![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
εξετάσουν παιδιά είμαι προτίθεται να αγοράσει ένα 9800gt ......... στο τμήμα της κάρτας βίντεο Dudes ενημέρωσε για την αγορά ενός 9800gt (από τις 9600gt, hd4830, 9800gt). οπότε το ερώτημα είναι, θα πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις για gaming για το επόμενο έτος ή έτσι ...
το μόνο πράγμα γραφικό έντονη i κάνουμε είναι gaming, τόσο σε res 800 * 600 ή 1024 * 768 θα αρκεί αυτή η κάρτα ?????? \ τη συμβουλή σας θα είναι πολύτιμη όπως είμαι σε αυτή την αγορά αυτή την πρόταση του site: χαμόγελο: |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Διάβασες Carbon της "Μέρη Υπολογιστών Οδηγό # 4";
Από μνήμης δεν νομίζω ότι είναι ένα reccommends, Θα πάμε ελέγχει για σας, ή την υποδοχή σας να διαβάσει σε αυτό (Γενικά Hardware Συνομιλία τμήμα)
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Είναι ενδιαφέρον να δούμε;
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Εξαρτάται από την τιμολογιακή εκεί. Το 4830, 4770, 4850 και είναι καλύτερα τόσο στην απόδοση και την τιμή, αλλά αν οι τιμές αυτών είναι πολύ υψηλότερο από την 9800GT, δεν μπορεί να αξίζει τον κόπο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|