![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tegnap telepítette az új tapaszt a játék a Call of Duty 5. Most már nincs hang. A játék rákattintok a hangot az Opciók gombot, és azt mutatja Stereo. Van 5,1 surround (minden működött megfelelően, mielőtt a javítás). Ez nem enged változtatni a hangszóró beállításokat, akkor megjelenik az üzenet: "Ha hangszóró konfigurációt meg kell változtatni az alapértelmezett lejátszási készülék a Windows hang beállítást, és indítsa újra a játékot." Én használ Vista 64 és fedélzeti audio Realtek helyett hangkártya. Amikor jobb klikk a Windows hangszóró ikon van lehetőség a "lejátszás eszközök úgyhogy kattints rá. Jutok el az első kép alatt csatolták. Gombra kattintva a konfigurációs jutok el a második képet csatolni, amely alatt azt mutatja, 5,1 surround kiemelve. Én vagyok a megfelelő lépéseket annak érdekében, hogy "az alapértelmezett lejátszási készülék a Windows hang beállításokat"? Közlemény az első kép, amely hangsugárzók ellenőriznek. Ha én mindent megfelelően csinálsz, akkor azt hiszem kell a kapcsolatot a játék gyártója, de ha én valamit rosszul csinál, akkor tudnod kell, hogyan kell csinálni helyesen lol. Megjegyzés: Én vagyok olyan ebben a szakaszban az operációs rendszer, mert a kérdés az, ha én vagyok bajban helyesen lövöldözés a probléma az én operációs rendszer (Vista 64), nem így, hogy a hülye játék, hogy ismerje el, hogy én tettem a megfelelő lépéseket. Azt hiszem ez megy a hang, de nem hardver probléma, a játék azt mondja, ez egy windows problémát, lol Szerintem ez a probléma, hanem foltok, ahogy én azt akarom, hogy biztos vagyok én manipulálni Vista helyesen. Ó, tudom, hogy a legfrissebb illesztőprogramok Realtek én, én csak ellenőrizni. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem mindenben, vagy csak a játék?
| |||
| |||
| Csak egy játék, ezért biztos vagyok benne, hogy ez a patch. Csak nem vagyok biztos benne, ha van néhány "alapértelmezett beállítás" a játékokat valahol Vista nem vagyok megállapítást. Én nem ellenőrizte az alapértelmezett programok, de nem látok semmit, ami hátráltatja a játékot, és persze én is átmentem a Alapértelm Playback Device dolog, ahogy a fentiekben vázoltuk. Senki más nem beszéltem a játék szerver volt egy hasonló probléma a javítást, és nem vagyok valami online megállapítás még. Ezért szeretnénk, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem vagyok valami hiányzik a Vista beállítást. |
|
| |||
| |||
| Nem sokat tudsz tenni, kivéve eltávolítani a tapaszt? |
|
| |||
| |||
| Ok, így hát nem látod a megfelelő hely a Windows, hogy a játék azt mondta, hogy váltsak? Edit: Miért kell a számítógép gyümölcslé thingies a hozzászólásban lol? EDIT II: Gyerünk azok most ment lol. Lehet, hogy a probléma az én látás és a hallás hangok látomásai? |
|
| |||
| |||
| Végre! valaki, aki ezt a problémát! Majdnem olyan, mint te-im fut 32-bites Vista a Realtek hangkártya ... és most nincs hang CoD5 telepítése után a legújabb patch .. és igen, a legújabb Realtek vezetők .. ![]() Szóval .. ha valaki tudja a megoldást, hogy ez .... |
|
| |||
| |||
| Ah ha! Azt már tudjuk a megoldást! http://www.callofduty.com/board/view...?f=29&t=101457 Régebben A. módszer., És működött! Persze, a hang egy kicsit koszos, majd mielőtt .. de ott ![]() Úgy tűnik, végleges megoldást erre a problémára is fel kell szabadítani a 1,3 frissítést. |
|
| |||
| |||
| Amennyiben nem ellenőrizte vissza az e Owly, sajnálom. Igen megtaláltam a megoldást, miután megbizonyosodott róla a Windows nem volt hírnök megjelöl. Nem kattintson a linkre, de feltételezhető, hogy a retard a hang beállítás le a 16 bites 44100 Hz-es fix? Úgy látszik, jó öreg Treyarch úgy döntött, hogy éppen felrobban a Vista felhasználók a legújabb "patch". Kérem, hozzon VISSZA Infinity WARD !!!!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Yup, amit a fix. ![]() Egyetértek-Infinity Ward's CoD 4 olyan sokkal jobb .. Nem csak a nagyobb polírozott .. kisebb hibákat + hibák Tbh De, azt hiszem, a tényleges játék (azaz a történet, játékmenet) jobb volt, túl |
|
| |||
| |||
| Hi, a fenti link nem működik, pls post itt a javítást, én is vista64 és javítás után, nincs hang a játék, a hang tökéletes alkotások bármilyen más alkalmazás though.Thanks |