![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Vakar įdiegta nauja patch žaidimo Call of Duty 5. Dabar aš nė garso. Į žaidime aš spustelėkite garso mygtuką Parinktys, ir tai rodo stereo. Turiu 5.1 surround (jis dirbo teisingai prieš pleistras). It won't let me pakeisti garsiakalbio parametrus, rodomas pranešimas: "Norėdami pakeisti garsiakalbio konfigūracijai jums reikia pakeisti numatytąjį atkurti prietaiso langus garso nustatymus ir paleiskite žaidimą." Aš naudoju Vista 64 ir turėti laive Realtek audio vietoj garso plokštės. Kai dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Windows garsiakalbio piktogramą yra už "grojimo įrenginių galimybė", todėl aš paspauskite ją. Patekti į pirmą paveikslėlį pridedamas žemiau. Paspaudus mygtuką konfigūracijos man į antrą vaizdas pridedamas žemiau kurios rodo 5.1 surround paryškintos. Aš taip teisinga priemonių "pakeisti numatytąjį atkurti prietaiso langus garso nustatymus"? Atkreipkite dėmesį į pirmą paveikslėlį, kad garso kolonėlės yra tikrinamas. Jei aš darau viską teisingai tada Manau reikia kreiptis į žaidimo gamintojas, tačiau jei aš darau kažką neteisingai tada man reikia žinoti kaip tai daryti teisingai lol. * Pastaba: aš pradėti šios OS skyrių, nes klausimas, jeigu aš teisingai trouble shooting mano OS problemos (Vista 64), o ne kaip gauti kvailas žaidimas pripažinti, kad aš padariau teisingą priemonių. Manau, jis gali pereiti į garso, bet tai nėra hardware problema, sako, kad žaidimas yra Windows problema, Will I think it's pleistrai problema, bet kaip aš pareiškiau, aš noriu būti tikras, aš manipuliuoti mano Vista teisingai. Oi, aš turiu naujausias tvarkykles savo REALTEK, aš tiesiog patikrinti. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nr viską garso arba tiesiog žaidimas?
| |||
| |||
| Tiesiog vieną žaidimą, tai kodėl aš tikiu, kad ji yra pleistras. Aš tik nesu tikras, jei yra tam tikras "pagal nutylėjimą" žaidimų kažkur Vista Aš nekonstatuodamas. Turiu patikrinti numatytuosius programos, tačiau nematau nieko, kad būtų stabdo žaidimą, ir, žinoma, aš per Numatytasis Playback Device dalykas kaip aš pirmiau. Niekas aš kalbėjau, kad dėl žaidimo serveriais buvo panaši problema su patch, ir aš nesu rasti ką nors internete dar nėra. Štai kodėl aš noriu įsitikinti, kad ji nėra kažkas man trūksta Vista "aplinkoje. |
|
| |||
| |||
| Dar daug galima padaryti, išskyrus pašalinti pleistrą? |
|
| |||
| |||
| Gerai, kad aš pažvelgti į teisingą vietą Windows, kad žaidimas man pakeisti? EDIT: Kodėl aš turiu kompiuterį sultys thingies į šį postą lol? II EDIT: nevermind jie gone now lol. Gal problema matau balsai ir klausos vizijas? |
|
| |||
| |||
| Pagaliau! kažkas, kas turi šią problemą! Beveik kaip jūs-IM veikia 32 bitų "Vista Realtek soundcard ... o dabar jokios CoD5 garso įdiegus naujausias patch .. ir taip turiu naujausią Realtek vairuotojai .. ![]() So .. jei kas žino išspręsti šią .... |
|
| |||
| |||
| Ah ha! Dabar žinau sprendimą! http://www.callofduty.com/board/view...?f=29&t=101457 I used A metodą. Ir jis dirbo! Žinoma, garsas šiek tiek daugiau Crappy tada prieš .. bet jos nėra ![]() Matyt, nuolatinis šios problemos bus išleista 1,3 atnaujinti. |
|
| |||
| |||
| Turėtų būti tikrinama Atgal šiame Owly, atsiprašau. Yeah radau sprendimą po to, kai aš padariau, kad mano "Windows nebuvo messed up. Nesu spustelėkite saitą, bet manau tai retard garso nustatymas iki 16 bitų 44100 Hz pataisyti? Matyt, senas geras Treyarch nusprendė tiesiog nupūsti Vista vartotojai savo naujausią "patch". Atneškit GRĮŽTI Infinity Ward !!!!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Yup, Thats nustatyti. ![]() Aš sutinku Infinity Ward CoD 4 so much better .. Ne tik todėl, kad daugiau poliruoti .. mažiau klaidų + klaidas Bet TBH, manau, tikrasis žaidimas (ty, siužetą, žaidimo), buvo geriau per |
|
| |||
| |||
| Labas, aukščiau esančią nuorodą neveikia, pls post čia nustato, aš taip pat turėti vista64 ir po pleistro, jokio žaidimo garso, garso kūrinių tobulas bet kokiam kitam taikymui though.Thanks |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| COD 5 Patch Pagalba - Can't Play Game | aymanmhmd | PC & konsolės Žaidimai | 0 | Gegužė 26, 2009 23:44 |
| INTEL DG35EC Motherboard - Problema diegiant garso korta | jmleugenio | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | Gegužė 25, 2009 20:37 |
| Man iki Jūsų wimpy COD5 grotuvai | Bubba | PC & konsolės Žaidimai | 9 | 7 vasaris 2009 08:27 |
| Nr įdiegus naują Ethernet atviruką Garsas | Bee117 | Sound, Speakers & MP3 Players | 5 | 20 rugsėjis 2008 19:03 |
| Gegužės Patch antradienis Leidiniai | evilfantasy | Windows "operacinės sistemos | 0 | Gegužė 19, 2008 10:19 |
| Temos įrankiai | |
| |