![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hľadať chlapcov som v úmysle kúpiť 9800gt ......... video karty časti frájové informovala o kúpe 9800gt (z 9600gt, hd4830, 9800gt). takže je otázkou, bude spĺňať požiadavky na hranie pre budúci rok, alebo tak ... iba grafický intenzívnej vec urobiť, je hranie hier, tak na res 800 * 600 alebo 1024 * 768 bude táto karta stačit ?????? \ vaše rady bude veľmi cenný jak jsem nákup na tejto stránke navrhnul: ušklíbnout: |
|
| |||
| |||
| Četl jsi to Carbon "počítačové diely Sprievodca # 4"? Z pamäte si nemyslím, že je to jedno ten reccommends, uvidíme ísť skontrolovať pre vás alebo vaše povolený prijať prečítať na to (všeobecne Hardware Chat časť)
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Citácia:
By mohlo byť užitočné pozrieť?
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Záleží na cenovej tam. V 4830, 4770 a 4850 je lepšia ako vo výkone a ceny, ale ak sa ceny tých je oveľa vyššia ako 9800GT, nemožno ju za to.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Biostar TA790GX XE 5.x a Nvidia 9800GT | chamomilia | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. jún 2009 10:45 |
| Teší ma | Jim | Predstavte Yourself Tu | 7 | 1. marca 2008 11:43 |
| Ráda všetkým! | chrisiv | Predstavte Yourself Tu | 4 | 31. január 2008 14:15 |
| Dobrý deň, Ráda vás všetkých! | mumskiii | Predstavte Yourself Tu | 4 | 18. január 2008 15:08 |
| Dobrý deň, je to Teší ma všetko! | KingOmega | Predstavte Yourself Tu | 4 | 29. november 2007 08:49 |
| Thread Tools | |
| |