![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Jučer sam instalira novi patch za igru Call of Duty 5. Sada nemam zvuk. U igri sam zvuk opcije kliknite na dugme i to je prikazano Stereo. Imam 5,1 surround (to sve radilo ispravno prije patch). Neće me pustiti da promijeniti zvučnikom postavke, prikazuje se poruka: "Da biste promijenili zvučnik konfiguracija koje su vam potrebne da biste promijenili zadani uređaj reprodukcijom zvuka u vašem Windows okruženju i ponovno pokrenite igru." Ja sam koristeći Vidik 64 i imaju onboard Realtek audio umjesto zvučnu karticu. Kad sam desni klik na Windows govornik ikona postoji opcija za "reprodukcija uređaja", pa sam kliknite na nju. I doći do prve snimke priložen u nastavku. Klikom na gumb konfiguraciju sam doći do drugog priložene slike ispod koje pokazuje 5,1 surround označen. Jesam li točne sljedeće korake kako bi "promijenili zadani uređaj reprodukcijom zvuka u postavkama Vašeg prozora"? Obavijest u prvoj slici da je audio zvučnici provjereni. Ako sam radi sve ispravno onda mislim da trebam obratiti proizvođaču igre, ali ako sam ja nešto krivo radim onda mi je potrebno da znate kako to učiniti pravilno lol. * Napomena: Ja sam stavio ovo u OS poglavlje jer je pitanje da li sam ispravno streljaštvo dodijavati problem u mom OS (Vista 64), a ne kako je glupa igra priznati što sam učinio ispravne korake. Mislim da bi mogao otići u zvuk, ali to nije hardverski problem, igra govori to je windows problem, lol Mislim da je to problem zakrpe, ali kao što sam izjavio Želim biti siguran da sam manipulissu moj Vidik ispravno. Oh, JA dont imati najnovije drivere za moj Realtek, ja pravedan ček. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nema zvuka na sve ili samo igra?
| |||
| |||
| Samo jedna igra, zato sam siguran da je zakrpa. Ja sam samo ja ne znam ako postoji neka "zadana postavka" za igre negdje u Vista nisam nalaz. Imam provjeriti zadane programe, ali ne vidim ništa što bi bilo ometanje u igri, i naravno sam otišao kroz Default reprodukcija uređaja stvar kao što sam gore navedeno. Nitko drugi sam govorio na Game serveri imao sličan problem sa patch, i nisam ništa pronalaženje online yet. Zato želim da se uvjerite da to nije nešto I'm missing in Vidik postavku. |
|
| |||
| |||
| Not much to možete učiniti, osim deinstalirati zakrpe? |
|
| |||
| |||
| Ok, pa sam pogled na ispravan mjesto u sustavu Windows da se igra mi je rekao da se promijeni? EDIT: Zašto imam računalo sok stvarčice u ovaj post lol? II EDIT: Nema veze oni su otišli u aukciji lol. Možda je problem sam gledajući i slušajući glasove vizije? |
|
| |||
| |||
| Konačno! netko drugi tko ima taj problem! Ljepušan velik dio poput tebe-im trčanje 32-bitni vidik s zvučnu realtek ... i sad nema zvuka u CoD5 nakon instaliranja najnovije zakrpe .. i da, imam najnovije drivere Realtek .. ![]() Pa .. ako netko zna rješenje za ovo .... |
|
| |||
| |||
| ah ha! I sada znam rješenje! http://www.callofduty.com/board/view...?f=29&t=101457 Koristio sam metodu A.. I Internet izrađen! Naravno, zvuk je malo više jebani tada prije .. ali ima svojih ![]() Očigledno stalno rješenje za ovaj problem će biti izdan u 1,3 ažurirati. |
|
| |||
| |||
| Trebaju imati ček leđa na ovaj Owly, žao. Da sam pronašao rješenje nakon JA je napravio siguran moj Windows nije messed up. Nisam kliknu na Vaš link, ali pretpostavljam da je usporiti vaše zvučne postavke dolje do 16 bita 44100 Hz popraviti? Čini se dobrom starom Treyarch odlučili samo ispuštati Vidik korisnici u svojim najnovijim "patch". Molim Vas, donesite beskonačnost štićenik NATRAG !!!!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Yup, taj je škripac. ![]() Slažem-beskonačnost Ward's COD 4 je puno bolja .. Ne samo da je to više manje bugova uglačan .. + greške Ali tbh, mislim stvarni igra (tj. pričom, gameplay) je bolje previše |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, link gore ne radi, pls post ovdje škripac, JA previše imati vista64 i nakon zakrpe, nema zvuka u igri, zvuk radi savršeno u bilo koju drugu aplikaciju though.Thanks |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| COD 5 Patch Pomoć - Can't Play igra | aymanmhmd | PC & konzole Igre | 0 | 26. svibanj 2009 23:44 |
| INTEL DG35EC matična ploča - Problem s instalacijom zvučne kartice | jmleugenio | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 25. svibanj 2009 20:37 |
| Čovjek se ti wimpy COD5 playeri | Bubba | PC & konzole Igre | 9 | 7. veljača 2009 08:27 |
| Bez zvuka nakon instalacije nove Ethernet Card | Bee117 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 5 | 20. Ruj 2008 19:03 |
| Svibanj Patch utorak Izdanje | evilfantasy | Windows Operating Systems | 0 | 19. svibanj 2008 10:19 |
| Thread Tools | |
| |