менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Нема звуку в COD5 після установки патча

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 лютого 2009, 08:23
Донор групи

Вчора я встановив новий патч для гри Call Of Duty 5. Тепер у мене немає звуку. У грі я натискаю на кнопку "Установки звуку і це показує Stereo. У мене 5.1 (це все працювало правильно, перш ніж патч). Вона не дозволить мені змінити налаштування гучномовців, він виводить повідомлення:

"Щоб змінити конфігурацію колонок вам необхідно змінити за замовчуванням пристроєм для відтворення у ваших вікнах настройки звуку і перезавантажити гру".

Я використовую Vista 64 та бортові Realtek Audio замість звукової карти. Коли я правою кнопкою мишки на оратора Windows Icon є опція для "відтворення пристрої", то я натискаю на ньому. Я отримую на перше зображення додається нижче. Натискання кнопки конфігурації дістатися до другого зображення додається нижче якого показує 5.1 виділені. Я правильно наступні кроки, щоб "змінити пристрій відтворення за замовчуванням у вікні налаштування звуку"? Зверніть увагу на перші зображення, яке перевіряється аудіо колонки. Якщо я роблю все правильно, то я думаю, мені потрібно звернутися до його виробника ігор, але якщо я роблю щось неправильне то мені треба знати, як це правильно зробити LOL.

* Примітка: я ставлю це в розділі ОС тому що мова йде, якщо я правильно усунення несправностей Проблема в моїй ОС (Vista 64), а не як отримати дурну гру визнати, що я зробила правильні кроки. Я думаю, він може піти в звуці, але це не апаратна проблема, гра каже, що це проблема Windows, LOL Я думаю, це проблема, але патчі як я вже казав я хочу бути впевнена, що я маніпулювати своїми Vista коректно.

Ой, у мене є найновіші драйвери для Realtek мій, я тільки що перевірив.

No Sound in COD5 after installing patch-audio.jpg

No Sound in COD5 after installing patch-audio2.jpg
Old 7 лютого 2009, 08:31
Адміністратор групи

Ні звуку під усім, чи просто гра?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 7 лютого 2009, 08:46
Донор групи

Тільки одна гра, тому я впевнений, що це виправлення. Я просто не впевнений, що якщо є "за замовчуванням" для гри десь в Vista я не знаходив. Я перевіряв програми за замовчуванням, але не бачу нічого, що б перешкоджає грі, і, звичайно, я пішов через пристрій річ за замовчуванням відтворенням, як я виклав вище. Ніхто більше я говорив на гру сервери мала аналогічні проблеми з патчем, і я нічого не знайшовши поки онлайн. Ось чому я хочу, щоб переконатися, що це не те, що мене немає в налаштування Vista.
Old 7 лютого 2009, 09:00
Адміністратор групи

Не так багато можна зробити, крім як видалити патч?
Old 7 лютого 2009, 09:04
Донор групи

Гаразд, так що я когось схожа на правильному місці в Windows, що гра мені змінити?

EDIT: Чому комп'ютер соку рюшечки на цій посаді LOL?

EDIT II: Nevermind вони пішли тепер LOL. Може бути, проблема я бачу голос і слух бачення?
Old 8 лютого 2009, 04:17
Нові члени групи

Нарешті! хтось ще, хто стикається з цією проблемою!
Точно як і ви-IM під керуванням 32-бітної Vista зі звуковою картою Realtek ... і тепер немає звуку в cod5 після встановлення останнього патча .. и так, я останні драйвера Realtek ..
Таким .. Якщо хтось знає рішення цієї ....
Old 8 лютого 2009, 04:28
Нові члени групи

Ага! Тепер я знаю, рішення!
http://www.callofduty.com/board/view...?f=29&t=101457
Я використав методи A.. І це спрацювало!
Звісно, звук трохи більше, ніж раніше Crappy .. але його там
Мабуть, постійне вирішення цієї проблеми буде випущено в 1,3 оновлення.
Old 8 лютого 2009, 11:52
Донор групи

Повинні були контролювати і ми повернемося до цього Owly, вибачте. Та я знайшов рішення після того, як я переконався, мій Windows не змішалося. Я не натиснути на посилання, але я вважаю, це сповільнить ваші налаштування звуку до 16 біт 44100 Гц виправити?

Мабуть гарні старі Treyarch вирішили просто випустити Vista користувачі в своїх останніх "Patch".

Будь ласка, принесіть тому Infinity Ward !!!!!!!!!!!!!!
Old 8 лютого 2009, 12:18
Нові члени групи

Yup, Thats виправити.
Я згоден-код Infinity Ward's 4 набагато краще ..
Це не тільки більш полірованим .. менше помилок + помилками
ТБХ Але, я думаю, що фактичне ігри (тобто сюжету, геймплей) було краще занадто
Old 11 лютого 2009, 12:40
Нові члени групи

Привіт, за посиланням вище не працює, PLS пост тут виправити, я теж Vista64 і після патча, немає звуку в грі, звук працює чудово, в будь-якому іншому додатку though.Thanks
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.