![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Dün ben of Duty 5 oyun Arama için yeni yama yüklü. Şimdi hiç ses var. Tıklayınca ses seçenekleri düğmesini oyunda ve Stereo gösteriliyor. Ben 5,1 Surround (tüm doğru yama önce) çalıştı. Benim hoparlör ayarlarını değiştirmek izin vermiyor, bu iletiyi görüntüler: "Size pencerelerinden varsayılan çalma aygıtı değiştirmek gerekir hoparlör yapılandırmasını değiştirmek için ayar ses ve oyunu yeniden başlatın." Ben ve Vista 64 kullanıyorum ses Teknede bir ses kartı yerine Realtek var. Ben sağ tıklayıp ikonu çalma cihazlar için bir seçenek "olduğunu Windows hoparlör konusunda bende üzerine tıklayınız. Ben ilk resim aşağıda ekli için. Ben ikinci ekli olan aşağıda vurgulanan çevreleyen 5,1 gösterir almak yapılandırma düğmesine tıklamak. Ben, "Windows ses ayarları" olarak varsayılan çalma aygıtı değiştirmek için aşağıdaki adımları doğru mu? Uyarı ilk görüntü ses hoparlörleri kontrol is. Eğer doğru sonra ben oyun üreticisine başvurmanız gerekir tahmin, ama her şeyi yapıyorum eğer yanlış sonra bilmem doğru lol bunu yapmak için gereken bir şey yapıyorum. * NOT: Eğer doğru sorun benim işletim sistemi olarak sorun çekim (Vista 64), nasıl bu doğru adımları yaptım tanıması için aptal oyun için değil, çünkü söz I OS bölümünde bu koyarak yaşıyorum. Ben ses gidebiliriz tahmin, ama bir donanım sorunu değil, oyunun bir pencere sorunu, LOL ben bu yamaları sorun ama düşünüyorum da ben doğru benim Vista idare ediyorum emin olmak istiyorum ifade olduğunu söyledi. Ah, benim Realtek, i için en son sürücüleri var mı hemen kontrol ettim. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Her Ses yok ya da sadece oyun?
| |||
| |||
| Sadece bir oyun bu, neden bu yama eminim. Eğer var ise "varsayılan" oyunlar için Vista yerde I bulma değilim ayar Ben emin değilim. Ama varsayılan programları kontrol ettikten bu oyun aksattığını olacak bir şey görmüyorum, ve yukarıda özetlenen Ben Standart Çalma Aygıt şey geçti tabii. Ben Oyunu sunucularında konuştum hiç kimse yama ile benzer bir sorunu vardı, ve ben henüz bir şey çevrimiçi bulgu yok. bu yüzden emin olmak isterseniz, bu Ben Vista ayar eksik bir şey değildir's. |
|
| |||
| |||
| Bu kadar düzeltme ekini kaldırmak dışında yapabilirim? |
|
| |||
| |||
| Tamam, böylece oyun değiştirmek için bana Windows doğru yere bakmak mi? EDIT: Neden bu yazı lol bulunan bilgisayar suyu thingies var mı? II EDIT: artık lol gitti Boşver. Belki de sorun ben sesleri ve işitme vizyonlar görüyorum nedir? |
|
| |||
| |||
| Son olarak! Bu sorunu var başka biri! Çok fazla gibi bir Realtek ses ile 32-bit Vista çalıştıran Sohbet ... ve CoD5 şimdi ses yok ve en son yama .. yükleyerek evet, en son sürücüleri Realtek .. sonra ![]() Eğer herkes bu .... bir çözüm biliyor Yani .. |
|
| |||
| |||
| Ah ha! Şimdi çözüm biliyorum! http://www.callofduty.com/board/view...?f=29&t=101457 Ben yöntemi A. kullanılır. Ve işe yaradı! Tabii, ses biraz daha sonra .. ama önce rezil olan var ![]() Görünüşe göre, bu soruna kalıcı bir çözüm 1,3 güncelleştirme yayımlanmıştır olacaktır. |
|
| |||
| |||
| Bu Owly, üzgünüm üzerinde kontrol sahip olmalıdır. Evet ben çözümü sonra yapılan Windows berbat değildi emin buldum. Ben tıklayın bağlantı yaptı ama bu ses aşağı 16 bit 44100 Hz düzeltmek için ayar tehir edilsin? Anlaşılan eski iyi Treyarch sadece en son "yamadaki Vista kullanıcıların darbe için" karar verdi. LÜTFEN getirmek GERİ Infinity Ward !!!!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Evet, düzeltmeyi that. ![]() Katılıyorum-Infinity Ward's COD 4 çok daha iyi olduğunu .. Sadece daha az hata .. cilalı + hatalar olduğunu Ama tbh, ben gerçek oyun (yani storyline, Oyun) çok daha iyi olduğunu düşünüyorum |
|
| |||
| |||
| Merhaba, yukarıdaki bağlantıyı, pls burada düzeltmeyi sonrası, ben de vista64 ve yama, sonra oyun ses, ses mükemmel diğer uygulama though.Thanks çalışıyor olmaktan değil |
![]() |
|
| Bookmarks |