![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Včera som inštalovaný nový patch pre hru Call of Duty 5. Teraz som bez zvuku. V hre som kliknite na tlačidlo Možnosti zvuku a je zobrazené Stereo. Mám 5.1 priestorový (všetko pracuje správne pred náplasť). To nebude dajte mi zmeniť nastavenia reproduktorov, zobrazí sa správa: "Ak chcete zmeniť konfiguráciu reproduktorov musíte zmeniť predvolené prehrávania prístroj v systéme Windows nastavenia zvuku a reštartovať hru." Som pomocou Vista 64 a mať na palube Realtek audio miesto zvukové karty. Když jsem kliknite pravým tlačidlom na ikonu reproduktora Windows existuje možnosť pre "prehrávanie zariadenia" tak jsem kliknite na ňu. Já si na prvý priložený obrázok nižšie. Kliknutím na tlačidlo konfigurácia dostanu na druhý priložený obrázok nižšie, ktorý ukazuje 5,1 surroundový zvýraznené. Am I po správne kroky, aby "zmeniť predvolené prehrávania prístroj v systéme Windows nastavenia zvuku"? Oznámenie v prvom obrázku, ktorý je kontrolovaný audio reproduktory. Ak robím všetko správne, potom som sa asi musieť obrátiť na výrobcu hra, ale keď robím niečo zle potom, čo potrebujem vedieť, ako to robiť správne lol. * Poznámka: I'm uvedenie tohto OS v sekcii, pretože je otázkou, jestli jsem správně trouble shooting problém v mojom OS (Vista 64), a nie, ako sa dostať na stupidní hra, aby uznala, že som urobil správne kroky. Myslím, že by mohlo ísť zvuk, ale nie je to problém hardware, hry hovorí, je to problém Windows, lol myslím, že je to problém, ale záplaty ako som uviedol, chcem mať istotu som oháněla môj Vista správne. Oh, mám najnovšie ovládače pre Realtek, i len skontrolovať. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bez zvuku vo všetkom, alebo len hra?
| |||
| |||
| Len jeden zápas, to je dôvod, prečo som si istý, že sa jedná o opravu. Jenom si nejsem jistý, je-li niektoré "Predvolené nastavenie" pre hry někde Vista Nejsem zistenia. Musím skontrolovať predvolené programy, ale nevidíte nič, že by sa brzdí hry, a samozrejme som šiel cez Úvodná Prehrávaný Zariadenia vec, ako som načrtol vyššie. Nikto iný Rozprával som sa na herné servery má podobný problém s opravu, a já nejsem on-line ešte niečo nájsť. To je dôvod, prečo chcem, aby sa ubezpečil, že nie je niečo som chýba vo Vista nastavenia. |
|
| |||
| |||
| Moc si môžete robiť, okrem odinstalování opravy? |
|
| |||
| |||
| Ok, tak som sa na správne miesto v systéme Windows, že hra mi povedal, že to zmení? EDIT: Prečo mám počítač šťavy thingies v tejto post lol? EDIT II: nevadí, že sú preč lol. Možná je problém jsem viděl hlasmi videnie a vypočutie? |
|
| |||
| |||
| Konečne! niekto iný, kto má tento problém! Skoro ako ty-im beží 32-bit Vista s Realtek zvuková ... a teraz žiadny zvuk v CoD5 po inštalácii najnovšie opravy .. a áno, mám najnovšie ovládače Realtek .. ![]() Tak .. jestli niekto vie riešenie tejto .... |
|
| |||
| |||
| ah ha! I dnes poznáme riešenie! http://www.callofduty.com/board/view...?f=29&t=101457 Použil som metódu A.. A fungovalo to! Iste, je zvuk o trochu viac, než potom na hovno .. ale tam ![]() Zdá sa, že trvalé riešenie tohto problému bude uvoľnená v 1.3 update. |
|
| |||
| |||
| Mali skontrolovať späť na tomto Owly, sorry. Jo našiel som riešenie potom, čo som sa uistiť, moje Windows nebol neusporiadaný. I didn't kliknite na odkaz, ale predpokladať, že sa jedná o retard vaše nastavenie zvuku na 16 bit 44.100 Hz opraviť? Zřejmě staré dobré Treyarch rozhodla práve odfukovat Vista používateľov v ich posledný "náplasť". PROSÍM přivézt INFINITY Ward !!!!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Jo, to je o túto opravu. ![]() Súhlasím-Infinity Ward to CoD 4 je tak oveľa lepšie .. Nielenže je to viac menej chýb .. leštené + chyby Ale tbh, myslím, že skutočná hra (tj príbehom, hry) bol lepší príliš |
|
| |||
| |||
| Ahoj, na vyššie uvedený odkaz nefunguje, pls post tú opravu, aj príliš mať Vista64 a po oprave, bez zvuku v hre, zvuk funguje dokonalý v akejkoľvek inej aplikácii though.Thanks |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| COD 5 Patch Pomoc - Can't Play hra | aymanmhmd | PC a herné konzoly | 0 | 26. mája 2009 23:44 |
| INTEL DG35EC Motherboard - Problém s inštaláciou zvukovej karty | jmleugenio | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 25. mája 2009 20:37 |
| Muž sa vám slabošský COD5 prehrávače | Bubba | PC a herné konzoly | 9 | 7. februára 2009 08:27 |
| Ne Zvuk po inštalácii novej karty | Bee117 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 5 | 20. September 2008 19:03 |
| Máj Patch utorok Vydanie | evilfantasy | Operačné systémy Windows | 0 | 19. mája 2008 10:19 |
| Thread Tools | |
| |