![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nézd srácok én szándékozik vásárolni 9800gt ......... a videokártya szakaszban a figurák értesítette a felvásárlást a 9800gt (az 9600gt, hd4830, 9800gt). Tehát a kérdés az is, hogy eleget tesz a szerencsejáték A következő évben, vagy olyan ... az egyetlen dolog, grafikai intenzív én a szerencsejáték, így egy res 800 * 600 vagy 1024 * 768 lesz a kártya elegendő ?????? \ a tanácsadás nagyon értékes lesz, mint én veszi meg az oldalon javaslata: grin: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Did you read Carbon a "Computer Parts Guide # 4? Feladó memória nem hiszem, hogy ő egy reccommends, én megyek ellenőrzi az Ön számára, vagy az örvendetes, hogy az olvasható, hogy (az általános fémáru Chat szakasz)
|
| |||
| |||
| Idézet:
Idézet:
Talán érdemes megnézni?
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Attól függ, hogy az árak itt. A 4830, 4770, 4850 és jobb mind a teljesítmény és az ár, de ha az árak azok jóval magasabb, mint a 9800GT, akkor nem éri meg.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|