![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| търсите ли съм възнамеряват да закупят 9800gt ......... във видео карти точка на пичове посъветвани за закупуване на 9800gt (от 9600gt, hd4830, 9800gt). И така, въпросът е, че ще отговорят на изискванията за игри за следващата година или така ... единственото нещо, графични интензивна аз правя е за игри, така че на ВЕИ от 800 * 600 * 768 или 1024 ще тази карта е достатъчна ?????? \ Вашите съвети ще бъде много ценно, както аз съм го купуват за този сайт предложение: хиля: |
|
| |||
| |||
| Знаете ли Carbon на "Компютърни части гид # 4"? От памет, аз не мисля, че той е едно reccommends, аз ще отида да проверя за вас, или да се четат на него (В Общото Хардуер Чат част)
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Цитат:
Може би си струва да погледнем?
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тя се базира на цените там. В 4830, 4770 и 4850 са по-добре, както в работата и на цените, но ако цените на тези, е много по-висока от 9800GT, тя не може да се струва това.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Biostar TA790GX XE 5.x и NVidia 9800GT | chamomilia | Графика на карти & Монитори | 1 | 10 Юни 2009 10:45 |
| Приятно ми е | JimE | Представете Yourself Тук | 7 | 1-во Март 2008 11:43 |
| Приятно ми е да отговарят на всички! | chrisiv | Представете Yourself Тук | 4 | 31 Jan 2008 14:15 |
| Здравейте, Приятно ми е да отговарят на всички вас! | mumskiii | Представете Yourself Тук | 4 | 18 Jan 2008 15:08 |
| Здравейте, това е хубаво да се запознаем всички! | KingOmega | Представете Yourself Тук | 4 | 29 ноември 2007 08:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |