![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Testirajte vaše znanje simpsons Imam 8 / 10 ![]() Quote:
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9 / 10! ![]() ja je da pogodite većina njih ipak ..
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7 / 10, ali nisam pogoditi većinu tih
| |||
| |||
| Isti samo razmišljam "Ako su bili scriptwirter, što bi bio najveći zabavni line?"
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Da, točno, allthough neke ako nije zvuk desno (one očito sam krivo lol) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8 / 10
| |||
| |||
| 3 / 10. Haha ja pogoditi sve ih je i sam sretan na 3 od njih |
|
| |||
| |||
| 10/10 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Family Guy, The Simpsons, South Park &! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 8 | 21. ožujak 2009 07:41 |
| Šifra pogreške prilikom pokušaja pokretanja igre online | bangwhosnext | Windows Operating Systems | 1 | 28 siječanj 2009 06:26 |
| Family Guy vs The Simpsons vs American tata vs Futurama | SirStukings | Off Topic Discussion | 14 | 22. studeni 2007 09:33 |
| Flash igra vrlo cool, vrlo zabavan | mrlangnhang | PC & konzole Igre | 4 | 22. Ruj 2007 18:57 |
| Thread Tools | |
| |