мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Нема звука у ЦОД5 након инсталације закрпе

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. Мар 2009, 08:23
Донаторска Група

Јучер сам инсталира нови патцх за игру Цалл оф Дуты 5. Сада немам звук. У игри сам звук опције кликните на дугме и то је приказано Стерео. Имам 5,1 сурроунд (то све радило исправно пре патцх). Неће ме пустити да променим звучницима поставке, приказује се порука:

"Да бисте променили звучник конфигурација које су вам потребне да бисте променили подразумевани уређај репродукцијом звука у вашем Уиндоус окружењу и поново покрените игру."

Ја сам помоћу Видик 64 и имају онбоард Реалтек аудио уместо звучну картицу. Кад сам десни клик на Уиндоус говорник икона постоји опција за "репродукција уређаја", па сам кликните на њу. И да дође до прве снимке приложен у наставку. Кликом на дугме конфигурацију сам доћи до другог приложене слике испод које показује 5,1 сурроунд означен. Јесам ли тачне следеће кораке како би "променили подразумевани уређај репродукцијом звука у подешавањима Вашег прозора"? Обавештење у првој слици да је аудио звучници провјерени. Ако сам ради све исправно онда мислим да треба да обратим произво игре, али ако сам ја нешто криво радим онда ми је потребно да знате како да то урадите правилно лол.

* Напомена: Ја сам ставио ово у ОС поглавље јер је питање да ли сам исправно стрељаштво додијавати проблем у мом ОС (Виста 64), а не како је глупа игра признати што сам учинио исправне кораке. Мислим да би могао да оде у звук, али то није хардверски проблем, игра говори то је уиндоус проблем, лол Мислим да је то проблем закрпе, али као што сам изјавио Желим бити сигуран да сам манипулиссу мој Видик исправно.

Ох, ЈА донт имати најновије дривер за мој Реалтек, ја праведан чек.

No Sound in COD5 after installing patch-audio.jpg

No Sound in COD5 after installing patch-audio2.jpg
Old 7. Мар 2009, 08:31
Администратор Гроуп

Нема звука на све или само игра?

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 7. Мар 2009, 08:46
Донаторска Група

Само једна игра, зато сам сигуран да је закрпе. Ја сам само ја не знам ако постоји нека "подразумевана поставка" за игре негде у Виста нисам налаз. Имам проверити подразумеване програме, али не видим ништа што би било ометање у игри, и наравно сам отишао кроз Дефаулт репродукција уређаја ствар као што сам горе наведено. Нико други сам говорио на Гаме сервери имао сличан проблем са патцх, и нисам ништа проналажење онлине ыет. Зато желим да се уверите да то није нешто И'м миссинг ин Видик поставку.
Old 7. фебруар 2009, 09:00
Администратор Гроуп

Нот муцх то можете да урадите, осим деинсталирам закрпе?
Old 7. Мар 2009, 09:04
Донаторска Група

Ок, па сам поглед на исправан место у систему Уиндоус да се игра ми је рекао да се промени?

Едит: Зашто имам рачунар сок стварчица у овај пост лол?

ИИ Едит: Нема везе они су отишли у аукцији лол. Можда је проблем сам гледајући и слушајући гласове визије?
Old 8. Мар 2009, 04:17
Нови члан групе

Коначно! неко други ко има тај проблем!
Згодан велик део попут тебе-им трчање 32-битни видик са звучну реалтек ... и сад нема звука у ЦоД5 након инсталирања најновије закрпе .. и да, имам најновије дривер Реалтек ..
Па .. ако неко зна решење за ово ....
Old 8. Мар 2009, 04:28
Нови члан групе

ах ха! И сада знам решење!
хттп://ууу.цаллофдуты.цом/боард/виеу...?ф=29&т=101457
Користио сам методу А.. И то израђен!
Наравно, звук је мало више јебани тада пре .. али има својих
Очигледно стално решење за овај проблем ће бити издат у 1,3 модернизирати.
Old 8. Мар 2009, 11:52
Донаторска Група

Треба да имају чек леђа на овај Оулы, жао. Да сам пронашао решење након ЈА направљен сигуран мој Уиндоус није мессед уп. Нисам кликну на Ваш линк, али претпостављам да је успорити ваше звучне подешавања доле до 16 бита 44100 Хз поправити?

Чини се добром старом Треыарцх одлучили само испуштати Видик корисници у својим најновијим "патцх".

Молим Вас, донесите бесконачност штићеник Назад !!!!!!!!!!!!!!
Old 8. фебруар 2009, 12:18
Нови члан групе

Ыуп, тај је шкрипац.
Слажем-бесконачност Уард'с Цод 4 је пуно боља ..
Не само да је то више мање бугова углачан .. + грешке
Али тбх, мислим стварни игра (тј причом, гамеплаы) је боље превише
Old 11. фебруар 2009, 12:40
Нови члан групе

Поздрав, линк горе не ради, плс пост овде шкрипац, ЈА превише имати виста64 и након закрпе, нема звука у игри, звук ради савршено у било коју другу апликацију тхоугх.Тханкс
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц