![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| hledat kluky jsem v úmyslu koupit 9800gt ......... video karty části frájové informovala o koupi 9800gt (z 9600gt, hd4830, 9800gt). takže je otázkou, bude splňovat požadavky na hraní pro příští rok, nebo tak ... pouze grafický intenzivní věc udělat, je hraní her, tak na res 800 * 600 nebo 1024 * 768 bude tato karta stačit ?????? \ vaše rady bude velmi cenný jak jsem nákup na této stránce navrhnul: ušklíbnout: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Četl jsi to Carbon "počítačové díly Průvodce # 4"? Z paměti si nemyslím, že je to jedno ten reccommends, uvidíme jít zkontrolovat pro vás nebo vaše vítána přijmout přečíst na to (obecně Hardware Chat část)
|
| |||
| |||
| Citace:
Citace:
By mohlo být užitečné podívat?
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Záleží na cenové tam. V 4830, 4770 a 4850 je lepší jak ve výkonu a ceny, ale pokud se ceny těch je mnohem vyšší než 9800GT, nelze ji za to.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|