![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| ieškoti guys i am, ketinantys pirkti 9800GT ......... vaizdo kortelė bičiukai patarė pirkti 9800GT (iš 9600GT, hd4830, 9800GT). Taigi kyla klausimas, ar tai atitinka žaidimų reikalavimai ateinančius metus ar taip ... tik grafikos intensyvus ką man daryti yra žaidimų, taigi ne 800 * 600 arba 1024 * 768 bus ši kortelė pakanka ?????? res \ Jūsų patarimai bus labai vertinga, nes aš jį pirkau šioje svetainėje pasiūlymas: grin: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar skaitote Anglies's "Computer Parts Vadovas # 4"? Iš atminties aš nemanau, kad vienas jis reccommends, I'll go patikrinti jums, ar jūsų kviečiame skaityti apie tai (Bendroji Aparatūra Pokalbiai skirsnis)
|
| |||
| |||
| Citata:
Citata:
Verta ieškoti?
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai priklauso nuo kainų ten. 4.830, 4.770 ir 4.850 geriau tiek veiklos ir kaina, bet jeigu tų kainų yra daug didesnis nei 9800GT, ji gali būti verta.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|