![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Вчора я встановив новий патч для гри Call Of Duty 5. Тепер у мене немає звуку. У грі я натискаю на кнопку "Установки звуку і це показує Stereo. У мене 5.1 (це все працювало правильно, перш ніж патч). Вона не дозволить мені змінити налаштування гучномовців, він виводить повідомлення: "Щоб змінити конфігурацію колонок вам необхідно змінити за замовчуванням пристроєм для відтворення у ваших вікнах настройки звуку і перезавантажити гру". Я використовую Vista 64 та бортові Realtek Audio замість звукової карти. Коли я правою кнопкою мишки на оратора Windows Icon є опція для "відтворення пристрої", то я натискаю на ньому. Я отримую на перше зображення додається нижче. Натискання кнопки конфігурації дістатися до другого зображення додається нижче якого показує 5.1 виділені. Я правильно наступні кроки, щоб "змінити пристрій відтворення за замовчуванням у вікні налаштування звуку"? Зверніть увагу на перші зображення, яке перевіряється аудіо колонки. Якщо я роблю все правильно, то я думаю, мені потрібно звернутися до його виробника ігор, але якщо я роблю щось неправильне то мені треба знати, як це правильно зробити LOL. * Примітка: я ставлю це в розділі ОС тому що мова йде, якщо я правильно усунення несправностей Проблема в моїй ОС (Vista 64), а не як отримати дурну гру визнати, що я зробила правильні кроки. Я думаю, він може піти в звуці, але це не апаратна проблема, гра каже, що це проблема Windows, LOL Я думаю, це проблема, але патчі як я вже казав я хочу бути впевнена, що я маніпулювати своїми Vista коректно. Ой, у мене є найновіші драйвери для Realtek мій, я тільки що перевірив. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні звуку під усім, чи просто гра?
| |||
| |||
| Тільки одна гра, тому я впевнений, що це виправлення. Я просто не впевнений, що якщо є "за замовчуванням" для гри десь в Vista я не знаходив. Я перевіряв програми за замовчуванням, але не бачу нічого, що б перешкоджає грі, і, звичайно, я пішов через пристрій річ за замовчуванням відтворенням, як я виклав вище. Ніхто більше я говорив на гру сервери мала аналогічні проблеми з патчем, і я нічого не знайшовши поки онлайн. Ось чому я хочу, щоб переконатися, що це не те, що мене немає в налаштування Vista. |
|
| |||
| |||
| Не так багато можна зробити, крім як видалити патч? |
|
| |||
| |||
| Гаразд, так що я когось схожа на правильному місці в Windows, що гра мені змінити? EDIT: Чому комп'ютер соку рюшечки на цій посаді LOL? EDIT II: Nevermind вони пішли тепер LOL. Може бути, проблема я бачу голос і слух бачення? |
|
| |||
| |||
| Нарешті! хтось ще, хто стикається з цією проблемою! Точно як і ви-IM під керуванням 32-бітної Vista зі звуковою картою Realtek ... і тепер немає звуку в cod5 після встановлення останнього патча .. и так, я останні драйвера Realtek .. ![]() Таким .. Якщо хтось знає рішення цієї .... |
|
| |||
| |||
| Ага! Тепер я знаю, рішення! http://www.callofduty.com/board/view...?f=29&t=101457 Я використав методи A.. І це спрацювало! Звісно, звук трохи більше, ніж раніше Crappy .. але його там ![]() Мабуть, постійне вирішення цієї проблеми буде випущено в 1,3 оновлення. |
|
| |||
| |||
| Повинні були контролювати і ми повернемося до цього Owly, вибачте. Та я знайшов рішення після того, як я переконався, мій Windows не змішалося. Я не натиснути на посилання, але я вважаю, це сповільнить ваші налаштування звуку до 16 біт 44100 Гц виправити? Мабуть гарні старі Treyarch вирішили просто випустити Vista користувачі в своїх останніх "Patch". Будь ласка, принесіть тому Infinity Ward !!!!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Yup, Thats виправити. ![]() Я згоден-код Infinity Ward's 4 набагато краще .. Це не тільки більш полірованим .. менше помилок + помилками ТБХ Але, я думаю, що фактичне ігри (тобто сюжету, геймплей) було краще занадто |
|
| |||
| |||
| Привіт, за посиланням вище не працює, PLS пост тут виправити, я теж Vista64 і після патча, немає звуку в грі, звук працює чудово, в будь-якому іншому додатку though.Thanks |