![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Wczoraj zainstalowano nowy patch do gry Call of Duty 5. Teraz nie mam dźwięku. W grze i kliknij przycisk opcji dźwięku i to pokazano stereo. Mam 5.1 surround (wszystko działał poprawnie przed plastra). To nie pozwól mi zmienić ustawienia głośników, wyświetla komunikat:
"Aby zmienić konfigurację głośników musimy zmienić domyślne urządzenie odtwarzania dźwięku w systemie Windows ustawienia i ponownie uruchomić grę." Ja jestem przy użyciu Vista 64 i posiadać na pokładzie Realtek audio zamiast karty dźwiękowej. Kiedy kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonę Windows głośnik istnieje opcja "urządzeń odtwarzających" więc kliknij na nią. I dostać się do pierwszego zdjęcia załączone poniżej. Kliknięcie przycisku konfiguracji uzyskać do drugiego obrazu, który pokazuje załączony poniżej 5.1 surround podświetlone. Am I po prawidłowe kroki w celu "zmienić domyślne urządzenie odtwarzania w systemie Windows dźwięku"? Zawiadomienie w pierwszym obrazu audio głośników jest zaznaczone. Jeśli jestem robi wszystko poprawnie następnie Chyba muszę skontaktować się z producentem gry, ale jeśli mam robić coś nieprawidłowo następnie muszę wiedzieć jak zrobić to poprawnie lol. * UWAGA: I'm wprowadzenie tego systemu operacyjnego w sekcji bo pytanie brzmi, czy mam kłopoty prawidłowo strzelanie problem w moim OS (Vista 64), nie sposób uzyskać głupia gra do uznania, że mam zrobić prawidłowego działania. Chyba może iść w dobrym, ale to nie jest problem sprzętowy, gra twierdzi, że jest problem z systemem Windows, lol I think it's poprawki problemu, ale jak stwierdził, chcę mieć pewność, I'm manipulacji mojego Vista poprawnie. Oh, Mam najnowsze sterowniki do mojej Realtek, tylko sprawdzone. ![]()
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Brak dźwięku we wszystkim, czy tylko gra?
|
|||
|
|||
|
Tylko jedna gra, dlatego jestem pewien, to poprawkę. I tylko nie jestem pewien, czy istnieją pewne "domyślnym" dla gier gdzieś Vista nie jestem ustalenia. Mam sprawdzone programy domyślne, ale nie widzę niczego, co byłoby utrudniają grę i oczywiście Byłem poprzez domyślne Odtwarzanie urządzeń rzeczą jak wskazano powyżej. Nikt inny I mówił do gry na serwerach miał podobny problem z plastra, i nie jestem jeszcze znalezienie czegoś w Internecie. dlatego chcę się upewnić, że nie jest to coś I'm brakuje w Vista ustawienie.
|
|
|
|||
|
|||
|
Niewiele można zrobić, chyba odinstalować poprawkę?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok, więc nie wyglądają na prawidłowe miejsce w systemie Windows, że gra powiedział mi, aby zmienić?
EDIT: Dlaczego mam komputer w soku thingies tego postu lol? EDIT II: nevermind są gone now lol. Być może problem jest Widzę głosy i słuchu wizje?
|
|
|
|||
|
|||
|
Wreszcie! ktoś kto ma ten problem!
Pretty much like you-im uruchomiona 32-bitowa Vista z dźwiękowa Realtek ... a teraz nie ma dźwięku w CoD5 po zainstalowaniu najnowszej poprawki .. i tak, mam najnowsze sterowniki Realtek .. ![]() Więc .. jeśli ktoś zna rozwiązanie tego .... |
|
|
|||
|
|||
|
ah ha! Wiem teraz rozwiązanie!
http://www.callofduty.com/board/view...?f=29&t=101457 Użyłem metody A.. I to działa! Jasne, dźwięk jest nieco bardziej crappy następnie przed .. ale jej nie ![]() Najwyraźniej trwałe rozwiązanie tego problemu będzie dostępna w 1,3 aktualizacji. |
|
|
|||
|
|||
|
Powinny mieć zaznaczone na temat tego Owly, przepraszam. Tak znalazłem rozwiązanie po zrobiłem, czy mój Windows nie messed up. I nie kliknąć link ale sądzę to retard dźwięku ustawienia do 16 bit 44100 Hz naprawić?
Najwyraźniej starych, dobrych Treyarch postanowiła tylko wypuszczać na Vista użytkownikom w ich najnowsze "plaster". Proszę przynieść POWRÓT Infinity Ward !!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Yup, thats poprawki.
![]() Zgadzam-Infinity Ward's COD 4 jest tak dużo lepiej .. Nie tylko to jest mniej więcej polerowany .. błędów + błędy Ale tbh, myślę, że rzeczywiste gry (np. fabuła, gameplay) był lepszy zbyt |
|
|
|||
|
|||
|
Hi, powyższy link nie działa, po pls tu ustalić, Ja też mam vista64 i po poprawki, brak dźwięku w grze, doskonały dźwięk działa w każdym innym wniosku though.Thanks
|