פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

אין קול ב COD5 לאחר התקנת תיקון

Reply

שרשרת כלים
Old 7 פבואר 2009, 08:23
קבוצת תורמים

Default אין קול ב COD5 לאחר התקנת תיקון

אתמול התקנתי את תיקון חדש עבור המשחק Call of Duty 5. עכשיו אין לי קול. של המשחק אני לחץ על לחצן אפשרויות קול והיא מוצגת סטריאו. יש לי 5.1 להקיף (הכל עובד כראוי לפני התיקון). זה לא יאפשר לי לשנות את הגדרות שפת אם, הוא מציג את ההודעה הבאה:

"כדי לשנות את תצורת שפת אם ברצונך לשנות את ברירת המחדל של המכשיר שלך השמעת צליל Windows הגדרה מחדש את המשחק."

אני משתמש ב Vista 64 ו יש onboard Realtek Audio במקום כרטיס קול. כשאני לחץ לחיצה ימנית על סמל Windows שפת אם קיימת אפשרות "השמעה התקנים" אני כל כך ללחוץ עליו. אני מקבל את התמונה הראשונה המצורף להלן. לחיצה על כפתור תצורה אני מקבל את השני התמונה המצורפת למטה אשר מציגה 5,1 להקיף מודגשות. אני הבאים את הצעדים הנכונים כדי "לשנות את התקן ברירת המחדל השמעה ב-Windows את הגדרות קול"? הודעה על התמונה הראשונה כי שמע ורמקולים מסומנת. אם אני עושה הכל נכון אז אני מניח שאני צריך לפנות ליצרן את המשחק, אבל אם אני עושה משהו שגוי אז אני צריך לדעת איך לעשות את זה נכון LOL.

* הערה: אני לשים את זה בתוך מערכת ההפעלה בסעיף כי השאלה היא אם אני כהלכה בבעיות הירי הבעיה שלי מערכת ההפעלה (Vista 64), לא איך להשיג את המשחק טיפש כדי להכיר, כי עשיתי את הצעדים הנכונים. אני מניח שזה יכול להיכנס נשמע, אבל זה לא בעיית חומרה, המשחק הוא אומר את זה חלונות בעיה, LOL I think it's התיקונים בעיה אבל כפי שאני נכתב, אני רוצה להיות בטוח שאני manipulating שלי Vista כראוי.

אה, יש לי את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר עבור Realtek שלי, אני פשוט בדק.

No Sound in COD5 after installing patch-audio.jpg

No Sound in COD5 after installing patch-audio2.jpg
Old 7 פבואר 2009, 08:31
מנהל קבוצת

לא נשמע בכל דבר או רק את המשחק?

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7 פבואר 2009, 08:46
קבוצת תורמים

רק משחק אחד, לכן אני בטוח שזה הוא תיקון. אני רק אני לא בטוח אם יש קצת "ברירת המחדל" של המשחקים ב-Vista איפשהו שאני לא למצוא. יש לי בדק את תוכניות ברירת המחדל, אבל לא רואה כלום זה יהיה hampering את המשחק, וכמובן עברתי את התקן ברירת מחדל הקרנה דבר "אני המתוארות לעיל. אף אחד אחר אני דיברתי על שרתי משחק יש לי בעיה דומה עם תיקון, ואני לא מקוון למצוא כלום עדיין. לכן אני רוצה לוודא שזה לא משהו שאני חסר הגדרה של Vista.
Old 7 פברואר 2009, 09:00
מנהל קבוצת

לא הרבה אתה יכול לעשות מלבד להסיר את התיקון?
Old 7 פבואר 2009, 09:04
קבוצת תורמים

בסדר, אז עשיתי תראה את המקום הנכון ב-Windows כי המשחק אמר לי לשנות?

ערוך: למה אני צריך את המחשב thingies מיץ זה לכתוב LOL?

ערוך השנייה: nevermind הם הלכו עכשיו LOL. אולי הבעיה היא שאני רואה או שומע קולות Visions?
Old 8 פבואר 2009, 04:17
קבוצת חברות חדשות

סוף סוף! מישהו אחר שיש לו בעיה זו!
בערך כמו שאתה מפעיל IM-32-bit Vista עם Realtek soundcard ... ועכשיו אין קול ב CoD5 לאחר התקנת התיקון העדכני ביותר ו .. כן, יש לי את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר Realtek ..
אז .. אם מישהו יודע פתרון זה ....
Old 8 פבואר 2009, 04:28
קבוצת חברות חדשות

אה אה! עכשיו אני יודע את הפתרון!
http://www.callofduty.com/board/view...?f=29&t=101457
השתמשתי בשיטה א. וזה עובד!
בטח, את הקול קצת יותר אז crappy לפני .. אבל יש
כנראה, פתרון קבוע לבעיה זו ישוחררו ב 1.3 Update.
Old 8 פבואר 2009, 11:52
קבוצת תורמים

צריך בדק Owly חזור על זה, מצטער. כן, מצאתי את הפתרון אחרי שעשיתי בטוח שלי לא היה את Windows messed up. אני לא ללחוץ על הקישור אבל אני מניח שזה הוא לעכב את הגדרת הצליל עד 16 ביט 44100 הרץ לתקן?

כנראה ישן טוב Treyarch החליט שלא רק מכה Vista המשתמשים שלהם האחרונה של "תיקון".

נא להחזיר Infinity Ward !!!!!!!!!!!!!!
Old 8 פברואר 2009, 12:18
קבוצת חברות חדשות

Yup, זה את התיקון.
אני מסכים-Infinity Ward's Cod 4 כל כך הרבה יותר טוב ..
לא רק זה יותר משופשף .. פחות באגים שגיאות +
Tbh אבל, אני חושב את המשחק בפועל (כלומר storyline, gameplay) היה טוב יותר מדי
Old 11th פברואר 2009, 12:40
קבוצת חברות חדשות

היי, את הקישור הנ"ל אינו פועל, pls לפרסם כאן את התיקון, אני גם צריך vista64 ואחרי תיקון, לא נשמע על המשחק, קול עובד מושלם בכל יישום though.Thanks
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
תיקון COD 5 עזרה - אין אפשרות לשחק במשחק aymanmhmd PC & קונסולת משחקים 0 26 במאי 2009 23:44
INTEL לוח האם DG35EC - בעיה עם התקנת כרטיס קול jmleugenio סאונד, רמקולים נגני MP3 & 1 ה -25 במאי 2009 20:37
האדם מעלה את wimpy COD5 שחקנים Bubba PC & קונסולת משחקים 9 7 פברואר 2009 08:27
אין סאונד לאחר התקנת כרטיס חדש Ethernet Bee117 סאונד, רמקולים נגני MP3 & 5 20 ספטמבר 2008 19:03
יום שלישי מאי תיקון למהדורה evilfantasy מערכות ההפעלה Windows 0 19th May 2008 10:19
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.