![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| patrzeć faceci Jestem zamierzają kupić 9800gt ......... karty graficznej w sekcji dudes poinformowani za zakup 9800gt (na 9600gt, hd4830, 9800gt). więc pytanie będzie spełniać wymagania dla gier na rok następny i tak ... Tylko graficzne intensywny i nie jest to gra, a więc w rozdzielczości do 800 * 600 lub 1024 * 768 będą karty wystarczy ?????? \ Twoje rady będą bardzo cenne, ponieważ Ja to skup się na tej stronie sugestię: grin: |
|
| |||
| |||
| Czy czytać Carbon's "Computer Parts Guide # 4"? Z pamięci, I don't think it's one on reccommends, I'll go check for you, lub zapraszamy do wzięcia w nim do odczytu (ogółem sprzętu Czat fragment)
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Cytat:
Może warto zobaczyć?
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To zależy od ceny tam. W 4830, 4770 i 4850 są lepsze zarówno w wydajności i ceny, ale jeśli ceny te są znacznie wyższe niż 9800GT, to może nie być warta.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |