![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| посмотреть хлопці я маю намір купити 9800GT ......... в розділі відео карта Хлопці порадили для покупки 9800GT (з 9600GT, HD4830, 9800GT). Так що питання це буде відповідати вимогам для ігор на наступний рік або близько того ... тільки графічні інтенсивної я річ зробити, це гра, так що на дозвіл 800 * 600 або 1024 * 768 ця карта буде достатнім ?????? \ Ваші поради будуть дуже цінними, як я купую його, за порадою нашого сайту: Грін: |
|
| |||
| |||
| Ви читали атома вуглецю "Комп'ютерна частин Guide # 4"? З пам'яттю я не думаю, що це та, яку він reccommends, я піду перевірю для вас чи ваших запрошуємо взяти читати на ньому (в загальному розділі Устаткування Chat)
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Цитата:
Може бути варто подивитися?
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це залежить від ціни там. 4830, 4770, 4850 і краще, як в ціні і продуктивності, але, якщо ці ціни набагато вище, ніж 9800GT, вона не може бути варто було.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Biostar TA790GX XE 5.x і Nvidia 9800GT | chamomilia | Графічні карти & Монітори | 1 | 10 червня 2009 10:45 |
| Приємно познайомитися | JimE | Тут Introduce Yourself | 7 | 1 березня 2008 11:43 |
| Радий познайомитися з усіма! | chrisiv | Тут Introduce Yourself | 4 | 31 січня 2008 14:15 |
| Здравствуйте, приємно познайомитися з усіма вами! | mumskiii | Тут Introduce Yourself | 4 | 18 січня 2008 15:08 |
| Здравствуйте, приємно познайомитися з усіма вами! | KingOmega | Тут Introduce Yourself | 4 | 29 листопада 2007 08:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |