menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Ne Zvuk v COD5 po inštalácii opravy

Reply

Thread Tools
Old 7.února 2009, 08:23
Darcu Skupina

Default Ne Zvuk v COD5 po inštalácii opravy

Včera som inštalovaný nový patch pre hru Call of Duty 5. Teraz som bez zvuku. V hre som kliknite na tlačidlo Možnosti zvuku a je zobrazené Stereo. Mám 5.1 priestorový (všetko pracuje správne pred náplasť). To nebude dajte mi zmeniť nastavenia reproduktorov, zobrazí sa správa:

"Ak chcete zmeniť konfiguráciu reproduktorov musíte zmeniť predvolené prehrávania prístroj v systéme Windows nastavenia zvuku a reštartovať hru."

Som pomocou Vista 64 a mať na palube Realtek audio miesto zvukové karty. Když jsem kliknite pravým tlačidlom na ikonu reproduktora Windows existuje možnosť pre "prehrávanie zariadenia" tak jsem kliknite na ňu. Já si na prvý priložený obrázok nižšie. Kliknutím na tlačidlo konfigurácia dostanu na druhý priložený obrázok nižšie, ktorý ukazuje 5,1 surroundový zvýraznené. Am I po správne kroky, aby "zmeniť predvolené prehrávania prístroj v systéme Windows nastavenia zvuku"? Oznámenie v prvom obrázku, ktorý je kontrolovaný audio reproduktory. Ak robím všetko správne, potom som sa asi musieť obrátiť na výrobcu hra, ale keď robím niečo zle potom, čo potrebujem vedieť, ako to robiť správne lol.

* Poznámka: I'm uvedenie tohto OS v sekcii, pretože je otázkou, jestli jsem správně trouble shooting problém v mojom OS (Vista 64), a nie, ako sa dostať na stupidní hra, aby uznala, že som urobil správne kroky. Myslím, že by mohlo ísť zvuk, ale nie je to problém hardware, hry hovorí, je to problém Windows, lol myslím, že je to problém, ale záplaty ako som uviedol, chcem mať istotu som oháněla môj Vista správne.

Oh, mám najnovšie ovládače pre Realtek, i len skontrolovať.

No Sound in COD5 after installing patch-audio.jpg

No Sound in COD5 after installing patch-audio2.jpg
Old 7.února 2009, 08:31
Administrátor Skupina

Bez zvuku vo všetkom, alebo len hra?

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7.února 2009, 08:46
Darcu Skupina

Len jeden zápas, to je dôvod, prečo som si istý, že sa jedná o opravu. Jenom si nejsem jistý, je-li niektoré "Predvolené nastavenie" pre hry někde Vista Nejsem zistenia. Musím skontrolovať predvolené programy, ale nevidíte nič, že by sa brzdí hry, a samozrejme som šiel cez Úvodná Prehrávaný Zariadenia vec, ako som načrtol vyššie. Nikto iný Rozprával som sa na herné servery má podobný problém s opravu, a já nejsem on-line ešte niečo nájsť. To je dôvod, prečo chcem, aby sa ubezpečil, že nie je niečo som chýba vo Vista nastavenia.
Old 7. februára 2009, 09:00
Administrátor Skupina

Moc si môžete robiť, okrem odinstalování opravy?
Old 7.února 2009, 09:04
Darcu Skupina

Ok, tak som sa na správne miesto v systéme Windows, že hra mi povedal, že to zmení?

EDIT: Prečo mám počítač šťavy thingies v tejto post lol?

EDIT II: nevadí, že sú preč lol. Možná je problém jsem viděl hlasmi videnie a vypočutie?
Old 8.února 2009, 04:17
Nový člen skupiny

Konečne! niekto iný, kto má tento problém!
Skoro ako ty-im beží 32-bit Vista s Realtek zvuková ... a teraz žiadny zvuk v CoD5 po inštalácii najnovšie opravy .. a áno, mám najnovšie ovládače Realtek ..
Tak .. jestli niekto vie riešenie tejto ....
Old 8.února 2009, 04:28
Nový člen skupiny

ah ha! I dnes poznáme riešenie!
http://www.callofduty.com/board/view...?f=29&t=101457
Použil som metódu A.. A fungovalo to!
Iste, je zvuk o trochu viac, než potom na hovno .. ale tam
Zdá sa, že trvalé riešenie tohto problému bude uvoľnená v 1.3 update.
Old 8.února 2009, 11:52
Darcu Skupina

Mali skontrolovať späť na tomto Owly, sorry. Jo našiel som riešenie potom, čo som sa uistiť, moje Windows nebol neusporiadaný. I didn't kliknite na odkaz, ale predpokladať, že sa jedná o retard vaše nastavenie zvuku na 16 bit 44.100 Hz opraviť?

Zřejmě staré dobré Treyarch rozhodla práve odfukovat Vista používateľov v ich posledný "náplasť".

PROSÍM přivézt INFINITY Ward !!!!!!!!!!!!!!
Old 8. februára 2009, 12:18
Nový člen skupiny

Jo, to je o túto opravu.
Súhlasím-Infinity Ward to CoD 4 je tak oveľa lepšie ..
Nielenže je to viac menej chýb .. leštené + chyby
Ale tbh, myslím, že skutočná hra (tj príbehom, hry) bol lepší príliš
Old 11. február 2009, 12:40
Nový člen skupiny

Ahoj, na vyššie uvedený odkaz nefunguje, pls post tú opravu, aj príliš mať Vista64 a po oprave, bez zvuku v hre, zvuk funguje dokonalý v akejkoľvek inej aplikácii though.Thanks
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
COD 5 Patch Pomoc - Can't Play hra aymanmhmd PC a herné konzoly 0 26. mája 2009 23:44
INTEL DG35EC Motherboard - Problém s inštaláciou zvukovej karty jmleugenio Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 1 25. mája 2009 20:37
Muž sa vám slabošský COD5 prehrávače Bubba PC a herné konzoly 9 7. februára 2009 08:27
Ne Zvuk po inštalácii novej karty Bee117 Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 5 20. September 2008 19:03
Máj Patch utorok Vydanie evilfantasy Operačné systémy Windows 0 19. mája 2008 10:19
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.