![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| uite Sunt baieti care intenţionează să cumpere un 9800gt ......... în secţiunea video carte de tipi recomandă pentru cumpărarea unui 9800gt (din 9600gt, hd4830, 9800gt). astfel de întrebare se va îndeplini cerinţele pentru jocuri pentru anul următor sau asa ca ... singurul lucru care l-am grafice intense nu este pentru jocuri, atât de la o res de 800 * 600 sau 1024 * 768 vor acest card suficient ?????? \ sfatul dumneavoastră va fi foarte valoroase, ca eu sunt de cumpărare-l de pe acest site sugestia: grin: |
|
| |||
| |||
| Ai citit de carbon este "Computer Parts Ghidul # 4"? De la memoria nu cred că e un el reccommends, voi merge verifica pentru tine, sau vă urez bun venit pentru a face o citesc pe aceasta (în general Hardware Chat pct.)
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Citat:
Citat:
Ar putea fi în valoare de o privire?
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aceasta depinde de preţuri de acolo. În 4830, 4770 şi 4850 sunt mai bune, atât în performanţă şi de preţ, dar în cazul în care de cele de stabilire a preţurilor este mult mai mult decat 9800GT, aceasta nu poate fi meritat.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|