![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
izgledaju momci ja sam s namjerom da kupite 9800gt ......... u video karticu sekcije na dudes savjetovao za kupnju 9800gt (od 9600gt, hd4830, 9800gt). tako da je pitanje je će to ispunjavaju uvjete za gaming za sljedeću godinu i tako ...
jedina stvar grafički intenzivne i učiniti je igranje, pa na res od 800 * 600 ili 1024 * 768 Ova kartica će biti dosta ?????? \ vaš savjet će biti vrlo vrijedna kao ja sam ga kupuju na ovim stranicama je prijedlog: kez: |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jeste li pročitali Carbon's "Computer Parts Vodič # 4"?
Iz memorije ne mislim da je on jedan reccommends, I'll go check za vas ili vaše dobrodošlice se pročitati na nju (U General Hardware Chat dio)
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Quote:
Bi moglo biti vrijedno pogledati?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
To ovisi o cijenama tamo. U 4830, 4770 i 4850 su bolji u performansama i cijeni, ali ako cijena tih je puno veći od 9800GT, on svibanj ne isplati.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|