπίστωση online ακόμα. γι 'αυτό θέλω να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι κάτι που λείπει Είμαι σε Vista ρύθμιση.
Old 7, Φεβ 2009, 09:00
Διαχειριστής Ομάδα

Δεν μπορείς να κάνεις πολλά εκτός απεγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα;
Old 7 Φεβρουαρίου 2009, 09:04
Ομάδα Δωρητών

Ok, οπότε το έκανα εξετάσουμε τη σωστή θέση στο Windows που το παιχνίδι μου είπε να αλλάξει;

EDIT: Γιατί έχω τον υπολογιστή σε αυτό το χυμό thingies μετά lol;

EDIT ΙΙ: nevermind που έχουν φύγει τώρα lol. Ίσως το πρόβλημα είναι ότι είμαι βλέπουμε άκουσε φωνές και τα οράματα;
Old 8 Φεβρουαρίου 2009, 04:17
Νέο Μέλος Ομάδα

Τέλος! κάποιος άλλος που έχει αυτό το πρόβλημα!
Λίγο πολύ όπως και εσείς-im λειτουργεί ένα 32-bit Vista με Realtek κάρτας ήχου ... και τώρα δεν το CoD5 ήχου μετά την εγκατάσταση του τελευταίου patch .. και ναι, έχω την τελευταία Realtek οδηγών ..
Λοιπόν .. αν κάποιος γνωρίζει μια λύση σε αυτό ....
Old 8 Φεβρουαρίου 2009, 04:28
Νέο Μέλος Ομάδα

ah ha! Τώρα γνωρίζω την λύση!
http://www.callofduty.com/board/view...?f=29&t=101457
Θα χρησιμοποιηθεί η μέθοδος Α.. Και λειτούργησε!
Βέβαια, ο ήχος είναι λίγο πιο crappy .. αλλά στη συνέχεια, πριν από την εκεί
Προφανώς, μια μόνιμη λύση στο πρόβλημα αυτό θα κυκλοφορήσει σε 1,3 ενημέρωση.
Old 8 Φεβρουαρίου 2009, 11:52
Ομάδα Δωρητών

Θα πρέπει να έχουν ελεγχθεί για την επιστροφή αυτού του Owly, συγνώμη. Ναι, βρήκα τη λύση, μετά έκανα σίγουρος μου Windows δεν ήταν θάλασσα. Εγώ δεν σας κάντε κλικ στο σύνδεσμο αλλά υποθέτω ότι είναι η ρύθμιση ήχου retard σας σε 16 bit καθορίζει 44.100 Hz;

Προφανώς παλιές καλές Treyarch μόλις αποφάσισε να εκτοξεύω τα Vista τους χρήστες στην τελευταία "μπάλωμα".

PLEASE BRING BACK INFINITY WARD !!!!!!!!!!!!!!
Old 8 Φεβ 2009, 12:18
Νέο Μέλος Ομάδα

Ναι, thats την ενημέρωση κώδικα.
Συμφωνώ-Infinity Ward του COD 4 είναι πολύ καλύτερα ..
Δεν είναι μόνο πιο στιλβωμένη .. λιγότερα σφάλματα + σφάλματα
Tbh Αλλά, νομίζω ότι το πραγματικό παιχνίδι (δηλαδή ιστορίας, gameplay) ήταν πολύ καλύτερη
Old 11 Φεβ 2009, 12:40
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σας, τον παραπάνω σύνδεσμο δεν λειτουργεί, εδώ pls μετά την επιδιόρθωση, έχω και εγώ και μετά vista64 εμπλάστρου, δεν ήχο στο παιχνίδι, ο ήχος λειτουργεί τέλεια σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή though.Thanks
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
COD 5 Patch Βοήθεια - δεν μπορεί να αναπαράγει το παιχνίδι aymanmhmd PC & Console Gaming 0 26η Μαΐου 2009 23:44
INTEL Motherboard DG35EC - Πρόβλημα με την εγκατάσταση της κάρτας ήχου jmleugenio Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 1 25η Μαΐου 2009 20:37
Ο άνθρωπος που μέχρι wimpy COD5 παίκτες Bubba PC & Console Gaming 9 7 Φεβ 2009 08:27
Δεν υπάρχει ήχος μετά την εγκατάσταση νέων Ethernet Card Bee117 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 5 20η Σεπ 2008 19:03
Μάιος Patch Τρίτη Τύπου evilfantasy Λειτουργικά συστήματα Windows 0 19 Μαΐου 2008 10:19
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.