![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vakar es uzstāda jaunu plāksteri, lai spēle Call of Duty 5. Tagad man nav skaņu. In game I click Skaņas opcijas pogu un tas liecina Stereo. Man ir 5,1 surround (tas viss darbojās pareizi pirms patch). Tas neļauj man mainīt runātāja iestatījumus, tas tiek parādīts ziņojums: "Lai izmainītu skaļruņu konfigurācija jāmaina noklusējuma atskaņošanas ierīci Windows pareizu noteikšanu un atsākt spēli." Es lietoju Vista 64 un ir kuģa Realtek audio, nevis skaņas karte. Kad es labi noklikšķiniet uz Windows skaļruņa ikonas ir iespēju "atskaņošanas ierīces" tādēļ es uzklikšķiniet uz tā. Man ir pirmais attēls pievienots zemāk. Noklikšķinot konfigurācijas pogas man ir otrais attēls pievienots, zem kura rāda 5,1 surround uzsvēra. Es pēc pareizi pasākumus, lai "mainītu noklusējuma atskaņošanas ierīci Windows skaņas iestatījumus"? Paziņojumu pirmo attēlu, audio runātāji tiek pārbaudīta. Ja es daru visu pareizi, tad es domāju, man ir nepieciešams sazināties ar spēli ražotājs, bet, ja es daru kaut ko nepareizi, tad man ir jāzina, kā to darīt pareizi lol. * Piezīme: Es esmu liekot to OS sadaļā, jo jautājums ir, ja es pareizi problēmas šaušana problēma manā OS (Vista 64), nevis kā nokļūt stulba spēle atzīt, ka es esmu darījis pareizi pasākumus. Es domāju, tas varētu iet skaņu, bet tas nav hardware problēmu, spēli saka, ka tā ir windows problēma, lol es domāju, ka ielāpi problēma, bet kā es apgalvoju es gribu būt pārliecināts, ka es esmu manipulējot ar manu Vista pareizi. Oh, man ir jaunāko draiveri manam Realtek, es vienkārši pārbaudīt. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nav skaņas visu vai tikai spēle?
| |||
| |||
| Tikai vienu spēli, tāpēc es esmu pārliecināts, ka tā ir plāksteris. Es tikai esmu pārliecināts, ja ir daži "noklusējuma iestatījums" spēļu kaut kur Vista man nav secinājumu. Es pārbaudīju noklusējuma programmas, bet neredzu neko, kas būtu kavē spēli, un, protams, es devos cauri Default atskaņošanas ierīce lieta, kā es iepriekš. Neviens cits Es runāju par spēles serveriem ir bijusi līdzīga problēma ar plāksteri, un es neesmu atrast kaut ko internetā yet. Tieši tāpēc es vēlos, lai pārliecinātos, ka tas nav kaut kas man trūkst Vista vidē. |
|
| |||
| |||
| Nav daudz varat darīt, izņemot atinstalēt plāksteris? |
|
| |||
| |||
| Ok, tāpēc es to apskatīt pareizajā vietā, jo Windows ka spēle man mainīt? EDIT: Kāpēc man ir dators sulas thingies šajā amatā lol? EDIT II: nevermind tās ir pazudušas tagad lol. Varbūt problēma ir tā, es esmu redzēt balsis un dzirdes vīzijas? |
|
| |||
| |||
| Beidzot! kāds cits, kas ir šo problēmu! Diezgan daudz, piemēram, tu-im darbojas 32-bit vista ar Realtek skaņu kartes ... un tagad nav skaņas CoD5 pēc instalēšanas jaunāko patch .. un jā, man ir jaunākās Realtek draiveri .. ![]() Lai .. ja kāds zina risinājumu šai .... |
|
| |||
| |||
| ah ha! Tagad es zinu risinājums! http://www.callofduty.com/board/view...?f=29&t=101457 Es lietotā metode A.., Un tā strādāja! Protams, skaņa ir nedaudz vairāk crappy tad pirms .. bet tā nav ![]() Acīmredzot, pastāvīgu risinājumu šai problēmai tiks atbrīvota 1.3 atjauninājumā. |
|
| |||
| |||
| Būtu jāpārbauda atpakaļ uz šo Owly, sorry. Yeah es atklāju risinājumu, pēc tam, kad es pārliecinājos, mans Windows nav messed up. Es neesmu uz savu linku, bet es pieņemu, tas ir retard jūsu skaņu izkāpšana uz 16 bitu 44.100 Hz noteikt? Acīmredzami labā vecās Treyarch nolēma tikai pūst pie Vista lietotājiem to jaunākās "patch". Lūdzu, atnesiet BACK INFINITY Ward !!!!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Yup, thats fiksēt. ![]() Es piekrītu, Infinity Ward's CoD 4 ir tik daudz labāk .. Tas ir ne tikai daudz pulēta .. mazāk bugs + kļūdas Bet TBH, es domāju, ka faktiski spēli (ti sižetu, spēle) bija labāk pārāk |
|
| |||
| |||
| Hi, augstāk redzamās saites nedarbojas, pls post here noteikt, man arī ir vista64 un pēc plākstera nav spēlē skaņas, skaņu darbi pilnīgs jebkuru citu pieteikumu though.Thanks |
![]() |
|
| Bookmarks |