rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Brak dźwięku w COD5 po zainstalowaniu poprawki

Reply

Narzędzia wątku
Old 7 lutego 2009, 08:23
Grupa dawcy

Default Brak dźwięku w COD5 po zainstalowaniu poprawki

Wczoraj zainstalowano nowy patch do gry Call of Duty 5. Teraz nie mam dźwięku. W grze i kliknij przycisk opcji dźwięku i to pokazano stereo. Mam 5.1 surround (wszystko działał poprawnie przed plastra). To nie pozwól mi zmienić ustawienia głośników, wyświetla komunikat:

"Aby zmienić konfigurację głośników musimy zmienić domyślne urządzenie odtwarzania dźwięku w systemie Windows ustawienia i ponownie uruchomić grę."

Ja jestem przy użyciu Vista 64 i posiadać na pokładzie Realtek audio zamiast karty dźwiękowej. Kiedy kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonę Windows głośnik istnieje opcja "urządzeń odtwarzających" więc kliknij na nią. I dostać się do pierwszego zdjęcia załączone poniżej. Kliknięcie przycisku konfiguracji uzyskać do drugiego obrazu, który pokazuje załączony poniżej 5.1 surround podświetlone. Am I po prawidłowe kroki w celu "zmienić domyślne urządzenie odtwarzania w systemie Windows dźwięku"? Zawiadomienie w pierwszym obrazu audio głośników jest zaznaczone. Jeśli jestem robi wszystko poprawnie następnie Chyba muszę skontaktować się z producentem gry, ale jeśli mam robić coś nieprawidłowo następnie muszę wiedzieć jak zrobić to poprawnie lol.

* UWAGA: I'm wprowadzenie tego systemu operacyjnego w sekcji bo pytanie brzmi, czy mam kłopoty prawidłowo strzelanie problem w moim OS (Vista 64), nie sposób uzyskać głupia gra do uznania, że mam zrobić prawidłowego działania. Chyba może iść w dobrym, ale to nie jest problem sprzętowy, gra twierdzi, że jest problem z systemem Windows, lol I think it's poprawki problemu, ale jak stwierdził, chcę mieć pewność, I'm manipulacji mojego Vista poprawnie.

Oh, Mam najnowsze sterowniki do mojej Realtek, tylko sprawdzone.

No Sound in COD5 after installing patch-audio.jpg

No Sound in COD5 after installing patch-audio2.jpg
Old 7 lutego 2009, 08:31
Administrator Group

Brak dźwięku we wszystkim, czy tylko gra?

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7 lutego 2009, 08:46
Grupa dawcy

Tylko jedna gra, dlatego jestem pewien, to poprawkę. I tylko nie jestem pewien, czy istnieją pewne "domyślnym" dla gier gdzieś Vista nie jestem ustalenia. Mam sprawdzone programy domyślne, ale nie widzę niczego, co byłoby utrudniają grę i oczywiście Byłem poprzez domyślne Odtwarzanie urządzeń rzeczą jak wskazano powyżej. Nikt inny I mówił do gry na serwerach miał podobny problem z plastra, i nie jestem jeszcze znalezienie czegoś w Internecie. dlatego chcę się upewnić, że nie jest to coś I'm brakuje w Vista ustawienie.
Old 7 lutego, 2009, 09:00
Administrator Group

Niewiele można zrobić, chyba odinstalować poprawkę?
Old 7 lutego 2009, 09:04
Grupa dawcy

Ok, więc nie wyglądają na prawidłowe miejsce w systemie Windows, że gra powiedział mi, aby zmienić?

EDIT: Dlaczego mam komputer w soku thingies tego postu lol?

EDIT II: nevermind są gone now lol. Być może problem jest Widzę głosy i słuchu wizje?
Old 8 lutego 2009, 04:17
Nowe państwa grupy

Wreszcie! ktoś kto ma ten problem!
Pretty much like you-im uruchomiona 32-bitowa Vista z dźwiękowa Realtek ... a teraz nie ma dźwięku w CoD5 po zainstalowaniu najnowszej poprawki .. i tak, mam najnowsze sterowniki Realtek ..
Więc .. jeśli ktoś zna rozwiązanie tego ....
Old 8 lutego 2009, 04:28
Nowe państwa grupy

ah ha! Wiem teraz rozwiązanie!
http://www.callofduty.com/board/view...?f=29&t=101457
Użyłem metody A.. I to działa!
Jasne, dźwięk jest nieco bardziej crappy następnie przed .. ale jej nie
Najwyraźniej trwałe rozwiązanie tego problemu będzie dostępna w 1,3 aktualizacji.
Old 8 lutego 2009, 11:52
Grupa dawcy

Powinny mieć zaznaczone na temat tego Owly, przepraszam. Tak znalazłem rozwiązanie po zrobiłem, czy mój Windows nie messed up. I nie kliknąć link ale sądzę to retard dźwięku ustawienia do 16 bit 44100 Hz naprawić?

Najwyraźniej starych, dobrych Treyarch postanowiła tylko wypuszczać na Vista użytkownikom w ich najnowsze "plaster".

Proszę przynieść POWRÓT Infinity Ward !!!!!!!!!!!!!!
Old 8 lutego 2009, 12:18
Nowe państwa grupy

Yup, thats poprawki.
Zgadzam-Infinity Ward's COD 4 jest tak dużo lepiej ..
Nie tylko to jest mniej więcej polerowany .. błędów + błędy
Ale tbh, myślę, że rzeczywiste gry (np. fabuła, gameplay) był lepszy zbyt
Old 11. lutego 2009, 12:40
Nowe państwa grupy

Hi, powyższy link nie działa, po pls tu ustalić, Ja też mam vista64 i po poprawki, brak dźwięku w grze, doskonały dźwięk działa w każdym innym wniosku though.Thanks
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.